Son Dakika Tsk

Son Dakika Tsk

Son dakika son dakika tsk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika tsk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika tsk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Tsk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika tsk gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 son dakika tsk haberi bulunmuştur. Tüm son dakika tsk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... TSK'dan hava harekatı! Dört terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... TSK'dan hava harekatı! Dört terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Metina bölgelerine bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 4 terörist etkisiz hale getirildi.
27.11.2018 Gündem
Son dakika: TSK'dan PKK'ya bir darbe daha
Son dakika: TSK'dan PKK'ya bir darbe daha Şırnak'ın Cudi Dağı mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 4 terörist, Hakkari, Metina, Zap bölgesine yapılan operasyonda ise 11 terörist etkisiz hale getirildi.
31.10.2018 Gündem
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, 19'u muvazzaf 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca Jandarma'ya da FETÖ operasyon başlatıldı ve 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
16.10.2018 Gündem
TSK'dan son dakika açıklaması! 8 terörist öldürüldü
TSK'dan son dakika açıklaması! 8 terörist öldürüldü Tunceli Valiliği, Pülümür ve Ovacık ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonlarda 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
18.09.2018 Gündem
Son dakika... TSK'dan ÖSO'ya talimat: Hazır olun
Son dakika... TSK'dan ÖSO'ya talimat: Hazır olun Esed ve Rusya’nın İdlib’e yönelik bombardımanı sürerken, TSK’dan Afrin, Azez, Cerablus, El Bab ve Çobanbey hattındaki ÖSO birliklerine, “askeri sevkiyata hazır olun” talimatı gitti. Suriye sınırındaki tank ve zırhlı sayısı da 2 katına çıkarıldı.
10.09.2018 Dünya
Son dakika: TSK'dan PKK'ya bir darbe daha
Son dakika: TSK'dan PKK'ya bir darbe daha Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan mühimmat ikmal noktasının imha edildiği bildirildi.
23.08.2018 Gündem
Son dakika... TSK'dan flaş açıklama!
Son dakika... TSK'dan flaş açıklama! TSK ve ABD Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekat alanı ile Münbiç arasında 12. koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edildi.
10.07.2018 Dünya
Son dakika... TSK'dan hava harekatı: 8 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... TSK'dan hava harekatı: 8 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Şırnak kırsalına düzenlenen hava harekatında 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
6.07.2018 Gündem
Sınırda sıcak gelişme! Komandolar köylere indi
Sınırda sıcak gelişme! Komandolar köylere indi TSK’nın Kandil’e doğru ilerleyişi sürerken hava harekatı da yoğunlaştı. Sınıra yakın kesimlerde kontrolü tamamen sağlayan operasyon timleri, köylere inerek halkla yakın temas kuruyor.
18.06.2018 Gündem
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi TSK'dan yapılan açıklamada, "1-8 Haziran arası Kuzey Irak'a yapılan operasyonda 18 terörist etkisiz hale getirildi." denildi. Orgeneral Akar hava harekatlarını Birleştirilmiş Harekat Merkezinden takip etti. Akar, "Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bundan dönüş yok." dedi. Gece düzenlenen operasyonda Kandil ve Sincar başta olmak üzere Irak'ın kuzeyindeki 12 hedef imha edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada Kuzey Irak'a operasyonların başladığını ifade etmişti. İşte bölgedeki son gelişmeler...
12.06.2018 Gündem
Son dakika... TSK'da maaş iyileştirmesi
Son dakika... TSK'da maaş iyileştirmesi Türk Silahlı Kuvvetlerinde subay, astsubay ve uzman erbaş maaşlarında iyileştirme yapıldı. Onaylanan 2018 Yılı Yan Ödeme Kararnamesi kapsamında aylık net 400 lira iyileştirme sağlandı
25.04.2018 Ekonomi
Erdoğan'dan Afrin için '18 Mart' emri
Erdoğan'dan Afrin için '18 Mart' emri TSK’nın Afrin zaferindeki 18 Mart tarihinin sırrı belli oldu. İlçe merkezini 5 Mart’ta havan menziline alan TSK, 12 Mart’ta kuşatmayı tamamladı. Sivillerin çıkışını engellemek için ilçenin çıkışında mevzilenen 250 PKK’lı SİHA’lar tarafından imha edilince Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 Mart’ta girin o zaman” emrini verdi.
27.03.2018 Gündem
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması Son dakika haberi bu sabah geldi. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ÖSO birlikleri Afrin'e kentin güneydoğusundan girmeye başladı. Kent merkezine bu sabah girildi. ÖSO Afrin'de kontrolü sağladı. TSK'dan Afrin'le ilgili açıklama geldi. Afrin harekatında 46 şehit, 225 yaralımız olduğu açıklandı.
18.03.2018 Gündem
Son dakika... TSK'dan Afrin açıklaması!
Son dakika... TSK'dan Afrin açıklaması! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'de 3 köy ve bir tepeyi daha teröristlerden kurtardı.
16.03.2018 Gündem
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı!
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı! PKK elebaşılarıyla gövde gösterisi için 16 Şubat'ta Afrin'e gelen Murat Karayılan, 22 Şubat'ta terör konvoyu vurulunca panikleyerek geldiği yere kaçtı.
12.03.2018 Gündem
Son dakika: TSK'dan son Afrin açıklaması
Son dakika: TSK'dan son Afrin açıklaması Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3195 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TSK ve ÖSO, bugün ilk olarak Afrin'in kuzeyindeki Korta, Kaşa ve Babak Uşağı köyleri olmak üzere 7 köyü daha teröristlerden temizledi. Bölgeden gelen son bilgilere göre Afrin merkeze kalan mesafe gittikçe azaldı. TSK ve ÖSO Afrin'i bulunduğu noktadan net bir şekilde görebiliyor.
10.03.2018 Gündem
Son dakika: 3055 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: 3055 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3055 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
8.03.2018 Gündem
Son dakika: Hazırlıklar tamam! Kritik operasyon başlıyor...
Son dakika: Hazırlıklar tamam! Kritik operasyon başlıyor... Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'ndan sıcak bilgiler gelmeye devam ediyor. Afrin merkezini çevreleyen hilali tamamlayan TSK ve ÖSO, Raco ve Cinderes merkezine yönelik operasyon için hazırlıklarını tamamladı. Harekâttaki bu ilk meskûn mahal operasyonunun hafta sonu başlaması ve yaklaşık 1 hafta sürmesi planlanıyor.
1.03.2018 Gündem
Son dakika: Youtube TSK'nın Afrin videosunu sildi!
Son dakika: Youtube TSK'nın Afrin videosunu sildi! TSK, Afrin'de bölgeye terörist ve silah taşıyan PKK/PYD’ye ait 30-40 araçlık konvoyu kara ateş destek vasıtaları ile vurdu. Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntüleri resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak Youtube'un teröristlerin vurulduğu ana ilişkin görüntüleri sildiği görüldü. Bu sabah ise video TSK'nın resmi twitter hesabından direkt olarak paylaşıldı.
23.02.2018 Gündem
'Önce TSK'yı sonra MİT'i bitireceğiz'
'Önce TSK'yı sonra MİT'i bitireceğiz' Konya'daki FETÖ soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 158'i tutuklu 486 kişinin yargılanmasına devam edildi.
20.02.2018 Gündem
Son dakika! TSK'nın en özel birlikleri Afrin'e gönderildi
Son dakika! TSK'nın en özel birlikleri Afrin'e gönderildi Türk Silahlı Kuvvetleri’in terörist gruplara yönelik sınır ötesi Zeytin Dalı Harekâtı başarıyla devam ederken, bölgeye Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın en elit birlikleri olan SAT ve SAS timleri de gönderildi. Bölgede "Timsahlar" olarak bilinen iki tabur deniz piyadesi de görev yapıyor.
13.02.2018 Gündem
Son dakika: Zafer haberleri peş peşe geldi! YPG anons yaptırıyor
Son dakika: Zafer haberleri peş peşe geldi! YPG anons yaptırıyor ÖSO ve TSK, Bülbül bölgesindeki Darmık Dağı'nın eteklerinde yer alan Ali Kar ve Zara teröristlerden aldı. Böylece kuzey cephesinde Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kısım birleştirildi. Öte yandan günün ilerleyen saatlerinde Bülbül bölgesindeki terör kampı da ele geçirildi. Çatışmalar bu bölgede yoğunlaşırken, kampın ele geçirilmesinden dakikalar sonra Bülbül kasabasının YPG'li teröristlerden alındığı bilgisi geldi. Böylece Afrin yolundaki en önemli yerlerden birisi TSK ve ÖSO'nun kontrolüne geçmiş oldu. Peş peşe darbe yiyen ve ağır kayıplar veren YPG, yaralı militanları için Kobani’de kan anonsları yaptırıyor.
1.02.2018 Gündem
Son dakika: TSK'dan Afrin açıklaması
Son dakika: TSK'dan Afrin açıklaması Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 597 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
29.01.2018 Gündem
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması TSK: Zeytin Dalı Harekâtı" kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre gün içerisinde 73 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 557 olmuştur.
29.01.2018 Gündem
Son dakika: TSK vurmaya başladı
Son dakika: TSK vurmaya başladı Afrin operasyonu kapsamındaki Kilis sınırından son dakika OBÜS atışları yapılmaya başlandı. PYD mevzilerinin vurulduğu belirtildi.
18.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Tsk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika tsk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.