Steaua Bükreş

Steaua Bükreş

Son dakika steaua bükreş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan steaua bükreş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını steaua bükreş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steaua Bükreş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steaua bükreş gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 steaua bükreş haberi bulunmuştur. Tüm steaua bükreş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Olimpiu Morutan, Cicaldau'nun yanına gidiyor!
Olimpiu Morutan, Cicaldau'nun yanına gidiyor! Menajerinin her gün transfer açıklaması yaptığı Olimpiu Morutan Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'la anlaşmak üzere.
7.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Mario Branco'nun Sportif Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.
4.07.2023 Fenerbahçe
Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir hangi grupta?
Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir hangi grupta? Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un UEFA Konferans Ligi’ndeki rakipleri belli oldu. Kurayı Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel çekti. Peki, Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir kaçıncı gruba düştü?
26.08.2022 Şampiy10
Morutan'da 'Oğulcan Çağlayan' vakası!
Morutan'da 'Oğulcan Çağlayan' vakası! FC Botosani Başkanı Catalin Anton, Olimpiu Morutan'ın Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a transferiyle ilgili şikayette bulunduklarını açıkladı.
13.10.2021 Galatasaray
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti Galatasaray, Rumen yıldız Olimpiu Vasile Morutan'ı KAP'a bildirdi. Genç yetenek sarı kırmızılı kulüpten yıllık 600 bin euro civarında maaş alacak. Bonservisi ise 5.7 milyon euro...
25.08.2021 Galatasaray
Galatasaray Morutan defterini kapatmadı!
Galatasaray Morutan defterini kapatmadı! Galatasaray Rumen 10 numara Morutan için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
21.08.2021 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.07.2021 İddaa
Abdülkadir'in yerine Nicolae Stanciu!
Abdülkadir'in yerine Nicolae Stanciu! Trabzonspor Rumen orta saha Nicolae Stanciu ile görüşmelere başladı.
25.01.2021 Trabzonspor
Bogdan Stancu kariyer rekoru kırdı!
Bogdan Stancu kariyer rekoru kırdı! Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin 33 yaşındaki Rumen golcüsü Bogdan Stancu, kariyer rekorunu kırdı.
12.07.2020 Gençlerbirliği
Dumitru Stingaciu'dan Galatasaray ve 20 bin dolarlık teşvik iddiası!
Dumitru Stingaciu'dan Galatasaray ve 20 bin dolarlık teşvik iddiası! Kocaelispor’un eski kalecisi Dumitru Stingaciu, 1998 sezonunda Galatasaray’da Hagi, Popescu, Filipescu ve Ilie’nin kendisine ödül parası verdiklerini itiraf etti.
23.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız oyuncu için flaş açıklama!
Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız oyuncu için flaş açıklama! Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden olan Florinel Coman için Steaua Bükreş'ten açıklamalar geldi.
3.11.2019 Galatasaray
Galatasaray Avrupa'da 100. galibiyetini arıyor
Galatasaray Avrupa'da 100. galibiyetini arıyor UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında 3 Ekim Çarşamba günü Portekiz'in Porto takımına konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini arayacak.
1.10.2018 Galatasaray
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri Süper Lig'de sezonun en büyüğü belli oldu. Şampiyon olan Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direk gruplardan katılacak, Fenerbahçe ise 2 ön eleme oynayacak. Ligi 3. ve 4. sırada bitiren Başakşehir ve Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme ile katılacak.
20.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Akhisar garantiledi, Osmanlı küme düştü...
Akhisar garantiledi, Osmanlı küme düştü... Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olan Teleset Mobilya Akhisarspor, deplasmandan 2-1 galibiyetle ayrılarak, puanını 39'a yükseltti ve ligde kalmayı garantiledi. Bu sonuçla 33 puanla 16. sırada yer alan Osmanlıspor, küme düşen 3. takım oldu.
14.05.2018 Futbol
Gol düellosu Lazio'nun!
Gol düellosu Lazio'nun! UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında İtalyan temsilcisi Lazio Avusturya temsilcisi Salzburg'u 4-2 mağlup etti.
5.04.2018 İtalya
Osmanlıspor'a Avrupa Ligi faturası
Osmanlıspor'a Avrupa Ligi faturası Osmanlıspor'da geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Olympiakos mağlubiyeti sonrası başlayan düşüş durdurulamıyor.
6.02.2018 Futbol
Beşiktaşlı futbolcu kontrolden geçti! İşte yeni takımı...
Beşiktaşlı futbolcu kontrolden geçti! İşte yeni takımı... Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısı için lisansı çıkartılmayan Aras Özbiliz, Kazakistan ligi ekiplerinden Aktobe ile prensip anlaşmasına vardı.
6.02.2018 Beşiktaş
Denys Boyko FCSB'ye kiralanıyor
Denys Boyko FCSB'ye kiralanıyor Beşiktaş’a, elden çıkaramadığı Denys Boyko’dan iyi haber geldi.
4.02.2018 Beşiktaş
William, Kayserispor'da
William, Kayserispor'da Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, William de Amorim'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
3.01.2018 Kayseri Spor
UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 tur kuraları çekildi
UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 tur kuraları çekildi UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu kuraları çekildi.
11.12.2017 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa'da rakiplerimiz belli oldu
Avrupa'da rakiplerimiz belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor'un rakipleri belli oldu.
25.08.2017 Konya Spor
Cüneyt Çakır'a görev
Cüneyt Çakır'a görev FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Romanya'nın Steaua Bükreş ile Portekiz'in Sporting Lizbon takımları arasında oynanacak maçı yönetecek.
21.08.2017 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off turu programı belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off turu programı belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off turu ilk maçları yarın ve çarşamba, rövanşları ise 22-23 Ağustos günü oynanacak.
14.08.2017 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Steaua Bükreş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steaua bükreş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.