Gazete Vatan Logo

Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim?

Dikran Masis, İstanbul, Ankara, Kayseri ve Gaziantep’te bulunan mülklerinden hem kira ücreti hem de varsa o mülklere ait elektrik ve su borçlarını da kiracılarından almayacağını açıklamasından sonra arama motorları üzerinden merak edilmeye başlandı. 70 yaşındaki Masis kimdir? Nerelidir? Dikran Masis kiminle evli?

Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim?

İş insanı Dikran Masis, koronavirüs nedeniyle bin 447 kiracısından kira almayacağını belirtip, “Salgının ortaya çıktığı ilk gün, kiracılarımdan kira almamaya karar vererek bunu hemen uyguladım. ‘Kimin elektrik ve su borcu varsa almayın’ dedim” ifadelerini kullandıktan sonra gündem oldu. Dikran Masis kimdir? Dikran Masis eşi kim? Kiminle evli?

Dikran Masis, dört defa evlendi ve son evliliğini de kendinden 35 yaş küçük Yasemin Öztürk ile yaptı. 2009 yılında evlenen Masis, bir dönem Nükhet Duru ile de evli kaldı ve bu evlilikten Cem adında oğlu oldu. Emlak zengini sayılabilecek Masis, müzayede denildiğinde akla gelen ilk isimlerdendir.

DİKRAN MASİS KİMDİR?

Ermeni asıllı iş adamı Masis, 1964 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi ve Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Dört evlilik yapan Dikran Masis, son evliliğini kendisinden 35 yaş küçük olan iç mimar Yasemin Öztürk ile yaptı. Eşi için her yıl düzenlediği doğum günü partileri gündemine damga vuruyor. Masis daha önce ünlü sanatçı Nükhet Duru ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten Cem adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Babasının vefatının ardından kalan miras ile işlerini büyüttü.

Haberin Devamı