Suat Paçacı

Suat Paçacı

Son dakika Suat Paçacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suat Paçacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suat Paçacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suat Paçacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suat paçacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 suat paçacı haberi bulunmuştur. Tüm suat paçacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'un yüzü 3 hafta sonra güldü
Bursaspor'un yüzü 3 hafta sonra güldü Spor Toto Süper Lig'de 24 puanla 5'nci sırada yer alan Bursaspor, 13. haftadaki Çaykur Rizespor maçında, 3 hafta aradan sonra galibiyete ulaştı.
6.12.2016 Futbol
'Batalla'nın eski ayakkabısını alamazlar'
'Batalla'nın eski ayakkabısını alamazlar' Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Fenerbahçe’nin Batalla için Fernandao ile takas teklifinde bulunacağı yönünde çıkan haberleri yapanlara sert çıktı. Paçacı, "Pablo’nun eski ayakkabısını bile alamazlar" dedi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Bursaspor'dan transfer itirafı!
Bursaspor'dan transfer itirafı! Bursaspor, Aatif Chahechouhe ve Jose Fernandao'yu istemiş
18.09.2016 Futbol
Bursaspor'dan Hamza Hamzaoğlu açıklaması!
Bursaspor'dan Hamza Hamzaoğlu açıklaması! Bursaspor'un Basın Sözcüsü Suat Paçacı, "Muhteşem başlayan gecenin sonu, güzel olmadı" dedi
29.08.2016 Futbol
Galatasaray'da Olcan Adın krizi
Galatasaray'da Olcan Adın krizi Galatasaray'da kadro dışı kalan ve Bursaspor ile uzun süredir transfer görüşmesi yapan Olcan Adın’da şok gelişme yaşandı.
24.09.2021 Galatasaray
Bursaspor'dan Itandje açıklaması
Bursaspor'dan Itandje açıklaması Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, sosyal medyada yayılan Çaykur Rizespor'un kalecisi Charles Hubert Itandje ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyledi.
10.07.2016 Futbol
Paçacı: Bu bizim kaderimiz değil
Paçacı: Bu bizim kaderimiz değil Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Bursa şehrine ve kulübün büyüklüğüne yakışmayan bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Tabii bu, bizim kaderimiz değil sadece bir sezonluk kederimiz olabilir." dedi.
23.05.2016 Futbol
Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması!
Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması! Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, oyuncuları Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiasına ilişkin, "Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında telefonda geliştiği öne sürülen transfer pazarlığıyla ilgili haberler, dizi senaristlerini bile kıskandıracak derecede hayal ürünüdür." dedi.
22.04.2016 Futbol
Bursa'dan Fikret Orman'a tepki
Bursa'dan Fikret Orman'a tepki Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, dün akşam oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın "Hamza Hamzaoğlu enteresan derecede istekliydi." açıklamasını şaşkınlıkla izlediklerini ifade ederek, "İyi mücadele eden bir takıma neden iyi mücadele ediyorsun, diye sorulur mu?" dedi
12.04.2016 Futbol
Bursaspor'un itirazına ret kararı!
Bursaspor'un itirazına ret kararı! Bursaspor'un TFF Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz reddedildi. Böylelikle Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak.
18.02.2016 Futbol
Kararlar açıklandı
Kararlar açıklandı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantı sonrası kararlarını açıkladı.
11.02.2016 Galatasaray
İki başkan da PFDK’da
İki başkan da PFDK’da Hafta sonu oynanan maçların ardından yapılan açıklamalar, maç içerisinde yaşanan gerginlikler sonrasında TFF Hukuk Müşavirliği acımadı!
9.02.2016 Galatasaray
Bursaspor’da Dzsudzsak krizi
Bursaspor’da Dzsudzsak krizi Bursaspor Basın Sözcüsü ve Medya Direktörü Suat Paçacı, iki gün izin alan ancak vaktinde gelmeyen Macar Balazs Dzsudzsak için gerekli raporların tutulduğunu, dönüşünde disiplin cezası uygulanacağını söyledi.
30.12.2015 Futbol
'Şenol Güneş'i arayan Volkan Şen'
'Şenol Güneş'i arayan Volkan Şen' Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı: "Şenol Güneş'i arayan Volkan Şen"
9.11.2015 Beşiktaş
Jorquera'ya para cezası verildi
Jorquera'ya para cezası verildi Bursaspor yönetimi, Süper Lig'de oynanan Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Jorquera Torres'e 50 bin lira para cezası verdi.
20.10.2015 Futbol
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
‘O da şarkı söylüyor’
‘O da şarkı söylüyor’ HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, dün İstanbul’daki Beyoğlu Cezayir Restoran’da mizahçılar Kemal Aratan, Tuncay Akgün, Suat Özkan, Kemal Gökhan Güven, Bahadır Boysal, Sefer Selvi, Musa Kart, Mehmet Çağçağ, İzel Rozental, Can Barslan, Sarkis Paçacı, Cem Dinlenmiş ve İpek Özsüslü ile bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
Çok vahim iddia!
Çok vahim iddia! MHP'li Paçacı’nın iddiasına AKP'den yanıt
17.11.2010 Siyaset
MHP Kurultayı gergin başladı, alkışlarla bitti
MHP Kurultayı gergin başladı, alkışlarla bitti MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli 1171 oyla yeniden Genel Başkan seçildi
8.11.2009 Siyaset
İşte Meclis'e giren vekil listesi
İşte Meclis'e giren vekil listesi Şuana kadar oyların %96'sı sayılda AKP%46 CHP %20 MHP %14'le meclise girerken bağımsızlar da 27 vekille meclis'e girdi
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
MHP'nin   ADAY LİSTESİ
MHP'nin ADAY LİSTESİ MHP'nin, 22 Temmuz milletvekili genel seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suat Paçacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suat paçacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.