Su tarifesinde fiyat değişikliği! Yürürlüğe girdi, Yüzde 20 indirim....
Su tarifesinde fiyat değişikliği! Yürürlüğe girdi, Yüzde 20 indirim.... Su tarifesi ile ilgili önemli fiyat değişikliği! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni ücretler belli oldu. 20 TL'den başlıyor. Yüzde 20 indirim imkanı da bulunuyor. Bazı sulama tesislerinden faydalananlardan 2021'de alınacak işletme ve bakım ücreti tutarları belirlendi.
6.04.2021 Ekonomi
İSKİ güzel haberi duyurdu! Yüzde 52...
İSKİ güzel haberi duyurdu! Yüzde 52... İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yeni bir açıklama geldi. Uzun süredir gündemdeydi. Yüzde 52.8 artış oldu. İstanbul'a su sağlayan barajların seviyesi son yağışlarla birlikte yüzde 71,96'ya yükseldi.
29.03.2021 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri