Simona Halep

Simona Halep

Son dakika Simona Halep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simona Halep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simona Halep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simona Halep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simona halep gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 simona halep haberi bulunmuştur. Tüm simona halep haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor?
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Kadınlar tenisinin 2 numaralı raketi Simona Halep, corona virüsü salgını sebebiyle ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı. Peki, Amerika açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka Avustralya Açık tek kadınlar finalinde Japon Osaka, Çek Kvitova'yı 2-1 yendi ve kariyerinde ikinci kez şampiyonluğu elde etti.
26.01.2019 Şampiy10
Serena Williams, çeyrek finalde
Serena Williams, çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ABD'li Serena Williams, tek kadınların dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halep'ten erken veda
Halep'ten erken veda ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınların dünya 1 numarası Simona Halep, Kaia Kanepi'ye 2-0 yenilerek ilk turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta eşleşmeler belli oldu
ABD Açık'ta eşleşmeler belli oldu Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta ilk tur eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu!
Serena Williams, yılın en çok kazananı oldu! ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık geliriyle son bir yılın en çok kazanan kadın sporcusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep Wimbledon'a veda etti
Simona Halep Wimbledon'a veda etti Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta şampiyon Halep
Fransa Açık'ta şampiyon Halep Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar finalinde Sloane Stephens'ı 2-1 mağlup eden Simona Halep şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Arjantinli Juan Martin Del Potro'yu 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, finalde Avusturyalı Dominic Thiem'in rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep, finale yükseldi
Simona Halep, finale yükseldi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar yarı finalinde Garbine Muguruza'yı 2-0 yenen Simona Halep, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) dokuzuncu gününde, erkeklerde ve kadınlarda 1 numaralı seribaşları Rafael Nadal ve Simona Halep çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi
Nadal, Arjantinli Pella'yı eledi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) beşinci gününde, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Simona Halep üçüncü tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon Roma Açık Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde Alman Alexander Zverev'i 2-1 yenen İspanyol Rafael Nadal, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
1 numara yeniden Simona Halep
1 numara yeniden Simona Halep Kadınlar tenisinde 1 numara yeniden el değiştirdi. Son Avustralya Açık şampiyonu Caroline Wozniacki, koltuğunu finalde devirdiği Simona Halep'e kaptırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Finalin adı Cilic-Federer
Finalin adı Cilic-Federer Avustralya Açık finalinde Marin Cilic ile Federer karşılaşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Simona Halep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simona halep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.