Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı Özel" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi.
24.05.2018 Siyaset
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar...
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar... AK Parti'de sıcak saatler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı sonrası bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal toplantı sonrası açıklama yaparak AK Parti'nin elindeki son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55,6 olduğunu açıkladı.
19.04.2018 Siyaset
Son dakika! Erdoğan'ın açıklayacağı pakette neler var detaylar belli oldu
Son dakika! Erdoğan'ın açıklayacağı pakette neler var detaylar belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyi canlandırmak ve faizleri düşürmek için 15 gün içinde açıklayacağı söylenen yeni paketin içerisinde nelerin olduğu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Paketin Beştepe tarafından hazırlandığı söyleniyor. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
5.04.2018 Ekonomi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş müjdesi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada önemli mesajlar verdi.
8.02.2018 Siyaset