Son dakika...İndirimler peş peşe başladı! 38 bin lira daha az...
Son dakika...İndirimler peş peşe başladı! 38 bin lira daha az... Bankalar, konut kredisi faizlerini peş peşe indirmeye başladı. Şu anda piyasada ortalama faiz yüzde 2. Ancak bankalarda yüzde 1.68’e de yüzde 2.70’e de kredi bulmak mümkün. Tüm masrafları da hesaba katıp, bütçenize en uygun krediyi seçin. Cebinizden 100 bin liralık kredi için 38 bin lira daha az çıkabilir...
9.02.2019 Ekonomi
Son dakika: İndirim ve destek haberleri peş peşe geliyor!
Son dakika: İndirim ve destek haberleri peş peşe geliyor! Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) abonelerinin su bedelleri, BEYSU, otoparklar, belediyemize ait KONBELTAŞ'ın işlettiği KAFEM ve Konya Mutfağı ücretlerinde yüzde 10'luk indirime gidiyoruz. Kiracılarımızın kira bedellerinde de artış yapmayacağız." ifadesini kullandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da, "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.Öte yandan Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım ise "Otobüs biletlerinde 'enflasyonla mücadele' indirimi yolda" dedi.
10.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Araç sahiplerine müjde, indirim geliyor
Son dakika: Araç sahiplerine müjde, indirim geliyor Gece yarısından itibaren motorinin litresinde 17 kuruş, benzinin litresinde 11 kuruş indirim geliyor.
13.02.2018 Ekonomi