ABD'li isimden Türkiye'ye büyük övgü: Daha da önemli hale gelecek
ABD'li isimden Türkiye'ye büyük övgü: Daha da önemli hale gelecek ABD'li siyaset bilimci Michael A. Reynolds, Türkiye'nin sadece kendi bölgesinde değil, dünyanın birçok bölgesinde önemli roller oynadığına vurgu yaparak, "Türkiye'yi ve Türkiye’nin dünyadaki çok taraflı sistemdeki yerini düşündüğümüzde, Türkiye'nin çok taraflı veya çok kutuplu küresel sistem açısından daha da önemli hale geleceğine şüphe yok." dedi.
18.09.2021 Dünya
"Afganistan seçimleri İran seçimlerinden daha demokratikti"
"Afganistan seçimleri İran seçimlerinden daha demokratikti" İranlı siyaset bilimci Prof. Dr. Sadık Zibakelam, Afganistan'da hafta sonu yapılan milletvekili seçimlerinin İran seçimlerinden daha demokratik olduğunu belirtti.
22.10.2018 Dünya
Uzmanlar şifreyi çözdü! Amaçları...
Uzmanlar şifreyi çözdü! Amaçları... Akademisyenler, sosyologlar ve siyaset bilimciler, 15 Temmuz darbe girişiminin delillere rağmen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca inkar edilmesinin "örgütsel bir yöntem" olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem
Referandumda sonucu onlar belirleyecek!
Referandumda sonucu onlar belirleyecek! Siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, referandumun en önemli belirleyicileri parti sadakati zayıf hareketli seçmenlerin tutumu ve MHP seçmeninin stratejik oyları 16 Nisan’da sonuçta etkili olacak.
7.03.2017 Siyaset