Şok Sözler

Şok Sözler

Son dakika şok sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 917 şok sözler haberi bulunmuştur. Tüm şok sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi Müge Anlı’da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.
16.11.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi!
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi! Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni sezon fragmdanında Doğa, ikiz bebeklerinden birini kaybetti. Pembe ise oğlunu koruyarak, "Ne olmuş yani Fatih bir çapkınlık yaptı diye" diyerek sinir krizi geçirtti.
5.09.2023 Televizyon
Taksi şoföründen yolcuyu şok eden sözler: Nereye diye soracaksın
Taksi şoföründen yolcuyu şok eden sözler: Nereye diye soracaksın Beylikdüzü'nde taksi şoförü yolcuyu gitmek istediği yere götürmedi. Takside bulunan yolcu kısa bir süre sonra taksiden indi. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.07.2023 Gündem
3-1'in ardından 2 futbolcuya şok sözler: Dosta korku düşmana güven veren adamlar bunlar
3-1'in ardından 2 futbolcuya şok sözler: Dosta korku düşmana güven veren adamlar bunlar Süper Lig'in 32.haftasında Sivasspor'u 10 kişi kalmasına rağmen deplasmanda 3-1 yenen Fenerbahçe'de keyifler yerine gelirken, maçtan sonra Serdar Ali Çelikler'in 2 futbolcu hakkında sarfettiği sözler oldukça dikkat çekti. Sarı Lacivertli takımın Kadıköy'de büyük sorunlar yaşadığını açıklayan Çelikler 'Fenerbahçe şampiyonluğu kaybedecekse İstanbulspor maçında yediği o gol yüzünden kaybedecek' ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Fenerbahçe
30 gol atmış yıldız için Tümer Metin'den şok sözler: Lucescu olsa onu 3 hafta oynatmazdı
30 gol atmış yıldız için Tümer Metin'den şok sözler: Lucescu olsa onu 3 hafta oynatmazdı Süper Lig'in 28.hafta karşılamasında Fatih Karagümrük karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle Olimpiyat Stadı'ndan 2-1 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de derbinin sancısı atlatıldı. Galatasaray'la puan farkını 6'ya düşüren Sarı Lacivertli takım hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulunan Tümer Metin, Jorge Jesus'a 'Lucescu' örneği verirken, eski milli futbolcunun Arda Güler isyanı ise camiada oldukça dikkat çekti.
12.04.2023 Fenerbahçe
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı'
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı' Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyiciyi şaşkına çevirdi. Canlı yayına katılan Anakadın Kural, yengesinin kocasını kaçırdığını ifade etti. Genç kadın, "Yengem Elvan, kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı. Ispanak seralarında yengem adını Fatma diye tanıtmış" ifadelerini kullandı. Yengenin sözleri ise olayı daha karmaşık hale getirdi.
19.01.2023 Yaşam
Hollanda-Arjantin maçında büyük gerginlik! Messi'den Weghorst'a şok sözler: Ne bakıyorsun aptal!
Hollanda-Arjantin maçında büyük gerginlik! Messi'den Weghorst'a şok sözler: Ne bakıyorsun aptal! Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda ile Arjantin arasında oynanan maça goller ve gerginlik damga vurdu. Karşılaşmada 2-0 öne geçen Messi ve arkadaşlarına karşı oyuna sonradan giren Beşiktaşlı Wout Weghorst skoru 2-2'ye getirdi. Penaltılara giden maçta Emilliano Martinez kalesinde devleşip Arjantin'i yarı finale taşıdı. Gergin anlara sahne olan tarihi maçın ardından Lionel Messi'nin Weghorst'a söylediği sözler ise gündem oldu.
10.12.2022 Futbol
İETT şoföründen şok sözler: Vallahi vuracağım seni, sakat bırakacağım
İETT şoföründen şok sözler: Vallahi vuracağım seni, sakat bırakacağım Sarıyer'de İETT şoförü, engelli kartı olmadan otobüse binen engelliye hakaret edip tehditler savurdu. Duruma tepki gösteren çevredekilerle de tartışan şoför otobüse kimseyi almadan uzaklaştı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 
8.11.2022 Gündem
Nihat Kahveci'den Şenol Güneş'e şok sözler: Futboldan anlayan herkes gördü sen göremedin
Nihat Kahveci'den Şenol Güneş'e şok sözler: Futboldan anlayan herkes gördü sen göremedin Süper Lig'in 13.hafta maçında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla yenmesinin ardından canlı yayında derbinin kritiğini yapan Nihat Kahveci başta Şenol Güneş olmak üzere bazı Siyah Beyazlı oyuncuları resmen topa tuttu. Tayfur Bingöl hakkında 'Saçlarıyla uğraşmaktan top oynayamadı' ifadeleri kullanan Kahveci, deneyimli teknik adam Şenol Güneş'le ilgili 'Valerien İsmael döneminden daha dağınıktı' analizinde bulundu.
5.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika... İki yıldız hakkında şok sözler! 'Bu oyuncular sorunlu'
Galatasaray'da son dakika... İki yıldız hakkında şok sözler! 'Bu oyuncular sorunlu' Transfer döneminde Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Midtsjö, Sergio Oliveira, Torreira, Mertens, Seferovic ve Dubois gibi isimleri Florya'ya getiren Galatasaray'da kadro derinliğinin yeterince olmaması taraftarları oldukça endişelendiriyor. İşte Sarı Kırmızılı kulübe yakınlığıyla bilinen usta yazar Osman Şenher'in dikkat çeken ifadeleri ve iki futbolcu hakkında şok eden sözleri...
2.09.2022 Galatasaray
Yıldız futbolcudan Jorge Jesus'a şok sözler! 'Burada bildiklerimi unuttum bırakın beni gideyim'
Yıldız futbolcudan Jorge Jesus'a şok sözler! 'Burada bildiklerimi unuttum bırakın beni gideyim' Armindo Bruma, Henrique, Emre Mor, Joshua King gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de 24 yaşındaki oyuncunun Jorge Jesus'la olan zirvesi olay yarattı. Ali Koç'un satış listesine koyduğu milli futbolcunun 'Burada bildiklerimi de unuttum bir an önce gitmek istiyorum' dediği öğrenilirken, Portekizli teknik adamın bu serzenişe hak verdiği bildirildi.
17.07.2022 Fenerbahçe
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov uyardı: Dikkat etsinler!
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov uyardı: Dikkat etsinler! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı’nın yeni demir perde inşa ettiğini, ancak kendilerinin de zarar görebileceği uyarısında bulundu.
3.07.2022 Dünya
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları hala sürüyor. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Final koltuğuna Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı'nın oturduğu Survivor için, Nisa'nin en eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan da flaş bir paylaşım geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Magazin
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında...
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında... Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Berdan Mardani geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. İşte olay açıklamanın detayları...
27.06.2022 Magazin
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanışını izlemişti! Şok sözler: Kendini dul gibi gösterip...
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanışını izlemişti! Şok sözler: Kendini dul gibi gösterip... Ordu'da 12 Ocak'ta eski eşi Elvan Sözkesen'i yanıcı madde dökerek ağır yaralayan Erkan Emiroğlu hakim karşısına çıktı. Emiroğlu, mahkemede, "Sosyal medyada sürekli kendisini, dul ve kocası ölmüş gibi paylaşımlar yapıyordu. Bu yüzden tartışmalar yaşıyorduk. En son tartışmamızda benim hakkımda uzaklaştırma kararı alarak beni uzak tutmak istiyordu. Uzaklaştırma kararı sonrası Elvan evde parti veriyordu. Eve erkek şahıslar giriyordu. Öldürmek istesem beni aldattığında öldürürdüm'' dedi.
14.04.2022 Yaşam
Mesut Özil olayına Aziz Yıldırım da dahil oldu! 'Gitme senden önce Ali Koç gidecek'
Mesut Özil olayına Aziz Yıldırım da dahil oldu! 'Gitme senden önce Ali Koç gidecek' İsmail Kartal'ın verdiği karara saygı duyan ve Mesut Özil'in kadro dışı kararını hiç düşünmeden onaylayan Ali Koç'a, Aziz Yıldırım'dan şok sözler geldi. Kardeşi Ali Yıldırım'la haber gönderen Aziz Yıldırım, Mesut Özil'e "Sakın çabuk ve yanlış bir karar alma. Ayrılma kararı verme. Seni kovanlar senden önce gidecekler. Sana söz veriyorum" ifade edildi.
25.03.2022 Fenerbahçe
Gelinim Mutfakta 890. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 890. bölüm fragmanı yayında! Hasret'in kaynanası Nurten Hanımdan şok sözler!
17.03.2022 Televizyon
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı  Gazeteci Sedef Kabaş Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verilen gazeteci Sedef Kabaş saat 15.30 sıralarında cezaevinden çıkış yaptı.
11.03.2022 Gündem
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam...
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam... Antalya'da, miras anlaşmazlığı nedeniyle 52 yaşındaki ablası Gülderen Çelik'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 48 yaşındaki Kutlay Çelik, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen 87 yaşındaki baba Ziyaeddin Çelik, "Kutlay, senin hakkın idamdır ama etmediler. Dava, para mevzusu. Mal varlığımı devlete devredeceğim. Bunlara bir şey vermeyeceğim" dedi.
11.03.2022 Gündem
Georgina Rodriguez'e şok sözler: Zengin oldu bizi unuttu
Georgina Rodriguez'e şok sözler: Zengin oldu bizi unuttu Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez’in sözlerine ailesinden tepki geldi. Georgina’nın dayısı, yeğeni hakkında sert sözler söyledi. Hernandez, "Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım'' dedi.
26.01.2022 Magazin
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...'
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...' Galatasaray'ın efsane başkanlarından Ünal Aysal, mevcut başkan Burak Elmas'ın Domenec Torrent tercihi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
26.01.2022 Galatasaray
Burak Elmas seyrediyor! Şok sözler 'Bu 2 futbolcu önce Fatih Terim'in başını yaktılar şimdi de Torrent'in...'
Burak Elmas seyrediyor! Şok sözler 'Bu 2 futbolcu önce Fatih Terim'in başını yaktılar şimdi de Torrent'in...' Galatasaray - Trabzonspor derbisinden sonra sarı kırmızılı takımdan 5 futbolcunun ismini veren spor yazarları bu oyuncuların yetersiz ve kötü performanslarından bahsettiler. Yazarlar ayrıca Uğurcan Çakır'ın kurtarışlarını ise ayakta alkışladılar... İşte 2-1 sonuçlanan maçın yansımaları...
24.01.2022 Galatasaray
Tümer Metin ve Volkan Demirel'den Vitor Pereira hakkında şok sözler! 'Eğer ben soyunma odasında olsaydım...'
Tümer Metin ve Volkan Demirel'den Vitor Pereira hakkında şok sözler! 'Eğer ben soyunma odasında olsaydım...' Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra özellikle Vitor Pereira hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tümer Metin ve Volkan Demirel Portekizli teknik adamın yıldız futbolcuya taktığını ve bu sebepten dolayı oynatmadığını açıkladılar. İşte iki eski Fenerbahçeli oyuncunun yorumları...
14.12.2021 Fenerbahçe
Kazada oğlu ölümden dönen babadan şok sözler: Geberseydi keşke
Kazada oğlu ölümden dönen babadan şok sözler: Geberseydi keşke Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde araca ve elektrik direğine çarptıktan sonra bir evin bahçesine uçan otomobilin sürücüsü Mustafa Çiv yaralandı. Olay yerine gelen Hüseyin Çiv, oğluna "Geberseydi keşke" diyerek tepki gösterdi.
12.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şok Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.