Sıra

Sıra

Son dakika sıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 71.661 sıra haberi bulunmuştur. Tüm sıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza!
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza! Rekabet Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, META’nın Facebook, Instagram ve WhatsApp hizmetlerinden topladığı verileri kullanarak pazarda faaliyet gösteren rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırdığı ve pazara giriş engeli yarattığı tespit edilerek META’ya toplamda 898 milyon TL idari para cezası verildi.
8.05.2024 Ekonomi
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
8.05.2024 Adana
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma
Finansal teknoloji sektöründe 87 milyon dolarlık satın alma Yerli finansal teknoloji şirketi iyzico, Türk finansal teknoloji şirketi Paynet’i 87 milyon dolara Arena Bilgisayar’dan satın almak için anlaşmaya vardı.
8.05.2024 Yaşam
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı Öğretmen atama takvimi ile 20 bin öğretmen atamasında branş ve kontenjanlar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in atama kılavuzunu paylaşmasıyla birlikte sınıf öğretmenliği, rehber öğretmenliği, özel eğitim öğretmenliği yanı sıra Din Kültürü Öğretmenliğinde de atama sayısı ve atama puanı belli oldu. Peki 2024 Din Kültürü Öğretmenliği atama taban puanı kaç? İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak?
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak? Mayıs ayı Aile Destek Programı Mayıs 2024 ödemelerine yönelik hak sahipleri aramalarını yoğunlaştırdı. Nisan ayı ödemeler Ramazan bayramı nedeniyle hesaplara erken yatmıştı. Mayıs ayında ilk haftayı geride bırakırken Aile Destek paralarının ne zaman yatacağı, erken yatıp yatmayacağı ile ilgili aramalar arttı. Aile Destek Programı 2024 yılında sona erecek. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri bu ay son mu?
8.05.2024 Ekonomi
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
8.05.2024 Adana
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Akıncı, 30 bin feet irtifadan deniz üstündeki sabit hedefi MAM-T ile tam isabetle vurdu.
8.05.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti.
7.05.2024 Ekonomi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yaradığı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Cuma olduğunu hatırlattı.
6.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024 Dünya
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth ve Bad Bunny gibi ünlülerden oluşan grubun ev sahipliği yapacağı Met Gala’nın kırmızı halı konukları ise Lady Gaga, Rihanna, Kim Kardashian ve Billie Eilish gibi isimler olacak. Peki, Met Gala Türkiye saati ile kaçta, Met Gala kaç saat sürüyor? Met Gala nereden izlenir?
6.05.2024 Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024 İddaa
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.
5.05.2024 Gündem
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor!
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.'ye (BOTAŞ) ait Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesislerinin kapasitelerinin 2028'de 12 milyar metreküpe çıkarılacağını açıkladı.
5.05.2024 Gündem
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.