Tiyatro sanatçısı Pınar Alsan Ünsal hayatını kaybetti!
Tiyatro sanatçısı Pınar Alsan Ünsal hayatını kaybetti! Bir süredir meme kanseri nedeniyle tedavi gören tiyatro sanatçısı Pınar Alsan Ünsal yaşamını yitirdi. Pınar Alsan Ünsal kendisini gibi sanatçı olan eşi Levent Ünsal 2020 yılında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.
27.05.2023 Magazin
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı Usta oyuncu Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger ile 17 yıl sonra nikah masasına oturdu. Süha Uygur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "17 yıl sonra imzayı attık… Darısı bekar arkadaşlarımızın başına…" notunu düştü. Nikahın ardından çift, aile pozu verdi.
Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu...
Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu... Diz protezi takılan Süha Uygur'dan güzel haber geldi. Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur uzun zamandır devam eden diz ağrıları sonrası ameliyat masasına yattı. Uygur dün gerçekleşen operasyonla ameliyat edildi.
5.08.2021 Magazin
İşte Erhan Yazıcıoğlu yerine gelen isim
İşte Erhan Yazıcıoğlu yerine gelen isim Erhan Yazıcıoğlu’nun sahnede istifasını açıklamasının ardından boşalan İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine Süha Uygur atandı. Süha Uygur, Süheyl Uygur'un da ikizi...
31.12.2015 Magazin