Su Borcu

Su Borcu

Son dakika su borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.628 su borcu haberi bulunmuştur. Tüm su borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları!
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları! Su borcu yapılandırma için son gün ne zaman, İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini duyurdu. Su borcu yapılandırması duyurusunun ardından başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, detayları sorgulamaya başlarken, İSKİ su borcu yapılandırma 2023 nasıl ve ne zaman yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor, tarih belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor, tarih belli oldu Borcu olan milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Borçlar siliniyor. Hükümet resmen harekete geçti. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi için yasa çıkarılacak. Düzenlemeden faydalanmak için icra işleminin başlamış olması şartı aranacak. Borcu olan ancak icra işlemi başlamayanlar paket kapsamında olmayacak. Silinecek borçlar için belli bir tarih belirlenecek. İlk çalışmalara göre 15 Ağustos öncesi borçların silinmesi planlanıyor. İlk aşamada 2 bin liraya kadar elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları devlet üstlenecek. 9 milyon vatandaşı ilgilendirecek düzenlemeler kapsamında, ilk olarak eylül ayı içerisinde orta vadeli program açıklanacak. İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Son dakika... Borcu olana güzel haber! Elektrik, su, doğal gaz, telefon borcunu devlet ödeyecek, 6 milyon kişi yararlanacak
Son dakika... Borcu olana güzel haber! Elektrik, su, doğal gaz, telefon borcunu devlet ödeyecek, 6 milyon kişi yararlanacak Milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Borcu olan dar gelirli vatandaşları kapsıyor. Elektrik, su, doğal gaz ve diğer bazı temel ihtiyaçlara ait ödenmemiş borcu bulunan vatandaşlar için hükümet harekete geçti. Borcu nedeniyle hacizlik olan vatandaşlar için destek paketi açıklandı. Paketin detayları belli oldu.
25.08.2022 Ekonomi
İcralık borçlar için devlet desteği var mı? Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? Kimlerin borçları silinecek?
İcralık borçlar için devlet desteği var mı? Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? Kimlerin borçları silinecek? Milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye destek paketi geliyor! İcra ve haciz sorunu çözmek için Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Dar gelirli vatandaşların borçları için iki paket devreye alınacak. Elektrik, su, doğalgaz, telefon borçlarını devlet üstlenecek. Peki, Dar gelirliye destek başvurusu ne zaman yapılacak? İcralık borçlar için devlet desteği var mı? İcralık borçlar siliniyor mu? İcralık dosyalara af mı geliyor? Elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçları silenecek mi? İşte detaylar…
25.08.2022 Ekonomi
Su borçları ile ilgili flaş açıklama! Tamamı silindi
Su borçları ile ilgili flaş açıklama! Tamamı silindi Su borçları ile ilgili son dakika açıklaması. Borçların tamamı silindi. Yapılan açıklamaya göre Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın felaketinden etkilenen bölgelerdeki 804 abonenin su borcunun tamamen silindiği bildirildi. Aynı kapsamda 15 bin 402 abonenin borcu ise 1 Eylül’den itibaren 3 ay süre ile faizsiz olarak ertelendi.
30.09.2021 Ekonomi
6 milyon tek yürek kampanyası yeniden başladı! Ankara tek yürek yardım kampanyasına nasıl destek verilir?
6 milyon tek yürek kampanyası yeniden başladı! Ankara tek yürek yardım kampanyasına nasıl destek verilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak amacıyla 13 Mayıs 2020 tarihinde düzenlediği "6 Milyon Tek Yürek" kampanyasını, bu yıl Ramazan ayı öncesi yeniden başlattı. Destek olmak isteyenlere Su Ver", "El Ver", "Bilet Ver", "İftar Ver" ve "Afiyet Ver" seçenekleri sunuldu. 6 milyon tek yürek kampanyası...
1.04.2021 Gündem
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler!
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler! İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), geçen yıl silahlı saldırıyla öldürülen A.R.'nin (39) 6 bin 930 TL'lik su borcunu, 3.5 yaşındaki kızı D.R.'den istedi. Küçük kız adına icra takibi başlatan İZSU gelen tepkiler üzerine 'yaşı gözden kaçırılmıştır' açıklaması yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız da "Bir tiyatro oyunu olacak kadar trajikomik bir durumla karşı karşıyayız" dedi.
24.03.2021 Gündem
Dicle Barajı, Diyarbakır'ın 5 yıl boyunca içme suyunu karşılayacak durumda
Dicle Barajı, Diyarbakır'ın 5 yıl boyunca içme suyunu karşılayacak durumda Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, kent için yılda Dicle Barajı'ndan aldıkları su miktarının 100 milyon metreküp olduğunu belirterek, "Dicle Barajı bir tek içme suyu amaçlı değildir. Sulama ve enerji amacı da mevcut. Yalnız içme suyu olarak kullanılması halinde bu barajdaki suyumuz şu anki aldığımız miktara göre Diyarbakır'ın 4-5 yıllık su ihtiyacını karşılayacak düzeydedir. Bu barajımızda suyun olması, suyu boşa harcamamız ve gereksiz şekilde kullanmamızı gerektirmiyor" dedi.
12.12.2020 Gündem
Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmen açıklandı...
Su faturaları ile ilgili flaş karar! Resmen açıklandı... Su faturası ile ilgili çok sayıda vatandaşı ilgilendiren önemli karar. Resmen açıklandı. Su borçları yeniden yapılandırılmaya başlandı. Peşin ödemede yüzde 90 gecikme zammı indirimi yapılıyor. 31 Ağustos 2020 öncesine ait ödenmemiş su borçlarına ilişkin yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların yıl sonuna kadar başvuru yapması gerekiyor. Öte yandan 36 aya kadar taksit imkanı da sağlanıyor.
10.12.2020 Ekonomi
Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim?
Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim? Dikran Masis, İstanbul, Ankara, Kayseri ve Gaziantep’te bulunan mülklerinden hem kira ücreti hem de varsa o mülklere ait elektrik ve su borçlarını da kiracılarından almayacağını açıklamasından sonra arama motorları üzerinden merak edilmeye başlandı. 70 yaşındaki Masis kimdir? Nerelidir? Dikran Masis kiminle evli?
25.04.2020 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Bugün son gün
Borcu olanlar dikkat! Bugün son gün Kamuya olan borçlardan kolayca kurtulma yolunu açan yapılandırma için bugün son gün. Başvurusunu yapan ister peşin ister taksiti ödemeyi seçerek borçlarını yapılandıracak vergi daireleri akşam da açık olacak.
31.07.2018 Ekonomi
'İntihar yayını'nda şoke eden yorum!
'İntihar yayını'nda şoke eden yorum! Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunmadan önce yaptığı canlı yayında bir takipçisinin "Dayı şu borcu öde. Parfümcü ben" şeklinde yorum yapması okuyanları şoke etti.
29.03.2018 Magazin
Borcu olanlara bir fırsat daha
Borcu olanlara bir fırsat daha Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarını 2016 yılında torba yasa kapsamında yapılandıran ancak ödemelerini aksatan ya da peşin ödemek isteyip de ödeyemeyen vatandaşlara yeniden yapılandırma olanağı sundu.
1.02.2017 Ekonomi
Su borcu yapılandırmasında son gün 25 kasım
Su borcu yapılandırmasında son gün 25 kasım Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ESKİ) 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında uyguladığı su borçlarının yapılandırmasında son haftaya giriliyor.
15.11.2016 Ekonomi
Nazlıaka'nın kaçak su kullanmadığı ispat edildi!
Nazlıaka'nın kaçak su kullanmadığı ispat edildi! ASKİ'nin, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya, ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı iddiasıyla açtığı dava reddedildi...
29.09.2021 Gündem
Aylin Nazlıaka'ya 'kaçak su' cezası
Aylin Nazlıaka'ya 'kaçak su' cezası Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya, ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı ve usulsüz atık su deşarjı yaptığı gerekçesiyle hakkında açılan davada, 3 bin 32 lira para cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Su olmayınca yolu trafiğe kapattılar!
Su olmayınca yolu trafiğe kapattılar! Muş’ta, yaklaşık iki yıldır su sorunu yaşayan Sütlüce köyü halkı, Erzurum-Bitlis şehirler arası kara yolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.
8.07.2015 Yaşam
Vergi borcu olanlara müjdeli haber!
Vergi borcu olanlara müjdeli haber! Kilis Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 6552 sayılı yasaya (torba yasa) istinaden af kapsamına alındığı bildirildi...
24.10.2014 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Taksit imkanı geliyor...
Borcu olanlar dikkat! Taksit imkanı geliyor... Torba Yasa ile birlikte su borçlarında yeniden yapılandırma döneminin başladığı bildirildi...
22.10.2014 Ekonomi
Faturadaki tarih önemli!
Faturadaki tarih önemli! Torba yasa; vergi, prim ve ceza gibi borçları bitirme yolunu açıyor...
19.09.2014 Ekonomi
Bakanlık'tan af bekleyenlere kötü haber!
Bakanlık'tan af bekleyenlere kötü haber! Maliye Bakanlığı, vergi aslına bağlı olarak kesilen cezaların af kapsamının dışına çıkarılmasını kararlaştırdı...
29.06.2014 Ekonomi
CHP'li Sapan'dan yolsuzluk iddiası!
CHP'li Sapan'dan yolsuzluk iddiası! CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği basın toplantısında, Kemer, Beldibi, Tekirova gibi önemli turizm bölgelerini içine alan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nde (GATAB) yolsuzluk yapıldığını iddia etti...
13.07.2012 Siyaset
Elektrik ve su borcu olanlar şimdi yandı!
Elektrik ve su borcu olanlar şimdi yandı! Merkez Bankası’ndaki ‘kara liste’nin bankalara devredilmesiyle ilgili çalışma son aşamaya geldi...
9.03.2012 Ekonomi
Başkan babasına bile acımadı!
Başkan babasına bile acımadı! Denizli’nin Honaz ilçesi bağlı Karaçay Belediye Başkanı Abdullah Kumral, su parasını ödemeyen babasıyla birlikte aralarında akrabalarının da bulunduğu 25 kişiyi icraya verdi...
29.09.2021 Gündem
Vergi ve su borcu olanlara müjde!
Vergi ve su borcu olanlara müjde! Vatandaşın emlak vergisi ve su borcuna da ödeme kolaylığı geliyorVERGİ ve prim borçlarının yeniden yapılandırılmasında kapsam genişletiliyor...
13.10.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Su Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.