Sızdırma

Sızdırma

Son dakika sızdırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sızdırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sızdırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sızdırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sızdırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 sızdırma haberi bulunmuştur. Tüm sızdırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS ÖABT ne zaman? KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? KPSS ÖABT tarihi ve saati!
KPSS ÖABT ne zaman? KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? KPSS ÖABT tarihi ve saati! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen ve soru sızdırma nedeniyle iptal olan KPSS sınavları bu hafta sonu yapılacak. KPSS’ye girecek adaylar KPSS’nin oturumları ile ilgili sınav tarihlerini araştırıyor. 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı ile ilgili araştırmalar da arttı. Peki, KPSS ÖABT ne zaman? KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? İşte KPSS ÖABT tarihi ve saati!
17.09.2022 Eğitim
Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi?
Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi? KPSS soruşturması devam ederken, Polislik sınavı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Polislik sınavında "soru benzerliği" iddiasına inceleme başlatıldı. Anadolu Üniversitesi, 26 Haziran'da gerçekleştirilen Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) 7’nci dönem sınav sorularının çalındığı iddiaları üzerine komisyon kurularak, inceleme başlatıldığını açıkladı. Komisyon raporu YÖK’e bildirildi. Peki, Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi? İşte detaylar…
14.08.2022 Gündem
ÖSYM’nin KPSS soru havuzu siliniyor mu? KPSS soruşturmasında hangi yayınevleri incelenecek? KPSS sınavı yine ertelenir mi? İşte KPSS soruşturmasında son durum
ÖSYM’nin KPSS soru havuzu siliniyor mu? KPSS soruşturmasında hangi yayınevleri incelenecek? KPSS sınavı yine ertelenir mi? İşte KPSS soruşturmasında son durum KPSS’de soru sızdırma iddiaları üzerine başlatılan soruşturma genişletiliyor. İptal edilen KPSS’ye yönelik soruşturma başka yayınevleri ve eğitim kurumlarına da sıçradı. Derinleştirilen KPSS soruşturmasında ÖSYM’nin KPSS soru havuzu ile ilgili de önemli bir karar alındı. Peki, ÖSYM’nin KPSS soru havuzu siliniyor mu? KPSS soruşturmasında hangi yayınevleri incelenecek? KPSS sınavı yine ertelenir mi? İşte KPSS soruşturmasında son durum…
11.08.2022 Eğitim
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT tarihi belli oldu!
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? KPSS ÖABT tarihi belli oldu! ÖSYM duyurdu! İptal edilen ve ertelen 2022 KPSS sınavlarının yeni tarihleri açıklandı. KPSS’de usulsüzlük iddiaları üzerine soruşturma başlatılmış, ÖSYM’nin yıl içinde yaptığı ve yapacağı tüm sınavlar mercek altına alınmıştı. Soru incelemeleri devam ederken ÖSYM KPSS ile ilgili sınav takvimini duyurdu. Peki, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS-ÖABT 2022) ne zaman yapılacak? İşte KPSS 2022 yeni sınav takvimi!
8.08.2022 Eğitim
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu!
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu! KPSS’de soru sızdırma iddiaları nedeniyle iptal edilen 2022- KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek- Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları ile ertelenen KPSS Alan Bilgisi sınavları ile ilgili yeni takvim belli oldu. ÖSYM tarafından yeni takvim açıklandı. Peki, Ertelenen KPSS Alan Bilgisi ne zaman yapılacak? 2022- KPSS Alan Bilgisi oturumu hangi tarihte? İşte ÖSYM KPSS yeni sınav takvimi!
8.08.2022 Eğitim
MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak?
MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak? KPSS’de soru sızdırma iddiaları üzerine ÖSYM’de araştırmalar sürüyor! DDK müfettişleri ÖSYM’nin sorularının bulunduğu kozmik odasında yer alan sınav sorularını inceliyor. Soruşturmada MASAK da devreye girdi. Türkiye’nin gözü kulağu ÖSYM’de yapılan incelemelere ve KPSS soruşturmasına çevirilirken MASAK’ın yapacağı incelemeler de kamuoyu tarafından takip edilecek. Pek çok kişi MASAK’ın görevleri ve hangi suçlara baktığı konusundaki bilgileri araştırıyor. Peki, MASAK nedir? MASAK’ın görevleri nelerdir? MASAK kime bağlıdır? MASAK ÖSYM’de nasıl inceleme yapacak? MASAK hangi suçlara bakar? MASAK ÖSYM raporu ne zaman çıkar? İşte MASAK hakkında bilmeniz gerekenler…
6.08.2022 Gündem
KPSS'de kopya soruşturması! Polis baskın yaptı Yediiklim Yayınevi kendini böyle savundu...
KPSS'de kopya soruşturması! Polis baskın yaptı Yediiklim Yayınevi kendini böyle savundu... Devlet kurumlarında memur olmak için her yıl yaklaşık 1 milyonun üzerinde adayın katıldığı Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) soruların sızdırıldığı iddiaları, önceki gün gündeme bomba gibi düştü. İlk açıklamayı yapan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), ‘İddiaların incelemelerimiz neticesinde asılsız olduğu anlaşılmıştır’ dedi. Ancak aynı gün ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) konuyu inceleme talimatı verdi. Erdoğan, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “İnceleme sonucunda elde edilen veriler titizlikle değerlendirilecek, gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz” ifadelerine yer verdi. Gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yediiklim Yayınevi'ne ait 2 adrese baskın düzenledi. İddiaların odağındaki yayınevinden açıklama geldi.
4.08.2022 Gündem
İdrar kaçırma her iki kadından birini etkiliyor
İdrar kaçırma her iki kadından birini etkiliyor Üroloji Uzmanı Dr. Elnur Allahverdiyev, “İdrar kaçırma birçok farklı nedenden kaynaklanabiliyor. Bilinçli ve iyi bir tedavi ile idrar kaçırma problemine büyük oranda çözüm bulunabiliyor. Burada en önemli nokta idrar kaçırmanın hastadaki nedenini belirlemek, idrar kaçırma durumunu olumsuz etkileyen faktörlerden uzak durmak” dedi.
22.09.2021 Sağlık
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar...
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar... Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg’in ‘eşitlik’ söylemine rağmen büyük bir kriz yaşanıyor. Ünlü hesaplara uygulanan çifte standart mekanizması tüm ayrıntılarıyla ifşa oldu. XCheck adı verilen özel bir program kapsamında korunan sorunlu paylaşımlar arasında; aşıyla ilgili yalan haberler, Trump'ın tartışma yaratan sözleri ve Neymar'ın 'intikam pornosu' da yer alıyor.
16.09.2021 Dünya
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Fabrikada tank patladı, gökyüzünü asit bulutu kapladı
Fabrikada tank patladı, gökyüzünü asit bulutu kapladı Antalya Organize Sanayi Bölgesinde temizlik kimyasalları üretimi yapılan fabrikanın asit tankı patlayınca gökyüzünü asit dumanı kapladı. Hafta sonu tatili ve pandemi kısıtlaması nedeniyle fabrikada çalışan personel olmaması, olası faciayı önledi.
13.06.2021 Yaşam
Diyabetik retinopati
Diyabetik retinopati Diyabet hastalarının en büyük şikayetlerinden biri de diyabetik retinopatidir. Görmede azalmaya neden olan bu hastalığı Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Muhsin Eraslan sizler için açıkladı.
17.05.2021 Sağlık
Siber zorbalar ile dolandırıcılar bayram tatillerinde fırsat kolluyor
Siber zorbalar ile dolandırıcılar bayram tatillerinde fırsat kolluyor Uzmanlar, siber zorbalık ve dolandırıcılık suçlarının yaz döneminde ve bayram tatillerinde daha da arttığını belirterek, internet kullanıcılarının bu dönemde daha dikkatli olması uyarısında bulunuyor.
1.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Gizli projeyi Rusya'ya sızdırmaya çalışan ajan yakalandı
Gizli projeyi Rusya'ya sızdırmaya çalışan ajan yakalandı Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU) tarafından gerçekleştirilen operasyon ile ülkede yürütülen gizli roket çalışmasının bilgilerini Rusya'ya sızdırmaya çalıştığı belirtilen ajan yakalandı.
6.05.2020 Dünya
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme
Son dakika: FETÖ'nün ''7 Şubat MİT kumpası'na yönelik soruşturmada flaş gelişme FETÖ'nün, MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlilerine yönelik, 7 Şubat 2012'deki kumpasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.'7 Şubat MİT Kumpası' iddianamesinde, şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Gülen ile yargı, emniyet, MİT imamları, eski polisler ve bir gazeteci bulunuyor.
14.02.2020 Gündem
Havada büyük panik! Uçak acil iniş yaptı
Havada büyük panik! Uçak acil iniş yaptı ABD’nin Oakland kentinden havalanan yolcu uçağının kabin ve kargo bölümü, Hawai Honolulu Havaalanı yakınlarında dumanla doldu. Uçak, Honolulu Havaalanı’na acil iniş yaptı. Uçaktaki 7 kişi yaralandı.
23.08.2019 Dünya
Ali Demir hakkında flaş karar! İzin verildi...
Ali Demir hakkında flaş karar! İzin verildi... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Kurulu, FETÖ üyeliği suçlamasıyla gözaltına alınan ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakılan eski Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Ali Demir hakkında soruşturma izni verdi. YÖK kararında, Demir hakkındaki iddiaların yargılamayı gerektirdiği belirtildi.
13.08.2019 Gündem
ABD’de başkan adaylarının buluşması da 'soru sızdırma' skandalı ile hatırlanıyor
ABD’de başkan adaylarının buluşması da 'soru sızdırma' skandalı ile hatırlanıyor Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Parti'li Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programın moderatörlüğünü yapan İsmail Küçükkaya'nın yayından önce İmamoğlu ile buluşması tartışılmaya devam ederken, 2016 yılında yapılan son ABD başkanlık seçimlerinde de soru sızdırma skandalı aylarca konuşuldu.
19.06.2019 Dünya
Kullanıcılar şoke oldu! İnanılmaz açık...
Kullanıcılar şoke oldu! İnanılmaz açık... Bitdefender Antivirüs araştırmacıkarı korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Dijital ekonomiyi kaosa sürükleme potansiyeline sahip güvenlik açıkları tespit edildi.
12.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İngiltere Savunma Bakanı görevden alındı
İngiltere Savunma Bakanı görevden alındı İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson'ın, Ulusal Güvenlik Konseyi'nde Huawei şirketine ilişkin yapılan gizli görüşmelerin basına sızdırılması soruşturması neticesinde görevinden alındığı bildirildi.
1.05.2019 Dünya
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz!
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz! Tarihin en sıkıntılı sezonunu geçiren Fenerbahçe en büyük problemi de 1 numarada yaşıyor.
25.04.2019 Fenerbahçe
ÖSYM eski Başkanı Demir'den 'telefon görüşmesi' savunması!
ÖSYM eski Başkanı Demir'den 'telefon görüşmesi' savunması! Ankara'da, FETÖ/PDY'nin 'ÖSYM yapılanması'na yönelik soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in ifadesi ortaya çıktı. Demir, örgütün sözde tepe yönetimindeki 5 kişi ile 121 telefon irtibatı olduğu iddiasıyla ilgili, "Bu, benim ÖSYM başkanlığım öncesindeki döneme aittir. Bu görüşmeler öğretim üyesi olarak işimizle ilgili akademik konularla ilgili yapılan görüşmelerdir ya da bayram kutlaması şeklinde insani temaslardır" dedi.
18.04.2019 Gündem
Bahçeli'den önemli açıklamalar
Bahçeli'den önemli açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Isparta mitinginde vatandaşlara hitap etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantılarının belediyeler üzerinden Türk milleti ile hesaplaşma niyetine sabitlendiğini belirterek, "Kandil talimatını vermiş, CHP uygulamaya geçmiş İP refakatçi olmuştur. Türkiye'nin karşısında puslu bir ittifak kurulmuştur." dedi.
20.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sızdırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sızdırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.