Skertel

Skertel

Son dakika Skertel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Skertel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Skertel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skertel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skertel gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 skertel haberi bulunmuştur. Tüm skertel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Giresun'a patladı! 7 gol...
Fenerbahçe Giresun'a patladı! 7 gol... Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 yendiği rakibi Giresunspor'u deplasmanda da 5-2 mağlup etti.
Valbuena yine triplere girdi
Valbuena yine triplere girdi Yedek takımda şans bulmasına bozulan Fransız, idmana çıkmadı. Skrtel de hafta başından bu yana sakat!
25.01.2018 Fenerbahçe
CANLI! Antalyaspor - Fenerbahçe
CANLI! Antalyaspor - Fenerbahçe Fenerbahçe Süper Lig'de 13. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Maça dair önemli gelişmeler ve canlı anlatım sayfamızda...
26.11.2017 Fenerbahçe
İşte Skrtel'in kadro dışı olması sebebi
İşte Skrtel'in kadro dışı olması sebebi Fenerbahçe'de Martin Skrtel ve Jose Fernandao, rahatsızlıklarından dolayı Kayserispor kadrosuna dahil edilmedi.
30.10.2017 Fenerbahçe
Skrtel derbide yok!
Skrtel derbide yok! Süper Lig'deki dev derbide Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de Martin Skertel forma giyemeyecek.
23.09.2017 Fenerbahçe
Aykut Kocaman: Stoper transferi şart!
Aykut Kocaman: Stoper transferi şart! Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenlediler.
23.08.2017 Fenerbahçe
Martin Skrtel'den özeleştiri
Martin Skrtel'den özeleştiri Sturm Graz maçının ardından açıklamalarda bulunan Martin Skrtel, her geçen gün daha iyi bir seviyeye çıkacaklarını ifade etti.
3.08.2017 Fenerbahçe
Emenike'den şok küfür!
Emenike'den şok küfür! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı ve satmayı düşündüğü Emenike'den şok bir paylaşım geldi.
1.07.2017 Fenerbahçe
Martin Skrtel'e küfür şoku!
Martin Skrtel'e küfür şoku! Turgay Şeren Sezonu'nda İngiltere'nin Liverpool takımından transfer edilen, Martin Skrtel, Slovak basınına önemli açıklamalar yaptı
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Paşa'yı 5 yumrukta nakavt etti!
Fenerbahçe Paşa'yı 5 yumrukta nakavt etti! 11. dakikada açılışı Josef ile yapan sarı-lacivertliler, Lens’in asistleriyle 20’de Ozan ve 45’te Emenike ile devreyi 3-0 önde kapadı. 73’te Sow ve 84’te İsmail farkı iyice açarken, ev sahibinin tek golünü 58’te penaltıdan Tunay Torun kaydetti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler!
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler! Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe'ye olay sözler: 'Bu da yeni moda'
24.09.2021 Beşiktaş
Yalman, Alex Song için Londra’ya gidiyor
Yalman, Alex Song için Londra’ya gidiyor Sportif AŞ’nin başına geçtikten sonra transfer konusuna el atan Alp Yalman, bonservisi Barcelona’da olan ve son iki sezonu West Ham’da kiralık geçiren Kamerunlu yıldızı kadroya katmak için kolları sıvadı.
24.09.2021 Galatasaray
Beşiktaş'tan defans atağı!
Beşiktaş'tan defans atağı! Yeni sezon transfer çalışmalarında önceliği defans hattına veren Beşiktaş radarına aldığı stoper, sağ bek ve sol bekler ile temasa geçmeye başladı.
27.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tek gündem transfer
Beşiktaş'ta tek gündem transfer Beşiktaş, transfer döneminin yine en çok konuşulacak takımlarından biri olmaya aday durumda.
24.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'tan iki bomba birden!
Beşiktaş'tan iki bomba birden! Süper Lig şampiyonu Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadro ile girmek için takıma takviye yapacak.
21.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'a sürpriz stoper!
Beşiktaş'a sürpriz stoper! Liverpool forması giyen Slovak stoper Martin Skertel'in menajerler tarafından Beşikaş'a önerildiği ortaya çıktı.
28.05.2015 Beşiktaş
Dünya yıldızlarından telefon yağdı!
Dünya yıldızlarından telefon yağdı! Ronaldo’dan, Hazard’a; Gerard’dan, Suarez’e çok sayıda ünlü futbolcu geçmiş olsun dileğinde bulundu.
9.04.2015 Fenerbahçe
G.Saray stoperini buldu
G.Saray stoperini buldu Cesare Prandelli ile anlaşan G.Saray, savunmaya aradığı ismi de İngiltere'de buldu.
6.07.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Skertel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skertel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.