Cenaze ödeneği 2020 | Cenaze ödeneği ne kadar oldu, nasıl başvurulur, başvuru süresi nedir?
Cenaze ödeneği 2020 | Cenaze ödeneği ne kadar oldu, nasıl başvurulur, başvuru süresi nedir? Cenaze ödeneği, SGK tarafından her yıl vefat eden kişinin yakınına verilir. Ölüm yardımı olarak da bilinen cenaze ödeneği 2020 tutarları belli oldu. Peki cenaze ödeneği ne kadar oldu? Cenaze ödeneği ne zaman alınır? Cenaze ödeneğine nasıl başvurulur?
20.01.2020 Çalışan Hakları
Bağ-kurlular hangi hastalıklarla malulen emekli olur?
Bağ-kurlular hangi hastalıklarla malulen emekli olur? Milyonlarca vatandaş erken emekli olmanın yollarını arıyor. Erken emeklilik yollarını arayanlardan biri de Bağ-Kurlu olan vatandaşlardır. Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) çalışma gücünü belli oranda kaybeden sigortalılara erken emeklilik hakkı tanıyor. Peki, Bağ-kurlular hangi hastalıklarla malulen emekli olur?
25.11.2019 Emekli
Dikkat! O borç için bugün son gün
Dikkat! O borç için bugün son gün Sigorta prim borçlarını yapılandırmak için bugün son gün. SGK merkezleri bugün saat 17:00’a kadar borç yapılandırma hizmeti verecek.
2.02.2015 Ekonomi
SGK'dan dolandırıcılık uyarısı!
SGK'dan dolandırıcılık uyarısı! Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Siirt İl Müdürlüğü, kurumun adını kullanan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.
29.09.2021 Gündem