Son Daika

Son Daika

Son dakika son daika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son daika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son daika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Daika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son daika gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 son daika haberi bulunmuştur. Tüm son daika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktı
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda sırlar gün yüzüne çıktı Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana geldi. Birçok sırrın açığa çıktığı bölümde, 22 yaşındaki Büşra Korkmaz’ı Rıza Tanrıkulu’nun değil, sosyopat kimliği ile dikkat çeken Fecir Emirkıran’ın öldürdüğü ortaya çıktı.
7.03.2024 Magazin
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD'ın açıklamasına göre; Muğla'nın Datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.03.2024 Gündem
Ehliyet, kimlik ve pasaportlarla ile ilgili son dakika açıklaması! Son tarih belli oldu! Geçersiz olacak
Ehliyet, kimlik ve pasaportlarla ile ilgili son dakika açıklaması! Son tarih belli oldu! Geçersiz olacak Ehliyet, kimlik ve pasaport ile ilgili flaş açıklama. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ehliyet yenileme işleminde son tarih 31 Aralık 2022. Bu tarihe kadar yenilenmeyen ehliyet geçersiz olacak. Ayrıca süresinde işlem yapmadığınızda idari para cezası uygulanacak. Öte yandan Nüfus cüzdanlarının yenilenmesiyle ilgili verilen bir süre yok. Ancak yeni çipli kimlik kartının kullanım süresi 10 yıl. Sürenin ne zaman dolacağı da kimliğin üzerinde yazıyor. Geçerlilik süresinin bitiminde, kart sahibinin tekrar başvuru yaparak kartını yenilemesi gerekiyor. Nüfus cüzdanı yenileme işlemi de nüfus müdürlükleri üzerinden aynı aşamalarla yürütülüyor. 1-2 gün içinde yenisi elinizde oluyor. Kimlik yenilemek için 37.5 lira, çipli kimlik kaybedilmişse 75 lira ödeniyor. Pasaportların yenilenmesi için son tarih olarak belirlenen bir süre yok. Mevcut pasaportunuz, süresi bitinceye kadar geçerli.
1.02.2022 Gündem
Koronavirüs kararı! Bugün başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu...
Koronavirüs kararı! Bugün başlıyor, kahvehane, berber, düğün ve spor salonu... Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar! Bugün başlıyor. Artık zorunlu hale getirildi. Vatandaş koronavirüs önlemlerinin ne şekilde devam edeceğini merak ediyor. Her il için farklı tedbirler uygulanıyor. Kahvehane, berber, düğün ve spor salonu girişlerinde yeni bir uygulama başlıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. İstanbul'da İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nın aldığı yeni kararla 15 Mart'tan itibaren kahvehane, internet kafe, berber, hamam, masaj salonu, düğün salonu, tiyatro ve spor salonları gibi bir çok yere girişte HES kodu zorunluluğu getirildi.
15.03.2021 Gündem
Son dakika: Emeklinin maaş hesabı tamam! Ocak ayında maaşınız...
Son dakika: Emeklinin maaş hesabı tamam! Ocak ayında maaşınız... Milyonlarca emeklinin beklediği SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak ayında yapılacak zam oranı belli oldu. 5 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammı yüzde 10.64 oldu.
7.12.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sneijder'e övgü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sneijder'e övgü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda'ya sert sözlerle yüklenirken, Galatasaraylı Sneijder'i övdü.
24.03.2017 Galatasaray
Son daika haberleri: İnsan Hakları İzleme Örgütü: PKK'da çocuklar var
Son daika haberleri: İnsan Hakları İzleme Örgütü: PKK'da çocuklar var son dakika haberleri: PKK'nın bünyesinde 29 ayrı vakayı belgelediğini duyuran uluslararası örgüt, teröristlerin 13 yaşındaki bir kız çocuğunu dövdüğünü ve çocuğun kaçmasına izin vermediklerini dünyaya ilan etti.
29.09.2021 Gündem
LYS başvuruları bugün başlıyor!
LYS başvuruları bugün başlıyor! 2016 LYS başvuruları bugün itibariyle başlıyor. 14 Nisan'da son bulacak olan LYS başvurularını online olarak yapabiliyorsunuz. LYS başvurularının nasıl yapıldığının bilgisi haberimizde.
1.04.2016 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Son Daika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son daika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.