Şoke Eden İddia

Şoke Eden İddia

Son dakika Şoke eden iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şoke eden iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şoke eden iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoke Eden İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoke eden iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 şoke eden iddia haberi bulunmuştur. Tüm şoke eden iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik, şiddet gördüğünü iddia etti.
16.10.2023 Magazin
Alman yetkilinin kızı Ankara'da sırra kadem bastı! Babasından şoke eden iddia, annesinden kahreden sözler
Alman yetkilinin kızı Ankara'da sırra kadem bastı! Babasından şoke eden iddia, annesinden kahreden sözler Ankara'da yaşayan Almanya Kalkınma Bankası Türkiye Ofisi Direktörü Dr. Kirk Mildner'in ikizlerinden 13 yaşındaki Marlene Mildner, üç gün önce sırra kadem bastı. Baba Mildner, ise şoke eden bir iddia ortaya atarken annesi de gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.
6.07.2023 Yaşam
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia!
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia! Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Depremlerden sonra afet bölgesine giden eski manken Tuğba Özay şoke eden bir iddiayı ortaya attı.
13.02.2023 Magazin
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi Kim Kardashian ile resmi olarak boşanan rapçi Kanye West'in çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2023 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Elon Musk’a akılalmaz cinsel istismar suçlaması!
Elon Musk’a akılalmaz cinsel istismar suçlaması! Son günlerde sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak istemesi ve bu süreçte yaşananlarla gündemde olan Elon Musk’a yöneltilen bir cinsel taciz suçlaması manşetlere ilk sıradan yerleşti. Elde edilen belgelere göre, bir SpaceX uçuş görevlisi Elon Musk'ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. İşte yaşananların şoke edici detayları…
20.05.2022 Dünya
Yanlışlıkla kendisine gönderilen 360 bin dolarlık yardımı kumarda harcadı!
Yanlışlıkla kendisine gönderilen 360 bin dolarlık yardımı kumarda harcadı! Japonya’da bir belediyenin 463 hane arasında paylaştırılması gereken yaklaşık 360 bin dolarlık Covid-19 yardımını yanlışlıkla hesabına gönderdiği şahıs, parayı kumarda harcadığını ve geri ödeyemeyeceğini söylemesinin ardından tutuklandı.
19.05.2022 Dünya
Biden ile ilgili şoke eden iddia! 'Twitter takipçilerinin yarısı sahte'
Biden ile ilgili şoke eden iddia! 'Twitter takipçilerinin yarısı sahte' ABD merkezli bir yazılım şirketi, ABD Başkanı Joe Biden’ın Twitter hesabındaki takipçilerinin yüzde 49,3’ünün sahte olduğunu iddia etti.
18.05.2022 Dünya
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın bağları olan bir oligarka ait ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söylerken duyuldu. Bununla birlikte, Putin son zamanlarında çekilen fotoğraf ve videolarında kontrolsüz br şekilde titrerken ve sürekli olarak bir yere tutunma ihtiyacı duyarken görüldü.
17.05.2022 Dünya
Psikolog yalanıyla cinsel sağlık vurgunu! Suç duyurusunda bulunuldu
Psikolog yalanıyla cinsel sağlık vurgunu! Suç duyurusunda bulunuldu Aile, İlişki ve Cinsel Sağlık Uzmanı Klinik Psikolog Esra Işıktekiner hakkında şoke eden iddia. Işıktekiner'i, denkliği bulunmayan bir üniversitenin "İnsan Davranışı Sanatları" bölümünden mezun olmasına rağmen, kendisine yetkisi bulunmadan unvan takınarak insanları tedavi ettiği tespit edildi.
3.01.2022 Yaşam
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi"
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi" Futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanmışlardı. Sosyal medya fenomeninin yaklaşık bir sene önce Türk asıllı bir İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evlendiği öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama...
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama... Dünya Kabil havaalanı'ndaki görüntüleri günlerce konuşmuştu. Taliban'ın Kabil'e girmesi ve Afganistan yönetimine el koyduğunu açıklamasıyla birlikte ülkeden kaçmak isteyenler havalimanına koşmuş, kalkan uçaklara binebilmek için adeta ölümü göze almıştı. İşte o uçaklardan birine binen Afganların görüntüleri dünya gündemine oturmuş, nereye gittikleri uçağın sahibi ABD Hava Kuvvetleri tarından açıklanmamıştı. Rusya'dan konuyla ilgili ortaya atılan flaş iddia duyanı şoke etti.
18.08.2021 Dünya
Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia!
Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia! Survivor 2020 yarışmacılarından Yunus Emre Özden hakkında çok konuşulacak iddia. Şoke eden iddiaya göre Yunus Emre Özden, sevgilisi Berisa Gözen’e şiddet uyguladı. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası Yunus Emre Özden kimdir sorusu merak ediliyor. İşte, Yunus Emre Özden hakkında merak edilenler..
13.07.2021 Magazin
Esra Erol duydukları karşısında çılgına döndü! Kadınların üstüne yürüdü
Esra Erol duydukları karşısında çılgına döndü! Kadınların üstüne yürüdü Esra Erol canlı yayında çılgına döndü. 3 yıl önce evi terk eden kocasını bulmak isteyen ablasıyla Esra Erol'un programına katılan Has Hatun isimli kadının, çocuğunun cinsel istismara uğradığı ve kendisinin de bu duruma göz yumduğu iddia edildi. Bu şoke eden iddia sonrası Esra Erol sinirlerine hakim olamadı.
9.06.2021 Gündem
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası!
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası! Derya Çavuşoğlu, eski eşi Bekir Aksoy'un oğlunu sekiz aydır arayıp sormadığını iddia etti; ünlü oyuncunun, bir yıl önceki fotoğrafını paylaştığı Emir'in duymak istediklerini sadece Instagram'dan yazdığını belirtti.
26.03.2021 Magazin
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
Putin’i şoke eden iddia! "İntihar etti"
Putin’i şoke eden iddia! "İntihar etti" Rus medyasından Moskovski Komsomolets gazetesi, Kremlin’de görev yapan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakın korumaları arasında yer alan Ulusal Güvenlik Servisi (FSO) görevlisi Mihail Zaharov’un intihar ettiğini iddia etti.
1.12.2020 Dünya
ABD’de ölen Türk vatandaşıyla ilgili şoke eden iddia
ABD’de ölen Türk vatandaşıyla ilgili şoke eden iddia ABD'de Türk vatandaşının doğru tanı konulmakta geç kalındığı için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.
17.05.2020 Dünya
ABD’de şoke eden iddia: Ölüm sayısı daha fazla
ABD’de şoke eden iddia: Ölüm sayısı daha fazla ABD’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ölümlerinin rapor edilen rakamlardan daha fazla olduğu ileri sürüldü.
29.04.2020 Corona Virüsü
İki futbolcu hakkında şoke eden iddia!
İki futbolcu hakkında şoke eden iddia! TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da Galatasaraylı Mario Lemina ve eski Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu için bomba bir iddia ortaya atıldı.
20.01.2020 Galatasaray
Ünlülerin medyumundan şoke eden iddia!
Ünlülerin medyumundan şoke eden iddia! Son olarak dört yaşındayken otel odasında uyurken görülen ve bir daha haber alınamayan Madeleine McCann ile ilgili sayısız teori ve iddia ortaya atılmıştı. Ünlülerin medyumu ise ortaya attığı iddia ile gündem yarattı.
23.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şoke Eden İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoke eden iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.