TÜSİAD'dan 'Ekonomi Reformları' değerlendirmesi
TÜSİAD'dan 'Ekonomi Reformları' değerlendirmesi Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, "Açıklanan ekonomi reform paketinde, fiyat istikrarının sağlanması, yatırım ikliminin iyileştirilmesi, istihdamın desteklenmesi, özellikle bütçenin disipline edilmesi ve harcamaların kontrol altına alınmasına yönelik adımları olumlu buluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
12.03.2021 Ekonomi
TÜSİAD'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü açıklaması
TÜSİAD'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü açıklaması Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, "Kadına yönelik erkek şiddeti ve kadın cinayetleri vicdanımızı yaralamaya devam ediyor. Şiddetle mücadelede tavizsiz tutum, kamu ve tüm toplum için vazgeçilmezdir." ifadelerini kullandı.
7.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TÜSİAD Başkanı Kaslowski arasında önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TÜSİAD Başkanı Kaslowski arasında önemli görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski'yi kabul etti.
8.01.2021 Gündem
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin katıldığı bir televizyon programında CHP'nin iktidarı döneminde özel şirketlerle müzakere bile etmeden kamulaştıracaklarına yönelik sözlerine cevap verdi.
25.09.2020 Ekonomi