Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!"
Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!" Yunan basketbolunun iki ezeli rakibi arasında Sloukas'ın transferi tansiyonu yükseltti. Olympiakos'un efsanesi olarak bilinen ve sözleşmesi sona erdikten sonra ezeli rakibi Panathinaikos'a imza atan Sloukas'a öfke dinmek bilmiyor. Olympiakos’un sahiplerinden Giorgos Angelopoulos, tecrübeli basketbolcu için çok konuşulacak sözler kullandı.
10.07.2023 Basketbol
Fenerbahçe anlaşmak üzereydi! Sürpriz gelişme
Fenerbahçe anlaşmak üzereydi! Sürpriz gelişme Olympiacos ile yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşamadıktan sonra takıma veda eden Sloukas‘ın yeni durağı merak ediliyordu. Fenerbahçe, Yunan oyun kurucu ile anlaşmak üzereyken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Dün akşam Anadolu Efes'i devirdi ülkesinde kahraman ilan edildi
Dün akşam Anadolu Efes'i devirdi ülkesinde kahraman ilan edildi Uzun yıllar basketbol hayatını Türkiye'de sürdüren ve dün akşam Anadolu Efes karşısında bulduğu son saniye basketiyle Olimpiakos’un kahramanı ilan edilen Sloukas Yunan basını tarafından tam not aldı.
11.02.2022 THY Euroleague
Fenerbahçe'ye şok! Olympiakos'un gözü Sloukas'ta...
Fenerbahçe'ye şok! Olympiakos'un gözü Sloukas'ta... Yunan basını, Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Kostas Sloukas'ın önümüzdeki sezon Olympiakos'a transfer olabileceğini yazdı.
30.03.2020 Fenerbahçe