Evi olan engelli maaşı alabilir mi?
Evi olan engelli maaşı alabilir mi? 2020 Sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanununun” ilgili maddeleri gereği, engelli bireylere engelli maaşı bağlanır. Engelli maaşı alabilmek için belli koşulların sağlanması gerekmektedir. Peki, evi olan engelli maaşı alabilir mi?
14.11.2019 Yaşam
Öksüz ve yetim yardımı ne kadardır, kimler faydalanabilir?
Öksüz ve yetim yardımı ne kadardır, kimler faydalanabilir? Annesi, babası ya da her ikisi birden vefat etmiş çocuklar için devletin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yürüttüğü yardım programı ile ilgili detaylar haberimizde! Öksüz ve yetim yardımları ne kadardır, bu nakdi yardımlara kimler, ne şekilde başvuru yapabilir? İşte tüm detaylar...
4.02.2019 Uzmana Sor
Muhtaç asker ailelerine ne kadar yardım yapılmaktadır, nasıl başvurulur?
Muhtaç asker ailelerine ne kadar yardım yapılmaktadır, nasıl başvurulur? Maddi durumu yerinde olmayan asker aileleri için uygulanan yardım programının detayları öğrenilmek istenirken, yardım meblağının ne kadar olduğu ve başvurunun nasıl yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Bakanlık tarafından muhtaç asker aileleri için oluşturulan yardım programının detayları.
31.01.2019 Uzmana Sor