Siyah İnci Dizisi

Siyah İnci Dizisi

Son dakika Siyah İnci dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siyah İnci dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siyah İnci dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah İnci Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah inci dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 siyah inci dizisi haberi bulunmuştur. Tüm siyah inci dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyah İnci 20. bölümüyle bu akşam final yapıyor!
Siyah İnci 20. bölümüyle bu akşam final yapıyor! Siyah İnci 20. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam son kez ekrana gelecek olan Siyah İnci dizisi final yapacak. Peki Siyah İnci'de Hazal ve Kenan aşklarını yaşayabilecek mi? Yoksa kazanan Vural mı olacak? İşte tüm detaylar...
15.02.2018 Gündem
Dizisi bitti sosyal medyanın diline düştü
Dizisi bitti sosyal medyanın diline düştü Star TV'deki Siyah İnci dizisi final yapınca dizinin başarısızlığı Hande Erçel'e bağlandı. Erçel'in oyunculuğu sosyal medyada alay konusu oldu.
4.02.2018 Magazin
Siyah İnci 16. yeni bölümde Hazal vurulacak mı?
Siyah İnci 16. yeni bölümde Hazal vurulacak mı? Siyah İnci 16. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Perşembe akşamları ilgiyle izlenen Siyah İnci dizisinde yine önemli gelişmeler yaşanacak. Vural, Hazal'a silah çekiyor, peki onu vurabilecek mi? İşte Siyah İnci'de bu akşam yaşanacaklar...
18.01.2018 Gündem
Siyah İnci 14. yeni bölümde Hazal, büyük bir ikilemde kalıyor!
Siyah İnci 14. yeni bölümde Hazal, büyük bir ikilemde kalıyor! Siyah İnci 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star'ın sevilen dizisi Siyah İnci'de Vural, annesinin ölümüyle daha da çıldırıyor. Peki Hazal'ın vermek zorunda kalacağı büyük karar ne olacak? İşte Siyah İnci fragmanları...
29.09.2021 Gündem
Siyah İnci 12. yeni bölümde Vural ile Canan köşeye sıkışıyor!
Siyah İnci 12. yeni bölümde Vural ile Canan köşeye sıkışıyor! Siyah İnci 12. yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de olacak. Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Siyah İnci'de Vural, Hazal'dan şüphelenmeye başlıyor. Peki gerçekleri öğrenecek mi? İşte Siyah İnci'nin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Siyah İnci 10. yeni bölümde Hazal ile Kenan arasında geçenler ortaya çıkacak mı?
Siyah İnci 10. yeni bölümde Hazal ile Kenan arasında geçenler ortaya çıkacak mı? Siyah İnci 10. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah İnci'de Hazal ile Kenan'ın öpüşme kayıtları gün yüzüne çıkacak mı? Heyecanla beklenen Siyah İnci dizisi bu akşam izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi 28 Ekim Cumartesi günü Star TV, sabah 07:00’da “Siyah İnci” adlı dizi ile ekranlara merhaba diyor. Sevilen fenomen dizinin akşam kuşağına ait bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümü mutlaka kaçırmayın. Birbirinden bomba gelişmeler sizleri bekliyor. Akşam saatlerinde ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi yepyeni bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Yeni bölümüyle yine nefes kesen dizi cumartesi akşamlarınıza eğlence katacak. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Bizim Hikaye' ezdi geçti!
'Bizim Hikaye' ezdi geçti! 12 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de FOX'ta ekrana gelen "Bizim Hikaye" dizisi 1. sıraya oturdu.
13.10.2017 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe 12 Ekim perşembe günü Star TV yayın akışında sabah 06:45 Celal Pir ile Bugün program başlayacak. Güncel hayatı ön plana alan programda spor, magazin, aktüel, sanat ve kültür gibi pek çok alana özgü bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranlara bomba gibi düşen “Siyah İnci” dizisi ile karşı karşıya kalacaksınız. Dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleriyle birlikte… Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Siyah İnci dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Siyah İnci dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Siyah İnci dizisi ilk bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci Hazal ve Kenan aşkını ve 3. kişi olan Vural'ın hikayesini konu ediniyor. İşte Siyah İnci dizisinin merak edilen 1. bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Nurseli İdiz: Neden sadece ben?
Nurseli İdiz: Neden sadece ben? Hem rol aldığı tiyatro oyunundaki hem de dizideki işini aynı gün kaybeden Nurseli İdiz, mağdur edildiğini savundu.
29.08.2017 Magazin
Tatilin tadını çıkarıyor
Tatilin tadını çıkarıyor ‘Siyah İnci’ dizisinde oynayacak olan Çağla Demir, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’deydi.
27.08.2017 Magazin
Almeda'dan sürpriz!
Almeda'dan sürpriz! Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı, ‘Siyah İnci’ dizisi için Çeşme’de olan Tolgahan Sayışman’a eşi Almeda Abazi sürpriz yaptı.
20.08.2017 Magazin
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Teşkilat dizisi Siyah İnci kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde hikaye renk değiştirirken oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Siyah İnci karakterini oynayacak isim Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Peki Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı?
9.04.2023 Televizyon
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu?
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu, Sadakatsiz Derin ölecek mi? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Volkan'ın Derin'i küvette boğduğu anlar izleyenleri şokey etti. Fragmanı izleyen dizinin hayranları “Sadakatsiz Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
23.03.2022 Televizyon
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı! İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?
5.10.2019 Televizyon
Siyah İnci 18. yeni bölümde şoke eden haber!
Siyah İnci 18. yeni bölümde şoke eden haber! Siyah İnci 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizisi Siyah İnci'de bu hafta yine heyecanlı olaylar yaşanacak. Siyah İnci dizisinde Vural, Sinan ve Kenan'ın alacağı haber ne olacak?
1.02.2018 Gündem
Siyah İnci 17. yeni bölümde Vural Hazal'ın peşini bırakacak mı?
Siyah İnci 17. yeni bölümde Vural Hazal'ın peşini bırakacak mı? Siyah İnci 17. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Star TV'nin sevilen dizisi Siyah İnci'de Vural'ın yeni hamlesi ne olacak? İşte Siyah İnci dizisinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanları ve özeti...
25.01.2018 Gündem
Siyah İnci 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Siyah İnci 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Siyah İnci 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Siyah İnci dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. İşte Siyah İnci'nin ne zaman yayınlanacağı ve yeni fragmanından heyecanlandıran sahneler...
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe 14 Aralık Perşembe günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile yayın akışına başlıyor. Celal Pir’in renkli sunumuyla gerçekleştirilen programda, daha çok gündeme özgü konular ele alınıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, spor, aktüel ve ekonomi gibi daha pek çok alandaki geniş içeriği ile dolu dolu bir program keyfi geçirmenizi mümkün kılıyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi “Siyah İnci” yeni bölümüyle ekranlarınıza dahil oluyor. Heyecan dolu kesitleriyle yine sevenlerini memnun edecek bir bölüm yayında yerini alacak. Akşamınızı renkli kılacak olan sürükleyici diziyi seyretmeyi sakın unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor!
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor! Usta oyuncu Nebahat Çehre, iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.
8.12.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba 6 Aralık Çarşamba günü Star TV yayın akışı “06:45’de “Bugün” adlı gündem gelişmelerini ele alan canlı yayın programı ile ekranlardaki yerini alacak. Celal Pir’İn sunumu ile devam eden programdan gündeme ait tüm siyasi, sosyal, yaşam ve sağlık gibi konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sürükleyici ve heyecan dolu diziyi seyrederek hareketli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah İnci Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah inci dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.