Son Dakika Afrin

Son Dakika Afrin

Son dakika son dakika Afrin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika Afrin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika Afrin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Afrin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika afrin gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 son dakika afrin haberi bulunmuştur. Tüm son dakika afrin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde yer alan Afrin'de bugün 6 sivilin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı füze saldırısının ardından teröristlere ait hedeflerin etkili şekilde vurulduğunu bildirdi.
20.01.2022 Gündem
Son dakika... Afrin'de patlama!
Son dakika... Afrin'de patlama! Afrin'de bomba yüklü araç patlatıldı. Ölü ve yaralılar olduğu söyleniyor.
23.01.2019 Dünya
Son dakika... Afrin'de patlama! Bombalı araçlar...
Son dakika... Afrin'de patlama! Bombalı araçlar... İlçe merkezinde iki bombalı aracın peş peşe patlatılması sonucu 6 kişi öldü, 20 kişi yaralandı
27.06.2018 Dünya
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesine yönelik operasyonları devam ederken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhı konumundaki Kandil Dağı’nın, yoğun hava taarruzlarının hedefi olabileceği bildirildi. Ayrıca son dakika bilgisine göre; TSK’nın yoğun hareketliliği nedeniyle, Cemil Bayık ve Murat Karayılan gibi terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin bulundukları yerleri terk ettiklerine dair iddialar da yoğunlaşmaya başladı.
6.06.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de 4 bin 448 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Afrin'de 4 bin 448 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4448 olduğu bildirildi.
11.05.2018 Gündem
Son dakika... Münbiç’ten çekildik bizi hiç ilgilendirmiyor!
Son dakika... Münbiç’ten çekildik bizi hiç ilgilendirmiyor! Afrin düştü, YPG ve uzantısı SDG’yi Münbiç korkusu sardı! SDG Sözcüsü Bali, tehditkar konuşmalarını unutup, “Münbiç bizi ilgilendirmiyor. 15 Ağustos 2016’da Münbiç’teki güçlerimizi çektik” dedi.
5.04.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'nin işaretini bekliyorlar! Suriye halkı...
Son dakika: Türkiye'nin işaretini bekliyorlar! Suriye halkı... Türkiye'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla bölgeye getirdiği düzen, coğrafyadaki tüm mazlumları için umut ışığı oldu. Münbiçliler, ABD'nin desteklediği örgütlere karşı harekete geçmek için Türk askerinin 'bir işaretini' bekliyor. Tel Abyad, Haseke, Ayn el-Arab, Rakka ve Deyrizor’da da aynı manzara hakim.
30.03.2018 Gündem
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince...
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince... Afrin’de sağ yakalanan YPG'li teröristler ifadelerinde, "Cinderes ve Raco'yu kaybedince kaçışlar başladı. Domino etkisiyle tüm mevziler düştü." dedi.
29.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de 2 asker şehit
Son dakika: Afrin'de 2 asker şehit TSK: Afrin'de el yapımı patlayıcı infilak etti, 2 asker şehit oldu.
27.03.2018 Gündem
Erdoğan'dan Afrin için '18 Mart' emri
Erdoğan'dan Afrin için '18 Mart' emri TSK’nın Afrin zaferindeki 18 Mart tarihinin sırrı belli oldu. İlçe merkezini 5 Mart’ta havan menziline alan TSK, 12 Mart’ta kuşatmayı tamamladı. Sivillerin çıkışını engellemek için ilçenin çıkışında mevzilenen 250 PKK’lı SİHA’lar tarafından imha edilince Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 Mart’ta girin o zaman” emrini verdi.
27.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit ZEYTİN Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Bitlis'te de PKK'ya yönelik operasyonda 1 askerimiz şehit oldu.
22.03.2018 Gündem
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu!
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu! Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’deki savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e kilitlendi. Havada SİHA ve F-16’lar, karada Mehmetçik ve ÖSO 58. günde büyük bir zafer kazanınca donanmaya gerek kalmadı.
21.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile bozguna uğrayan PKK'lıların kaçarken hastaneyi bile mayın ve patlayıcı ile tuzakladıkları ortaya çıktı. Patlama esnasında Özgür Suriye Ordusu'ndan 2 asker yaralanırken, çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü. Teröristlerin cesetleri hastane bahçesinden dışarı çıkarılmadı.
20.03.2018 Gündem
Son dakika: Esad rejiminden Afrin hamlesi
Son dakika: Esad rejiminden Afrin hamlesi Esad rejiminin Dışişleri Bakanlığı, Afrin konusunda BMGK'ya şikayet mektubu yazdı. Suriye'deki diğer ülkeleri görmezden gelen Rejim, Türkiye'nin savaş suçu işlediğini ve hemen Afrin'den çıkmasını istediklerini belirtti.
20.03.2018 Dünya
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Afrin'den sonra...
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Afrin'den sonra... Mehmetçiğin 48 saatten az bir süre içerisinde Afrin’in merkezini temizlemesi dostlarımızı sevindirirken düşmanlarımızı ise şoke etti. Batı medyasında "YPG sersemledi", "Afrin’den sonra Türk ordusu nereye gidecek?", "Bu zafer Washington’da hissedilecek" yorumları yapıldı.
20.03.2018 Dünya
Son dakika: "Afrin'deki başarı domino etkisi yaratacak"
Son dakika: "Afrin'deki başarı domino etkisi yaratacak" Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Dış Politika Araştırmacısı Can Acun, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesinin terör örgütlerinden temizlenmesinin domino etkisi yaratacağını ve Münbiç başta olmak üzere Fırat'ın doğusundaki Arap aşiretleri de harekete geçireceğini söyledi.
19.03.2018 Gündem
Son dakika haber... Afrin'i kaybeden PKK zor döneme giriyor
Son dakika haber... Afrin'i kaybeden PKK zor döneme giriyor Afrin sürecinin Türkiye lehine tamamlanması, Suriye - Irak - Türkiye ve İran'da konfederatif bir yapı kurmayı hedefleyen çatı yapı PKK'nın zor bir döneme girmesine neden olacak. Afrin'i kaybetmesi sonrasında, PKK'nın Suriye ve Irak'ta kazandığı "biz alternatifiz" algısı yıkılma noktasına gelecek. Fırat'ın doğusunda bile varlığını korumak bu kapsamda yeterli olmayacak.
19.03.2018 Gündem
Son dakika: "Türkiye emir verirse gireriz!"
Son dakika: "Türkiye emir verirse gireriz!" Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan ÖSO grupları, Afrin-Halep arasında geçiş noktası olan Tel Rıfat kasabası için ‘hazırız’ diyor.
19.03.2018 Gündem
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması Son dakika haberi bu sabah geldi. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ÖSO birlikleri Afrin'e kentin güneydoğusundan girmeye başladı. Kent merkezine bu sabah girildi. ÖSO Afrin'de kontrolü sağladı. TSK'dan Afrin'le ilgili açıklama geldi. Afrin harekatında 46 şehit, 225 yaralımız olduğu açıklandı.
18.03.2018 Gündem
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı Zeytin Dalı harekatı 56. gününde devam ederken, TSK ve ÖSO, Afrin'i tamamen kuşattı. Az önce gelen son dakika haberinde ise TSK'nın Afrin'e havadan bildiri attığı bilgisi geçti.
16.03.2018 Gündem
Son dakika... Afrin halkı, teröristlere kazma kürekle böyle direndi!
Son dakika... Afrin halkı, teröristlere kazma kürekle böyle direndi! Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri tarafından Afrin’de yapılan operasyonda çember iyice daralırken, Afrin halkı da teröristlerin kurduğu engelleri kazma-kürek ve elleri ile aşıyor.
16.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de sivillere EYP'yle tuzak kuran terörist yakalandı
Son dakika: Afrin'de sivillere EYP'yle tuzak kuran terörist yakalandı Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yollarına patlayıcı tuzaklayan ve biri bebek ikisi çocuk 4 sivilin ölümüne neden olan YPG/PKK'lı teröristlerden biri yaralı yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
15.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'in yüzde 70'i...
Son dakika: Afrin'in yüzde 70'i... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Afrin'in yüzde 70'inde güvenlik tamamen sağlandı." dedi.
15.03.2018 Gündem
Son dakika: 5 köy daha PKK'dan temizlendi!
Son dakika: 5 köy daha PKK'dan temizlendi! TSK ve ÖSO, Afrin'de Mağaracık, Dermeşkanlı, Masaracık, Karabaş ve Aşağı Kefer Dali köylerini teröristlerden temizledi.
13.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin merkez kuşatıldı
Son dakika: Afrin merkez kuşatıldı TSK'dan Afrin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Paylaşılan son bilgilerde Afrin merkezinin 12 Mart'ta kuşatıldığı söylendi. Ayrıca, "Kritik öneme sahip bölgeler ele geçirildi." dendi.
13.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Afrin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika afrin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.