Son Dakika Emekli Haberleri

Son Dakika Emekli Haberleri

Son dakika son dakika emekli haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika emekli haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika emekli haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Emekli Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika emekli haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 son dakika emekli haberleri haberi bulunmuştur. Tüm son dakika emekli haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye müjde! Çifte zam geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur emeklisi alacak, 2.000 TL...
Emekliye müjde! Çifte zam geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur emeklisi alacak, 2.000 TL... Milyonlarca emekliye güzel haber! Çifte zam geliyor. SGK ve Bağ-Kur emeklileri büyük zamdan yararlanacak. Zam oranlarında rakamlar netleşiyor. Yeni maaşlar belirlenirken ek zam gündeme geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 10.46’lık zammı garantiledi. Yılın son ayına ilişkin enflasyonun yüzde 4-5 civarında çıkması en az yüzde 15’lik zammın kapısını açacak. Kamu çalışanları için devreye alınan ek zamdan emekli vatandaşların yararlanması da gündemde. Böylece milyonlarca emekli çifte zam almış olacak. Öte yandan emeklilerin gelirlerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. En düşük emekli maaşının da 1.500'den 2.000 TL'ye çıkarılması üzerinde çalışılıyor.
16.12.2021 Çalışma Hayatı
Emekli maaşları eksik yatırılacak, emeklilik gecikecek! Yüz binlerce kişi...
Emekli maaşları eksik yatırılacak, emeklilik gecikecek! Yüz binlerce kişi... Emeklilik hayali kuran yüz binlerce kişi için kötü haber. Emekli aylıkları eksik tutar üzerinden yatırılacak, emeklilik tarihleri gecikecek. Kısa çalışma ya da ücretsiz izinde olan çalışanların pandemi döneminde sosyal güvenlik primleri yatırılmadı. Sadece genel sağlık sigortası (GSS) primi yatırıldı. Yaş doldurulsa bile primleri 1 gün bile eksik olan kişiler emekli olamayacak ya da emeklilik tarihleri gecikecek. Emeklilik yaşı her iki yılda 1 yıl uzayacak. Pandemi nedeniyle çalışamayan işçiler için mağduriyet ancak borçlanma hakkı ile giderilebilecek.
17.09.2021 Çalışma Hayatı
Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? | Emekliye yılbaşı ikramiyesi ne kadar?
Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? | Emekliye yılbaşı ikramiyesi ne kadar? 2020 yılına son bir hafta kaldı. Emekliler 2019 yılı biterken, yılbaşı ikramiyesi alıp almayacaklarını sorguluyor. Peki, SSK, SGK ve Bağkur emeklileri yılbaşı ikramiyesi alacak mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? İşte, yılbaşı ikramiyesi konusunda merak edilenler.
23.12.2019 Emekli
SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? 2020 emekli zammı belli mi?
SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? 2020 emekli zammı belli mi? Milyonlarca SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklileri 2020 yılında emekli maaşlarına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Ekim ayı enflasyon oranlarının açıklanması, üstüne yıl sonunun yaklaşması emeklinin zam sorularının artmasına neden oldu. Emekli zam haberleri yakından takip ediliyor. SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? sorusunun detayları…
14.11.2019 Emekli
Emekliye güzel haber! Ayda 269 lira...
Emekliye güzel haber! Ayda 269 lira... Tüm emeklilere her ay verilen ek ödemenin artırılması gündemdeki yerini koruyor. Türkiye Emekliler Derneği'ne göre artış yüzde 9 oranında olmalı. Bu tabloda emeklilerin cebine girecek tutar ise 42 lira ile 256 lira arasında değişecek.
4.03.2019 Ekonomi
Emekliye müjde! 3 bin 376 lira avans...
Emekliye müjde! 3 bin 376 lira avans... Emeklilik başvurusu yapanlara sağlanan avans imkanının mevcut emeklilere de sağlanması gündemde. Onay çıkarsa, emekliler 3 maaş tutarında avans çekebilecekler. Böylece en az avans 3 bin 376 lira olacak.
22.02.2019 Emekli
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu Emekliye ek zam ve en düşük emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekli kök maaş zammı yüzde 5 refah payı ile yeniden yükselecek. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı da Ocak-Haziran dönemi için 10 bin TL olarak belirlendi. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye refah payı açıklamasını yaptı. İşte 4A, 4B, 4C ek zam ve ek ödeme ile kuruşu kuruşuna emekli kök maaş tabloları...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi son dakika haberleri ilgiyle takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıldönümü sebebiyle emeklilere bir defaya mahsus olarak verilen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emekliler için de ödenecek. Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5000 TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi. Vatandaşlar cumhuriyet bayramı ikramiyelerini beklerken sosyal medyada yılbaşında emekliye ikramiye verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ne kadar?
9.12.2023 Emekli
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu Emekli zammı 2024 yılı için hesaplanmaya başladı. Emekli maaşı SSK ve Bağkur hesapları Ocak zammı ile netleşecek. 6 aylık enflasyon oranı ile şekillenen emekli zammı için 4 aylık oran belli olurken geriye sadece 2 veri kaldı. Enflasyon zammı ile hesaplanan maaş tahminleri de gündemdeki yerini aldı. Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor. İşte ocak zammı ile ilgili detaylar...
24.11.2023 Emekli
Emekli maaş hesabı! İşte yüksek emekli aylığı için yapılması gerekenler
Emekli maaş hesabı! İşte yüksek emekli aylığı için yapılması gerekenler Emeklilik planı yapan herkes ne kadar emekli maaşı alacağını merak ediyor. Emekli zam haberleri gündemdeki yerini korurken emeklilikle ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan emekli aylığını yükseltmek de mümkün. 'Emekli olduğumda ne kadar maaş alırım?' sorusu ise Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yanıtlanıyor.
23.11.2023 Ekonomi
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Memur ve emekli zammında yeni dönem! Tablo tamamen değişiyor, yeni oranlar belli oluyor, ekim ayından itibaren...
Memur ve emekli zammında yeni dönem! Tablo tamamen değişiyor, yeni oranlar belli oluyor, ekim ayından itibaren... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Emekli ve memur zammında yeni dönem başlıyor. En En düşük emekli aylığı 10 bin TL'ye çıkacak. İşte memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
13.09.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50 Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Öte yandan sabit gelirli için de çalışmalar başlıyor. Aralık ayında belirlenecek olan 2024 yılı asgari ücreti için de belirleyici parametre enflasyon olacak. İşte memur maaşı, emelli aylığı ve asgari ücret ile ilgili yapılacak değişikliğin detayları...
10.09.2023 Emekli
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız'
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız' Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den geldi. Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili olarak, "Rapor hazırladık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma yürütüyor, bütçe dengesini bozmadan beklentiyi karşılayacağız" dedi.
24.08.2023 Ekonomi
Emekli aylıklarına ara zam! Yeni formül ortaya çıktı, işte yeni maaşlarla ilgili kritik detay
Emekli aylıklarına ara zam! Yeni formül ortaya çıktı, işte yeni maaşlarla ilgili kritik detay Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına gelecek olan zam olası oranlar ile tek tek hesaplandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik ara zam mesajının ardından ilk adım ekimde atılacak. Meclis'e gelecek olan düzenlemeyle 7.500 TL olan en düşük emekli maaşının artırılması gündem maddelerinin arasında yer alıyor.
23.08.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Hesap değişti, tablo netleşti
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Hesap değişti, tablo netleşti Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına gelecek olan zam olası oranlar ile tek tek hesaplandı..2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri devam ederken memur ve emekli zammı için yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı düzenlemesi için Bakan Vedat Işıkhan ve Bakan Mehmet Şimşek'e talimatını verdi. Memur zammı için belirleyici olacak toplu sözleşme için hükümet teklif yükseltti. Merkez Bankası'nın ekonomistlerle yaptığı yeni enflasyon beklenti anketi de sonuçlandı. Memur ve emekli maaşı hesaplama tablosu netleşti. İşte yeni maaşlar ile ilgili son gelişmeler...
20.08.2023 Emekli
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi! Maaşlar yükselecek, kirik tarih verildi
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi! Maaşlar yükselecek, kirik tarih verildi Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları için dikkat çeken tarih verildi. Maaşlara gelebilecek zam oranları tek tek açıklandı. Uzmanlardan en düşük memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oran ve rakam verildi. Bu kapsamda emekli maaşı hesaplamasında ilk veri Merkez Bankası’ndan geldi. SGK’lı ve Bağ-Kur’lu emekliye 31,92 oranında, memur emeklisine de yüzde 25,92’lik zam için kapı aralandı. Bu tahmine göre 7500 TL olan en düşük emekli maaşı da 8000 TL’ye yükselecek. Refah payının da eklenmesi ile zamlı emekli maaşları ortaya çıkacak. Öte yandan seyyanen zam ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. Bunun yanında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu. İşte memur ve emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
13.08.2023 Emekli
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme! Maaşlar yükselecek
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme! Maaşlar yükselecek Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları için dikkat çeken tarih verildi. Maşalara gelebilecek zam oranları tek tek açıklandı. Uzmanlardan en düşük memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oran ve rakam verildi. Bu kapsamda emekli maaşı hesaplamasında ilk veri Merkez Bankası’ndan geldi. SGK’lı ve Bağ-Kur’lu emekliye 31,92 oranında, memur emeklisine de yüzde 25,92’lik zam için kapı aralandı. Bu tahmine göre 7500 TL olan en düşük emekli maaşı da 8000 TL’ye yükselecek. Refah payının da eklenmesi ile zamlı emekli maaşları ortaya çıkacak. Öte yandan seyyanen zam ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. İşte memur ve emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.08.2023 Emekli
Memur ve emekliye yeni ek zam ve refah payı müjdesi! Maaşlar için tarih verildi, tek tek hesaplandı
Memur ve emekliye yeni ek zam ve refah payı müjdesi! Maaşlar için tarih verildi, tek tek hesaplandı Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları için dikkat çeken tarih verildi. Maşalara gelebilecek zam oranları tek tek açıklandı. Uzmanlardan en düşük memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oran ve rakam verildi. Bu kapsamda emekli maaşı hesaplamasında ilk veri Merkez Bankası’ndan geldi. SGK’lı ve Bağ-Kur’lu emekliye 31,92 oranında, memur emeklisine de yüzde 25,92’lik zam için kapı aralandı. Bu tahmine göre 7500 TL olan en düşük emekli maaşı da 8000 TL’ye yükselecek. Refah payının da eklenmesi ile zamlı emekli maaşları ortaya çıkacak. İşte memur ve emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
11.08.2023 Memur
Emekli maaşı ek zam var mı? Emekli maaşı ek zammı ile ilgili son dakika haberleri: Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi, emekli maaşına ek zam olacak mı?
Emekli maaşı ek zam var mı? Emekli maaşı ek zammı ile ilgili son dakika haberleri: Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi, emekli maaşına ek zam olacak mı? Emekli maaşına ek zam, emeklinin gündemindeki yerini koruyor. Temmuz ayında emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücrete zam yapıldı. Emekliye yüzde 25'lik zam yapılması ise emeklilerde ek zam beklentisi oluşturdu. 24 Temmuz'da gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretli ve emekli maaşlarına yönelik "Hem bütçe gelirlerini artırmaya hem de bütçe dışı kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızın semarisini gördükçe kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz." İfadelerini kullandı. Peki, emekliye ek zam yapılacak mı, emekli maaşına ek zam olacak mı?
3.08.2023 Emekli
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. Asgari ücrete ara zam ile ilgili son dakika haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Milyonların gelirini belirlemek üzere Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haziran ayında yeniden toplanacak ve asgari ücret 2023 için ara zam rakamı belli olacak. . Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli zammı sonrası Temmuz ayında maaşların arttırılması için talimat verirken milyonların aklında ‘Brüt-Net asgari ücret 2023 ne kadar olacak?” sorusu şimdiden merak edilmeye başlandı. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "asgari ücretliyi koruyacak düzenlemeyi Temmuz'da yaparız" dedi ve açıkladı. İşte yeni asgari ücret için öne çıkan o rakam ve zam kriteri…

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Emekli Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika emekli haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.