Son Dakika Kredi Kartı

Son Dakika Kredi Kartı

Son dakika son dakika kredi kartı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika kredi kartı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika kredi kartı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Kredi Kartı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika kredi kartı gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 son dakika kredi kartı haberi bulunmuştur. Tüm son dakika kredi kartı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile ilgili açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verileri duyurdu. Kartla Ağustos ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 346 milyar TL oldu. Öte yandan toplam kart sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16'lık bir artış yaşandı ve 322 milyon adede ulaştı. İşte detaylar...
28.09.2022 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti...
Borcu olanlara güzel haber! Son dakika kredi ve kredi kartı kararı! Resmen duyuruldu ve değişti... Kredi çeken, kredi kartı kullanan, kredi borcu olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme ile birlikte tamamen değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda değişiklik yapıldı. Buna göre ön ödemeli olarak satılan konutların, sözleşmede belirlenen tarihte tüketicilere teslim edilmesi zorunlu olacak. Tüketici kredilerinde kredi borcunun tamamının 14 gün içinde erken ödenmesi halinde bildirim aranmaksızın cayma hakkı hükümleri uygulanacak. Tüketici kredilerinde ve konut kredilerinde kredi ile ilgili olmayan sigortalar ve yan finansal ürün ve hizmetler yasaklandı. Sahte yetkili servis sorununa neşter vuruldu ve satış sonrası hizmetlerle ilgili tüketicilere yeni haklar getirildi. Tüm kararlar detaylarıyla bir bir açıklandı. İşte Resmi Gazete kararı...
1.04.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira...
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira... Kredi kartı kullanan ve kart borcu olanlar için flaş açıklama! 805 lira ödersiniz. Faiz işliyor. Sakın bu hataya düşmeyin. Detaylarıyla bir bir açıklandı. Kart borcu olan milyonlarca kişi borçlarını asgarisini ödeyerek veya hiç ödemeyip borç üstüne borç yapıyor. Bu da ileride daha büyük maddi sorunları beraberinde getiriyor. Kredi kartlarının doğru kullanımı bu noktada büyük önem taşıyor. Üst üste ödenmezse kartların nakit kullanımı durduruluyor. 3 kez asgari ödemesi yapılmazsa kart tamamen kapatılıyor. Öte yandan nakit avans çektiğinizde faiz işliyor. Faizi ise 1.98 olarak işletiliyor. 12 ay vadeli 5 bin lira çekerseniz, vade sonunda 5 bin 805 lira ödersiniz. Peki kredi kartını nasıl doğru yönetebiliriz? Kredi kartı borcu olanlar neler yapmalı?
10.09.2021 Ekonomi
Son dakika... Kredi kartı kullananlar için flaş karar: Asgari ödeme oranı...
Son dakika... Kredi kartı kullananlar için flaş karar: Asgari ödeme oranı... Son dakika haberine göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kararı ile bireysel kredi kartları için asgari ödeme oranı yüzde 20'ye indirildi.
30.03.2020 Ekonomi
Son dakika | Kredi kartı faiz oranlarında yeni düzenleme
Son dakika | Kredi kartı faiz oranlarında yeni düzenleme Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Türk lirası ve yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi ve gecikme faiz oranları düşürüldü.
27.12.2019 Ekonomi
Kredi kartları ile ilgili yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor...
Kredi kartları ile ilgili yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika kredi kartı düzenlemesi. Alınan karara göre komisyon oranı yüzde 1.60'ı aşamayacak.
16.10.2019 Ekonomi
Son dakika: Kredi kartı faizlerinde indirim! İşte yeni oran...
Son dakika: Kredi kartı faizlerinde indirim! İşte yeni oran... Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme. Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak faiz oranlarını düşürdü. İşte yeni kredi kartı faiz oranları...
28.09.2019 Ekonomi
Son dakika: Bir daha uzatılmayacak! Son gün 31 Ocak
Son dakika: Bir daha uzatılmayacak! Son gün 31 Ocak BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, internetten kartla alışveriş için onay süresinin 31 Ocak 2018 tarihi olduğunu belirterek, bu sürenin bir daha uzatılmayacağı uyarısında bulundu.
16.01.2018 Ekonomi
Son dakika: Banka ve kredi kartı olanlar dikkat! Son gün
Son dakika: Banka ve kredi kartı olanlar dikkat! Son gün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kararına göre 31 Aralık 2017’ye kadar internet onayı vermeyenin kredi ve banka kartları, online alışverişe kapatılacak. Daha önce 17 Ağustos 2017 tarihi son başvuru olarak belirlenmiş ancak süre, 31 Aralık 2017’ye kadar uzatılmıştı.
27.12.2017 Ekonomi
Son dakika: Merkez Bankası`ndan flaş kredi kartı açıklaması
Son dakika: Merkez Bankası`ndan flaş kredi kartı açıklaması Son dakika haberi: Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarında değişiklik yapmadı.
11.09.2017 Ekonomi
Son dakika! Kredi kartında yeni dönem 17 Ağustos'ta başlıyor!
Son dakika! Kredi kartında yeni dönem 17 Ağustos'ta başlıyor! Son dakika! Kredi kartı ile online alışverişte yeni bir dönem başlıyor. 17 Ağustos`tan sonra online alışveriş için müşteri onayı şart olacak ve daha da önemlisi bu tarihten sonra kredi kartları artık online alışverişe kapalı olarak tüketiciye verilecek.
5.08.2017 Ekonomi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi?
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi? Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Son dönemde kredi faizlerinin yükselmesi ile birlikte araç ve konut alımında kredi kullanımı bir hayli zorlaşmıştı. Bankalar da kredi verirken limitleri düşük tutarken vatandaş çareyi alternatiflerde aramaya başladı. Konut ve taşıt alımı yaparken kredi kartı kullanımı arttı. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti Merkez Bankası’nın (MB) Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi.
16.03.2024 Ekonomi
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek?
Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek? Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, şubat ayında politika faizini beklentilere paralel yüzde 45'te sabit tuttu. Peki bu karar piyasaları nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Herkesi ilgilendiriyor, uzman isim açıkladı
Kredi kartına taksit kalkıyor mu? Herkesi ilgilendiriyor, uzman isim açıkladı Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre kredi kartı ödemeleri gün geçtikçe artıyor. Peki kredi kartlarına bir limit sınırlaması gelir mi? Konuyla merak edilenleri Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş detayları açıkladı.
26.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan kredi kartı faizi kararı!
Merkez Bankası'ndan kredi kartı faizi kararı! Merkez Bankası’ndan yapılan açıklamada, kredi kartı azami faiz oranları ve üye işyeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı bildirildi.
21.12.2023 Ekonomi
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttı
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttı Kartlı ödeme tutarı Ekim ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 836,4 milyar TL oldu.
29.11.2023 Ekonomi
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı Engin Polat - Dilan Polat soruşturmasında, avukat Ahmet Gün'ün yanında çalışan mali müşavir  Zümrüt Yerebaka MASAK raporunda yer alan tüm şirketlerin kredi kartı ve e-ticaret platformlarının dökümlerini CD içinde emniyete teslim ederek itirafçı oldu. Yerebakan'ın emniyetteki ifadesinden şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı.  Tutuklu olan Polatların mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, MASAK raporunda Gün tarafından kesilen naylon fatura miktarının 300 milyon lira olarak belirtildiğine dikkat çeken Zümrüt Yerebakan, naylon fatura miktarının 1 milyar liranın üzerinde olduğunu açıkladı. İşte Polat soruşturması ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
25.11.2023 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili yeni gelişme
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili yeni gelişme Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı faizleri ile ilgili yeni gelişme! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, faizi 2.5 puanlık beklentinin üstünde 5 puan (500 baz puan) artırarak yüzde 35’ten 40’a çıkardı. Böylece faizler son 6 ayda aralıksız artmış oldu. Her faiz artışında kart faizleri de yükseliyordu. Fakat bu sefer faiz artışıyla kart faizi 1 Ocak tarihine kadar değişmeyecek ve yüzde 3.66 olarak sabit kalacak. Gecikme faizi de yılbaşına kadar yüzde 3.96 olarak uygulanacak.
24.11.2023 Ekonomi
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak?
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Piyasaların beklediği faiz kararını Merkez Bankası açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı.
23.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Kredi Kartı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika kredi kartı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.