Son Dakika İmar Barışı

Son Dakika İmar Barışı

Son dakika Son dakika imar barışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Son dakika imar barışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Son dakika imar barışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika İmar Barışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika imar barışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 son dakika imar barışı haberi bulunmuştur. Tüm son dakika imar barışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... İmar Barışı süresi 6 ay uzatıldı
Son dakika... İmar Barışı süresi 6 ay uzatıldı Binlerce kişinin beklediği İmar Barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bugün sona ermesi beklenen İmar Barışı’nda süre 6 ay uzatıldı.
31.12.2018 Ekonomi
Son Dakika: 'İmar Barışı'nda başvuru süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı
Son Dakika: 'İmar Barışı'nda başvuru süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı "İmar Barışı" olarak adlandırılan Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.10.2018 Ekonomi
Son dakika... İmar barışında süre uzatılıyor! İşte son tarih...
Son dakika... İmar barışında süre uzatılıyor! İşte son tarih... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren imar barışı ile son dakika haberi geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, 31 Ekim'de bitecek olan başvuruların 31 Aralık 2018'e kadar uzatılacağını duyurdu.
27.10.2018 Ekonomi
Son dakika: İmar barışıyla ilgili yeni gelişme
Son dakika: İmar barışıyla ilgili yeni gelişme Dijital Şehircilik Zirvesi'nde konuşan Bakan Kurum, "İmar barışında süreyi uzatmayı değerlendireceğiz" dedi.
25.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Çevre Bakanı Kurum İmar Barışı ile ilgili sayı verdi!
Son dakika: Çevre Bakanı Kurum İmar Barışı ile ilgili sayı verdi! Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İmar Barışı'na 3 milyon 780 bin vatandaşın müracaat ettiğini, 1 milyar 350 milyon lira para ödendiğini belirtti.
9.08.2018 Yaşam
Son dakika: İmar barışı için düşük faizli kredi
Son dakika: İmar barışı için düşük faizli kredi Üç kamu bankasının imar barışı için düşük faizli kredi vereceği bildirildi. Uygulama pazartesi günü başlayacak.
3.08.2018 Ekonomi
Son dakika... İmar Barışı'nda başvurunun iptal olmaması için uyarı
Son dakika... İmar Barışı'nda başvurunun iptal olmaması için uyarı Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, İmar Barışı düzenlemesine başvurularda binanın oturumu, kat sayısı ve katların metrekaresinin hatalı ölçüldüğünü belirterek, başvuruların ileride iptal olmaması için bunlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
16.07.2018 Ekonomi
Son dakika: İmar barışı için başvuranların sayısı iki günde 100 bini geçti
Son dakika: İmar barışı için başvuranların sayısı iki günde 100 bini geçti Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışı için iki günde başvuruların sayısının 100 bini geçtiğini dile getirdi. CNN Türk'te konuşan Özhaseki, "13 milyonu rahat yakalayacağımızı düşünüyorum. Başvurularla birlikte yeni durumlar ad ortaya çıkıyor, ben bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum" dedi.
10.06.2018 Siyaset
İmar barışında son tarih 15 Haziran
İmar barışında son tarih 15 Haziran Türkiye genelinde 8 Haziran 2018 yılında başlayan imar barışı başvuruları 15 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.
6.05.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım: İnsanların gönlünde makamınız varsa o makam en üstün makamdır
Binali Yıldırım: İnsanların gönlünde makamınız varsa o makam en üstün makamdır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Önemli olan insanların gönlündeki protokolünüz. İnsanların gönlünde makamınız varsa o makam en üstün makamdır. Gerisi gelip geçicidir." dedi.
19.02.2019 Siyaset
İmar barışında buna dikkat! O para geri alınabilecek
İmar barışında buna dikkat! O para geri alınabilecek Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük imar barışı çalışması olan yapı kayıt belgesi başvurularının 16 milyon ihtilaflı yapı için çözüm getirmesi planlanıyor. Müteahhitten kaynaklanan kaçak yapılar için ödenen harç bedelleri müteahhitlerden geri alınabilecek. Konu ile ilgili konuşan Avukat M. Berkay Nizamoğlu; “İmar barışına başvurmadan önce ödediğiniz imar para cezası var ise, imar barışı kapsamında yapmış olduğunuz tüm harcamalara ek olarak imar para cezasını da kusurlu müteahhitten talep edebilirsiniz" dedi.
19.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika İmar Barışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika imar barışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.