Stajyer Maaşları 2023: En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor?
Stajyer Maaşları 2023: En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor? Bir kuruluşta iş deneyimi ve çalıştıkları sektör hakkında genel fikir sahibi olarak profesyonel öğrenme deneyimi kazanan stajerler kısa süreli olarak çalışanlar olarak biliniyor. Staja başlayan tüm öğrencilerin yasal hakları gözetilerek, sigorta ve staj ücretleri Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında ödeniyor. Ödemeler asgari ücretin yüzde 30'undan az olmamak kaydıyla stajyerlere ödeniyor. Geçtiğimiz aylarda stajyer maaşları ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında stajyerlerin maaşlarına yapılacak zam ile ilgili bilgi vermişti. Peki, En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor? Stajyer maaşı 2023’te ne kadar olacak? Stajyer maaşına zam gelecek mi? İşte stajyer ücreti 2023 zammı detayları!
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak? Lise ve üniversite stajyer maaşı asgari ücret mi olacak?
Stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak? Lise ve üniversite stajyer maaşı asgari ücret mi olacak? Asgari ücretin yüzde 30’u olarak kabul edilen stajyer maaşı hakkında yeni düzenleme yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdede Erdoğan “Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023'ten itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz” dedi. Peki, stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak, stajyer maaşı belli oldu mu? Stajyer maaşı asgari ücret mi olacak?
19.10.2022 Çalışma Hayatı
2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak?
2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Staj ücretleri artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın e-İnsan Programında staj ücretlerinin asgari arttırılacağının müjdesini verdi. Peki, Yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Yaz staj ücreti asgari ücret mi olacak? İşte detaylar…
20.10.2022 Çalışma Hayatı