Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Sözleşmeli personelin kadroya geçmesine yönelik düzenleme Meclis’e geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro düzenlemesinde tarihi duyurdu. Peki, Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadroda son durum ne? İşte Sözleşmeliye kadro taslağı detayları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek?
Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro 2022 konusu gündemdeki yerini koruyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin HAK-İŞ'i ziyaretinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak “Hazırlığımızı yaptık” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.09.2022 Çalışma Hayatı