Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Paşa'yı 5 yumrukta nakavt etti!

Fenerbahçe Paşa'yı 5 yumrukta nakavt etti!

11. dakikada açılışı Josef ile yapan sarı-lacivertliler, Lens’in asistleriyle 20’de Ozan ve 45’te Emenike ile devreyi 3-0 önde kapadı. 73’te Sow ve 84’te İsmail farkı iyice açarken, ev sahibinin tek golünü 58’te penaltıdan Tunay Torun kaydetti.

Fenerbahçe Paşa'yı 5 yumrukta nakavt etti!

4. haftada F.Bahçe lige “merhaba” dedi: 5-1.

SARI-lacivertliler için bu kötü zamanda karşılaşacak en iyi rakipti Kasımpaşa. Hoca değişikliğine giden rakibinin işini daha ilk yarıda bitiren F.Bahçe’de özellikle kanatlarda oynayan Volkan Şen ve oyundan çıkana kadar Lens’in performansı iyiydi. Emenike de hem attığı gol hem de yaptığı iki asistle günün yıldızlarından oldu.

YALNIZ uyarmakta fayda var. Bu Kasımpaşa’yı bu kadar kötü görmemiştik. Evet, F.Bahçe çok istekliydi ancak rakip de bir o kadar güçsüz.

Maç özelinde Ozan Tufan’a da parantez açmalım. Bu futbolunun bir daha altına düşmemeli. 11’de Emenike kendini aşan bir ara pası çıkardı, De Souza boş pozisyonda plaseyi güzel vurdu: 0-1.

17’DE bu sefer Skertel geriden uzun topu güzel çıkardı, Volkan şen dönüp vurdu, aut. 20’de Lens soldan ortaladı, Ozan kafayla topu köşeye bıraktı: 0-2.

VOLKAN ŞEN’E YAKIŞMADI

34’TE Kasımpaşa’nın ilk tehlikeli pozisyonu geldi. Tunay ceza sahası içinden vurdu, Volkan kurtardı, korner. 36’da yakın mesafeden kafayı istediği gibi vuramadı. 45’te sağdan Lens kesti, Emenike dokundu: 0-3. 56’da Skertel, Adem’i düşürdü, Göçek penaltı dedi, atışı 57’de Tunay gole çevirdi: 1-3.

Haberin Devamı

66’DA Volkan atağı başlatıp sonlandırdı ama son vuruş kendisine yakışmadı. 73’te kaptırılan topta Emenike ilerleyip pasını verdi, Sow gelişine vurdu: 1-4.

84’te İsmail sert ama kalecinin çok da zorlanacağı bir vuruş yapmasa da topu ağlarla buluşturdu: 1-5.