Şov

Şov

Son dakika şov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şov gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.469 şov haberi bulunmuştur. Tüm şov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan gençlere mektup
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan gençlere mektup AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere yazdığı mektubunda, "İşim ne oyun oynamak ne de rol yapmaktır. İşim; İstanbul’u olabildiğince en erken vakitte depreme hazır hale getirmektir. İşim; olası depremdeki can kayıplarını engelleyici tedbirleri şimdiden almaktır. Çünkü İstanbul için deprem, algı değil gerçek ve ne yazık ki gelecektir. Sadece İstanbul için tüm yaşam alanları güvenli olana dek çalışacağım" ifadelerini kullandı. Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Zaha yine bildiğiniz gibi! Okan Buruk artık dayanamadı, çantanı topla, güle güle
Zaha yine bildiğiniz gibi! Okan Buruk artık dayanamadı, çantanı topla, güle güle Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada şov yapan Kerem Demirbay, Wesley Sneijder'ın ardından bir ilke imza attı. Öte yandan yıldız isim Zaha, performansıyla taraftarları çıldırttı. Okan Buruk, Zaha ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
9.03.2024 Galatasaray
Ve 3 burç için şov Mart'ta başlıyor: Astrolog Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren tek bir müjde verdi!
Ve 3 burç için şov Mart'ta başlıyor: Astrolog Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren tek bir müjde verdi! Hayatımıza çeki düzen vermenin zamanının geldiğini belirten Astrolog Dinçer Güner, Güneş ve Satürn'ün birlikte hareket edeceği zaman diliminin 3 gün etkisi olacağını belirtti. 3 burç için şovun Mart ayında başlayacağını dile getiren Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren müjdeyi de verdi.
29.02.2024 Astroloji
Kerem Aktürkoğlu gözden düştü, Galatasaraylı yıldız için sıraya girdiler, bomba Montella hamlesi
Kerem Aktürkoğlu gözden düştü, Galatasaraylı yıldız için sıraya girdiler, bomba Montella hamlesi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray formasıyla bu sezon adeta şov yapan yıldız oyuncu Avrupa devlerini peşine taktı. 4 dev kulüp, yıldız oyuncu için Milli Takım teknik direktörü Montella'dan bilgi aldı. İşte detaylar...
12.02.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde Beşiktaş formasıyla yaptığı dubleyle Trabzonspor karşısında Kartal’a zaferi getiren Semih Kılıçsoy, bu sezon 8 golle takımının ligdeki en skorer ismi oldu. Her geçen gün yükselişini sürdüren 18 yaşındaki santrfor, Siyah-Beyazlı camianın yeni altın çocuğu oldu!
6.02.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda 8 başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıkladı. 'Türkiye'ye karşı sinsi niyetleri boşa çıkaracağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "31 Mart'ta kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yerel yönetimlerdeki öncelikleri de sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afetlere dayanıklı sağlam yerleşim yerleri kuracağız. Tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı, sosyal belediyeciliği geliştireceğiz" dedi. Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, şu sözleri söyledi: Hırsı boyunu aşanlar heveslenmesin, size AK Parti'den-Cumhur İttifakı'ndan ekmek çıkmaz.
30.01.2024 Gündem
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen İsviçreli golcü Queens Park Rangers'a transfer oldu.
29.01.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.
25.01.2024 Magazin
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
İkili bahislerle 54.984 TL kazandı
İkili bahislerle 54.984 TL kazandı Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, Pazar bülteninde yer alan 4 dev takımın karşılaşmalarına bahis yaptı. Üye, kuponunda favori ekiplerinin tamamına Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst bahsini aldı. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.01.2024 İddaa
'İnci Taneleri' sosyal medyada 'Dilber' akımı başlattı!
'İnci Taneleri' sosyal medyada 'Dilber' akımı başlattı! Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri' dizisinin yayınlanan ikinci fragmanında Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına da konu olmaya başladı.
17.01.2024 Magazin
Kenan Yıldız çıldırdı! Herkes onu konuşuyor, attığı gol olay oldu
Kenan Yıldız çıldırdı! Herkes onu konuşuyor, attığı gol olay oldu Kenan Yıldız, Juventus formasıyla harika bir gole daha imza attı. Genç yıldız, İtalya Kupası'nda taraftarlara adeta resital sundu.
5.01.2024 Süper Lig
Real Madrid'de Arda Güler ilk maçına çıkıyor! Herkes onu konuşuyor, antrenmanda böyle şov yaptı
Real Madrid'de Arda Güler ilk maçına çıkıyor! Herkes onu konuşuyor, antrenmanda böyle şov yaptı Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, İspanyol devindeki ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin 'Süre vermeye çalışacağım' dediği Güler, Mallorca maçından önceki son antrenmanda takımın yıldız isimlerinden Jude Bellingham ile kurduğu ortaklık sonrası golünü attı ve adeta 'Hazırım' mesajı verdi. Arda Güler'in merakla beklenen ilk maçı ne zaman, saat kaçta? İşte tüm detaylar...
3.01.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.