Solaryum

Solaryum

Son dakika solaryum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solaryum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solaryum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solaryum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solaryum gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 solaryum haberi bulunmuştur. Tüm solaryum haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ciltte sağlıksız bir görünüme neden olan gözenek problemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
11.04.2023 Sağlık
Kartal’da aynı gecede anaokulu ve kuaföre hırsızlık şoku: Ne buldularsa çaldılar
Kartal’da aynı gecede anaokulu ve kuaföre hırsızlık şoku: Ne buldularsa çaldılar Kartal’da aynı gece anaokulu ve kuaföre giren 3 kişi, yaklaşık 100 bin TL değerinde hırsızlık yaptı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, hırsızların rahat tavırları ise pes dedirtti.
18.09.2022 Yaşam
Bakırköy'de güzellik merkezinde yangın
Bakırköy'de güzellik merkezinde yangın Bakırköy'de bir güzellik merkezinin solaryum bölümünde yangın çıktı. Binanın 4'üncü katında çıkan yangın nedeniyle kısa sürede tüm binayı duman kapladı, apartmandakiler tahliye edildi.
31.08.2022 Yaşam
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor...
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor... Bronzlaştırıcı spreyler son dönemde sosyal medyanın trendleri arasında yer alıyor. Saatlerce güneşlenmek yerine, buruna sıkılan sprey ile birkaç günde bronzlaşma sağlıyor. Uzmanlardan uyarı geldi, büyük tehlike taşıdığı ortaya çıktı. Bu spreylerin uzun vadede sorunlara neden olduğunu dile getiren Dr. Faraz Mahmood Ali, “Sürekli melanotan II’nin vücuda girmesi çok zararlı. Cilt kanserleri dışında kalbe ve böbreklere de kalıcı olarak zarar veriyor. Hatta kas hücrelerinin parçalanmasıyla ölüme bile neden oluyor” uyarısında bulundu.
9.04.2022 Sağlık
'Örümcek ağı' kabusu! Bulgar model tanınmaz hale geldi
'Örümcek ağı' kabusu! Bulgar model tanınmaz hale geldi Fatih'te 2017 yılında Bulgaristan uyruklu model Tatyana Toleva’nın, gittiği kuaför salonunda "örümcek ağı" estetiği sonrası yüzünde hasar oluştuğu ve iz kaldığı iddiasıyla şikayetçi olduğu işletme sahipleri Davut İliğ ve ablası Melahat İliğ mahkemede savunma yaptı. Kuaför kardeşler, kendi salonlarında örümcek ağı işlemi yapılmadığını ve kendilerine iftira atıldığını ileri sürdü.
28.01.2022 Gündem
Cildi yaşlandıran 12 faktöre dikkat!
Cildi yaşlandıran 12 faktöre dikkat! Günlük yaşam alışkanlıkları ve çevresel faktörler cildin yaşlanmasına neden oluyor. Ancak, pek çok cilt sorunununda görünümü tersine çevirmek mümkün. Ciltteki yaşlılık belirtilerini yavaşlatmak için alabileceğiniz bazı önemler ve yaşam tarzı değişiklikleri var. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar cildi yaşlandıran faktörler hakkında bilgi verdi.
27.09.2021 Sağlık
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları!
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları! Yaz aylarıyla birlikte ortaya çıkan cilt sorunlarının başında güneş lekeleri geliyor. Uzun süreli ve tekrarlayan güneş ışığına maruz kalındığında özellikle yüz el göğüs sırt kol ve bacaklar gibi açık alanlarda kahve renkli güneş lekeleri oluşabileceğini söyleyen Uzman Dr. Ayşen Sağdıç Coşkuner, güneş lekeleri için kullanılan tedavi yöntemlerini anlattı.
17.08.2021 Sağlık
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, saç ekimiyle ilgili en çok merak edilen soruları sizler için cevapladı.
28.07.2021 Sağlık
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira…
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira… Milyonlarca kişi bekliyordu peş peşe kararlar geliyor. 1500 lira hesaba yatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldıklarını bildirdi. Turizm sektöründe mayıs sonu biten KDV indirimleri haziran sonuna kadar uzatıldı. Yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren işyerlerinin çalışanları için nisan- mayıs aylarında geçerli olacak 1.500 TL’lik destek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda geçtiğimiz hafta kabul edildi. 2 milyona yakın çalışan doğrudan etkilendi. Yeni kapama kararıyla 300 binden fazla çalışanımızın Nisan ve Mayıs aylarında destek kapsamına alınması bekleniyor.
22.04.2021 Ekonomi
Ücretsiz izin desteği verilen sektörler! 2021 ücretsiz izin desteği hangi mesleklere verilecek, ne kadar?
Ücretsiz izin desteği verilen sektörler! 2021 ücretsiz izin desteği hangi mesleklere verilecek, ne kadar? Tarımsal kredi borçlarının yapılandırılması, ücretsiz izin ve sigorta prim desteği düzenlemelerini de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Buna göre ücretsiz izin desteği verilen sektör sayısı genişletildi. Ücretsiz izin desteği verilen sektörler…
16.04.2021 Çalışan Hakları
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve...
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Destek müjdesi geldi. internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve birçok sektör daha dahil edildi. Ücretsiz izin desteği ile ilgili yeni gelişme. Ve belli oldu. Torba yasada önerge verildi. Ücretsiz izin desteği verilen sektör sayısı artırıldı.
15.04.2021 Ekonomi
Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kaç yaşında, nede vefat etti?
Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kaç yaşında, nede vefat etti? Oyuncu Özgü Namal'ın uzun yıllardır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası olan Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oral'ın cenazesi akşam üzeri sessiz sedasız toprağa verildi. Serdar Oral kimdir?
7.10.2020 Gündem
Solaryum ışıkları deri kanserine sebep olabilir!
Solaryum ışıkları deri kanserine sebep olabilir! Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilek Peker, solaryum ışıklarının deri kanserine neden olabileceğini belirterek güneş kremi kullanmanın çok önemli olduğunu kaydetti.
26.08.2020 Sağlık
Burcu Esmersoy'un Allan Hakko sessizliği
Burcu Esmersoy'un Allan Hakko sessizliği Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün Etiler’de bulunan bir solaryum merkezinden çıkarken görüntüledi.
7.07.2020 Magazin
Türk Dermatoloji Derneğinden vitiligo hastalarına "bitkisel ürün"  uyarısı
Türk Dermatoloji Derneğinden vitiligo hastalarına "bitkisel ürün" uyarısı Vücut derisinin rengini oluşturan maddenin (pigment) kaybı nedeniyle cildin beyazlaşması şeklinde seyreden bir hastalık olan vitiligonun tedavisine yönelik "bitkisel ürün" adı altında satışa sunulan ve Sağlık Bakanlığı onayı olmayan hap ve kremlerden uzak durulması uyarısında bulunuldu.
13.06.2020 Sağlık
Saç ekiminde 12 maddeye dikkat!
Saç ekiminde 12 maddeye dikkat! Dr. Emrah Çinik, saç ekimini takip eden 48 saat içerisinde ekim yapılan bölgeye kesinlikle herhangi bir temas olmaması gerektiğini söyledi.
10.04.2020 Sağlık
Ciltteki bozulmalara dikkat
Ciltteki bozulmalara dikkat Dr. Sevgi Ekiyor, zaman içerisinde yaş arttıkça cildin dokusundaki yağ oranının, kollajen miktarının değişmesi, güneş ışığının olumsuz etkileri, yer çekimi gibi kaçınılmaz unsurlardan ciltte sarkmalar, kırışıklıklar, parlaklığında azalmalar görüldüğünü söyledi.
6.01.2020 Sağlık
Yazın cilt sağlığına dikkat
Yazın cilt sağlığına dikkat Dr. Sevgi Ekiyor, yaz ayında cilt sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
23.05.2019 Sağlık
Akne tedavisinde dikkat edilmesi gerekenler
Akne tedavisinde dikkat edilmesi gerekenler Dermatoloji Uzmanı Dr. Fulya Tezel, akne için dikkat edilecek hususlar konusunda uyardı.
14.01.2019 Sağlık
Her şey yolunda
Her şey yolunda AHMET Kural’la 9 aylık ayrılığın ardından barışan Sıla, önceki gün Etiler’deki bir solaryum merkezinden çıkarken görüntülendi.
17.10.2018 Magazin
Sonbahar depresyonu kaşları da döküyor
Sonbahar depresyonu kaşları da döküyor Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, sonbahar depresyonunun kaşları dökebildiğini söyledi.
16.10.2018 Sağlık
Biraz solaryum biraz güneş
Biraz solaryum biraz güneş Sunucu Özlem Yıldız önceki gün Bodrum Akyarlar’da görüntülendi.
13.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Solaryum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solaryum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.