Soner Demirtaş

Soner Demirtaş

Son dakika Soner Demirtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Soner Demirtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Soner Demirtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soner Demirtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soner demirtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 soner demirtaş haberi bulunmuştur. Tüm soner demirtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası finali için nefesler tutuldu. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Taha Akgül finale yükselmeyi başardı. Peki, Dünya Güreş Şampiyonası maçı saat kaçta, hangi kanalda? Taha Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya Güreş Şampiyonası programı ve Taha Akgül final maçı saati ve kanalı!
16.09.2022 Diğer Sporlar
Milli güreşçilerden Ukrayna'da 3 madalya!
Milli güreşçilerden Ukrayna'da 3 madalya! Serbest stilde Süleyman Karadeniz altın, Soner Demirtaş gümüş, grekoromende ise Kerem Kamal gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: Amacımız Türkiye'nin bir spor ülkesi olması
Bakan Kasapoğlu: Amacımız Türkiye'nin bir spor ülkesi olması Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2'nci Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcularla bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin bir spor ülkesi olması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Modern tesislerimizi toplumun her kesimiyle buluşturup, daha yoğun bir şekilde kullanacağız. Hedefimiz hem spor yapan bir ülke olmak hem de sporda başarıyı pek çok branşta yakalamak" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Budapeşte'de 9 madalya
Budapeşte'de 9 madalya Türkiye, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 1 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Soner Demirtaş, dünya beşincisi oldu
Soner Demirtaş, dünya beşincisi oldu Dünya Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda mücadele eden Soner Demirtaş, dünya beşincisi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya Güreş Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı
Dünya Güreş Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, serbest stilde 86 kiloda güreşen Fatih Erdin ile altın madalya ve 74 kiloda mücadele eden Soner Demirtaş ile bronz madalya için mindere çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Fatih Erdin, finale yükseldi
Milli güreşçi Fatih Erdin, finale yükseldi Dünya Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 86 kiloda Türkiye'yi temsil eden Fatih Erdin, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Bak, milli güreşçileri tebrik etti
Bakan Bak, milli güreşçileri tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 2 altın ve 2 bronz madalya kazanan milli güreşçileri kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Güreşte bir altın daha!
Güreşte bir altın daha! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda Soner Demirtaş, finalde Fransız Zelimkhan Khadjiev'i yenerek altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, Süleyman Demirci ve Buse Tosun'dan altın madalya
Rıza Kayaalp, Süleyman Demirci ve Buse Tosun'dan altın madalya Bulgaristan'ın Sofya kentinde devam eden Dan Kolov-Nikola Petrov Turnuvası'nda mindere çıkan milli güreşçiler, dün kazandığı 7 madalya sayısını bugün 14'e yükseltti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Minderde 55 yıllık rekor kırıldı
Minderde 55 yıllık rekor kırıldı Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nın son gününde milli güreşçi Soner Demirtaş bronz madalya maçında karşılaştığı Azerbaycanlı rakibi Jabrayil Hasanov'u 5-0 yenerek dünya üçüncüsü oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Soner Demirtaş, bronz madalyanın sahibi oldu
Soner Demirtaş, bronz madalyanın sahibi oldu Milli güreşçi, dünya şampiyonalarındaki ilk madalyasını elde etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül zirvedeki yerini korudu
Taha Akgül zirvedeki yerini korudu Olimpiyat şampiyonu milli sporcu Taha Akgül, sıkletinde dünyanın en iyi güreşçisi unvanını korudu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa'nın üç başpehlivanı da Türkiye'den
Avrupa'nın üç başpehlivanı da Türkiye'den Sırbistan'da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda milliler tarih yazarak 68 yıl aradan sonra 5 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile en çok madalyayı Türkiye’ye kazandırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
50 yıl sonra rekor gelecek mi?
50 yıl sonra rekor gelecek mi? Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şu ana kadar 4 altın ve 2 bronz madalya alan Türkiye Güreş Milli Takımı, 2 altın madalya daha alması durumunda, 1967 yılında elde edilen büyük başarının ardından tam 50 yıl sonra madalya rekorunu kırmış olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Soner Demirtaş da altın madalya kazandı!
Soner Demirtaş da altın madalya kazandı! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda Soner Demirtaş, altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Rıza Yıldırım Avrupa şampiyonu!
Milli güreşçi Rıza Yıldırım Avrupa şampiyonu! Avrupa Güreş Şampiyonası 97 kilo finalinde Rus rakibi Anzor Boltukaev'i 4-2 yenen Rıza Yıldırım altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonlar Olimpiyat'tan sonra ilk kez minderde!
Şampiyonlar Olimpiyat'tan sonra ilk kez minderde! Olimpiyat madalyalı milli güreşçiler Taha Akgül, Selim Yaşar ve Soner Demirtaş 5 ay aradan sonra ilk defa mindere çıkıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2016 Türkiye'de böyle geçti!
2016 Türkiye'de böyle geçti! Türkiye adına Rio Olimpiyatları’nda kürsünÜn en üst basamağına çıkan milli sporcu göğsümüzü kabarttı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül ve Selçuk Çebi dünyanın en iyi güreşçileri seçildi
Taha Akgül ve Selçuk Çebi dünyanın en iyi güreşçileri seçildi Dünya Güreş Birliği (UWW), dünyanın en iyilerini belirlediği listeyi açıkladı. UWW'nin listesinde Serbest stil 125 kiloda Taha Akgül, Grekoromen stil 80 kiloda Selçuk Çebi dünyanın en iyileri olarak gösterildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç ve Rio kafilesi yurda döndü
Bakan Kılıç ve Rio kafilesi yurda döndü Rio Olimpiyatları'nın sona ermesinin ardından 8 madalya kazanan milli takım sporcuları, bazı antrenörler, idareciler, spor bakanlığı yetkilileri Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'nda yer aldığı özel uçakla Türkiye'ye döndü
23.08.2016 Şampiy10
Taha Akgül: Başıma ağrılar girdi
Taha Akgül: Başıma ağrılar girdi Brezilya'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye tek altın madalyasını kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, ülkesine bu başarıyı yaşattığı için mutlu olduğunu söyledi
22.08.2016 Şampiy10
'Madalyayı 7 yıl önce rüyamda gördüm'
'Madalyayı 7 yıl önce rüyamda gördüm' Rio 2016'da erkekler serbest stil 74 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçi Soner Demirtaş, elde ettiği başarıyı 7 yıl önce rüyasında gördüğünü söyledi.
22.08.2016 Şampiy10
Bakan Kılıç'tan Rio açıklaması
Bakan Kılıç'tan Rio açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milli sporcuların 2016 Rio yolunda, son dönemde gösterdiği başarılı performanstan duyduğu memnuniyeti ifade etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Soner Demirtaş altın madalya kazandı
Soner Demirtaş altın madalya kazandı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 74 kiloda Soner Demirtaş, altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Soner Demirtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soner demirtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.