Hollanda'da önemli karar! Sosyal mesafe kuralı kaldırılıyor!
Hollanda'da önemli karar! Sosyal mesafe kuralı kaldırılıyor! Hollanda'da hükümet, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında salgının başından bu yana uygulanan sosyal mesafe kuralının 25 Eylül'den itibaren kaldırılacağını açıkladı.
14.09.2021 Dünya
Kural tanımadılar! Maskeler çıktı, vapur iskeleleri doldu taştı!
Kural tanımadılar! Maskeler çıktı, vapur iskeleleri doldu taştı! Kurban Bayramı'nda İstanbul'da kalan vatandaşlar Adalar'a akın etti, vapur iskelelerinde uzun kuyruklar oluşurken sosyal mesafe kuralına dikkat edilmediği görüldü.
21.07.2021 Gündem
0-14 yaş arası çocuklar saat kaçta dışarı çıkabilecek? Çocuklar için sokağa çıkma izni şartları ve saatleri
0-14 yaş arası çocuklar saat kaçta dışarı çıkabilecek? Çocuklar için sokağa çıkma izni şartları ve saatleri Corona virüs sebebiyle alınan önlemlerin esnetilmesi amacıyla oluşturulan normalleşme takvimi adım adım uygulanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu 65 yaş üstünün sokağa çıkmasına izin verilmişti. Bu kez 0-14 yaş arası çocuklar için sokağa çıkma izni verilecek. Bugün günler sonra ilk kez 0-14 yaş arası çocuklar için sokağa çıkma izni verilecek. Peki, 0-14 yaş arası çocuklar saat kaçta dışarı çıkabilecek? Çocuklar için sokağa çıkma izni şartları ve saatleri...
13.05.2020 Gündem
Cenaze namazında 'sosyal mesafe kuralı' uygulandı
Cenaze namazında 'sosyal mesafe kuralı' uygulandı İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan Hacı Mustafa Beşikçioğlu Cami’sinde kılınan cenaze namazlarında, sosyal mesafe kuralına uyulup saf tutanlar arasında boşluk bırakılırken, Diyanet İşleri Başkanlığı kararı doğrultusunda cuma namazı cemaatle kılınmadı.
20.03.2020 Yaşam