Soner Arıca

Soner Arıca

Son dakika Soner Arıca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Soner Arıca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Soner Arıca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soner Arıca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soner arıca gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 soner arıca haberi bulunmuştur. Tüm soner arıca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum'
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum' Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı için Kızılay'ın bir AVM'de kurduğu alana giden ünlü şarkıcı Soner Arıca, bağışta bulunmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını paylaşarak; "Gurur duydum" diye yazdı.
7.02.2023 Magazin
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın acı günü!
Kadir İnanır’ın acı günü! Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu hayatını kaybetti. Oyuncu Levent İnanır ile şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan İsmailoğlu, bugün toprağa verilecek.
6.03.2022 Magazin
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip Temmuz ayında yayınlayacağı yeni single’ının hazırlıklarını sürdüren Soner Arıca, geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Soner Arıca Live & Piano Volume 1' isimli proje albümündeki 10 şarkıya 10 video klip çekti.
23.06.2020 Magazin
Soner Arıca'dan gençlere destek
Soner Arıca'dan gençlere destek Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, corona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkmayan hayranlarına Instagram üzerinden canlı yayınlar yapmaya devam ediyor.
25.03.2020 Magazin
New York’ta kutlama
New York’ta kutlama Soner Arıca, cumhuriyetin 95. yıl dönümünde New York’ta konser verdi.
29.10.2018 Magazin
Afrikalı Soner
Afrikalı Soner Soner Arıca, yeni single’ı öncesi imaj değişikliğine gitti, tüm dünyada popüler olan Afrika örgüsü modasına uydu.
10.09.2018 Magazin
At binerken özgürüm
At binerken özgürüm Soner Arıca, albüm öncesi tatil molası verdi.
26.08.2018 Magazin
Allah’a şükür  iyi ki varım
Allah’a şükür iyi ki varım Harbiye Açıkhava’da ikinci konserine imza atan Yıldız Tilbe, “İyi ki varsın Yıldız” diyen seyircilere “Bence de iyi ki varım. Allah’a binlerce şükürler olsun” diye karşılık verdi.
26.07.2018 Magazin
Roma’da klip çektiler!
Roma’da klip çektiler! Şarkıcı Zeynep İlkgün, ilk solo albümü ‘İlk Gün Gibi’de yer alan şarkısı ‘Çok Özledim’i kliplendirdi.
1.03.2018 Kültür Sanat
Soner Arıca'dan yeni single!
Soner Arıca'dan yeni single! Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Enver Günen’e ait olan 'Yeniden Tanışalım' single’ı ile yarın müzikseverlerle buluşuyor.
30.11.2017 Kültür Sanat
Sana aşıktım!
Sana aşıktım! Her hafta Nanna’da sahne alan Soner Arıca’yı, geçtiğimiz akşam izlemeye gelenler arasında İzel de vardı.
31.10.2017 Magazin
İzel'den Soner Arıca'ya: Sana aşıktım!
İzel'den Soner Arıca'ya: Sana aşıktım! Her hafta Nanna’da müzikseverlerle buluşan Soner Arıca’yı izlemeye gelenler arasında Türk pop müziğinin sevilen ismi İzel de vardı.
31.10.2017 Magazin
Aslanlı tişörtü dikkat çekti!
Aslanlı tişörtü dikkat çekti! Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, geçtiğimiz akşam Nanna’da sahne aldı.
19.09.2017 Kültür Sanat
Soner Arıca sezonu açtı!
Soner Arıca sezonu açtı! Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, geçtiğimiz akşam Nanna’da müzik severlerle buluştu.
12.09.2017 Kültür Sanat
Ricky Martin pozu verdi
Ricky Martin pozu verdi Soner Arıca, bayram tatilini yeğenleriyle birlikte geçirdi.
5.09.2017 Magazin
‘Kaçalım’ imajı
‘Kaçalım’ imajı Soner Arıca'nın ‘Kaçalım’ isimli şarkısına çektiği klip yayınlandı.
24.07.2017 Magazin
İlaçlarını bilerek almamış!
İlaçlarını bilerek almamış! Pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak (62) prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kolçak’ın babası, usta oyuncu Eşref Kolçak, “Oğlum doktorunun verdiği ilaçları kasıtlı olarak almamış. Allak bullak durumdayım. Kısmet buymuş” dedi
20.07.2017 Magazin
Soner Arıca hastaneye kaldırıldı
Soner Arıca hastaneye kaldırıldı Şarkıcı Soner Arıca, aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının gıda zehirlenmesi yaşadığı ortaya çıktı.
11.07.2017 Magazin
Soner Arıca'dan 'Kaçalım'
Soner Arıca'dan 'Kaçalım' Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Enver Günen’e ait 'Kaçalım' isimli single'ı ile müzikseverlerle buluştu.
4.07.2017 Kültür Sanat
Tarkan'dan önce Soner Arıca zıplamış!
Tarkan'dan önce Soner Arıca zıplamış! Hafta içi ‘10’ albümünü dinleyicilerine sunan Tarkan’ın albüm kapağı, müzik piyasasını yakında takip edenleri şaşırttı.
20.06.2017 Kültür Sanat
Şahan Gökbakar, saç ektirdi!
Şahan Gökbakar, saç ektirdi! Dökülen saçlarından yana dertli olan Gökbakar, saç ektirdi.
5.06.2017 Magazin
Çiçekli pantolon modası
Çiçekli pantolon modası Soner Arıca, geçtiğimiz akşam Nanna’da sahne aldı.
14.05.2017 Magazin
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi!
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi! Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hâlâ yaşam destek ünitesine bağlı olan İbrahim Erkal'ın ailesinden açıklama geldi. Doktorların "Organ bağışı yapmak ister misiniz?" sorusuna cevap veren İbrahim Erkal'ın ailesi: "Kesinlikle düşünmüyoruz" dedi.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Soner Arıca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soner arıca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.