Simge Fıstıkoğlu

Simge Fıstıkoğlu

Son dakika simge fıstıkoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simge fıstıkoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simge fıstıkoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Fıstıkoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge fıstıkoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 simge fıstıkoğlu haberi bulunmuştur. Tüm simge fıstıkoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Fıstıkoğlu:  Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum
Simge Fıstıkoğlu: Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, hakkında merak edilenleri anlattı. "Ciddi anlamda sapıklarım var" diyen Fıstıkoğlu, çocukları ve eşiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
9.10.2023 Magazin
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...
İbrahim Konar kimdir? Kanal D muhabiri İbrahim Konar’ın biyografisi...  Kanal D muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde ailesinden 10 kişiyi kaybetti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Konar, "Cumhuriyet tarihinden itibaren böyle bir şey görülmemiş. Birçok depreme gittik, ilk kez ne yazık ki kendi ailem için çalışmayı sürdürdüm. Peş peşe 7 cenazeyi çıkardık ne yazık ki" ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişmenin ardından İbrahim Konar hakkında merak edilenler arttı.  
16.02.2023 Gündem
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli Ekranların sevilen şefi Arda Türkmen, Simge Fıstıkoğlu'nun YouTube programına konuk oldu. Türkmen "Yediğin en enteresan yiyecek neydi?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.
25.08.2022 Magazin
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! bu hafta Aslı Enver, Ece Uslu, Gökhan Mumcu, Simge Fıstıkoğlu ve Armağan Oğuz'un hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
18.12.2021 Magazin
Simge Fıstıkoğlu müjdeli haberi verdi!
Simge Fıstıkoğlu müjdeli haberi verdi! Spiker Simge Fıstıkoğlu, 2018 yılında iş insanı Emir Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk bebekleri aynı yılın eylül ayında dünyaya gelmişti. Fıstıkoğlu, 16 ay sonra güzel haberi duyurdu.
29.01.2020 Magazin
Simge Fıstıkoğlu anne oldu!
Simge Fıstıkoğlu anne oldu! NTV ekranlarında sunuculuk görevini üstlenen Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu anne oldu.
24.09.2018 Magazin
Simge Fıstıkoğlu 4,5 aylık hamile
Simge Fıstıkoğlu 4,5 aylık hamile Magazin dünyasında verdiği haberlerle 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun 4,5 aylık hamile olduğunu duyurdu.
14.07.2018 Magazin
Soyadı isyanı!
Soyadı isyanı! Simge Fıstıkoğlu, sosyal medyada kendi soyadının yanına eşi Emir Tavukçuoğlu’nun soyadını ekleyince olay oldu. Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu ismi “Tarihin en uzun soyadı” şeklinde binlerce yorum aldı
24.04.2018 Magazin
Simge Fıstıkoğlu'nun yeni soyadı olay oldu
Simge Fıstıkoğlu'nun yeni soyadı olay oldu İki yıldır aşk yaşadığı Emre Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturan Simga Fıstıkoğlu'nun kocasının soyadını da kullanması ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.
24.04.2018 Magazin
Evlendikten 5 gün sonra hastanelik oldu
Evlendikten 5 gün sonra hastanelik oldu Ekranların taze gelini Simge Fıstıkoğlu, düğününden sadece 5 gün sonra hastaneye kaldırıldı. Durumunu Instagram hesabından Fıstıkoğlu, "Üç gün raporluyum" notunu düştü.
13.04.2018 Magazin
Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu evlendi
Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu evlendi NTV Spikeri Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz ay nişanlandığı Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi.
7.04.2018 Magazin
Güzel sunucu sözlendi!
Güzel sunucu sözlendi! Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Emre Tavukçuoğlu ile sözlendi. Güzel sunucu, sevgilisine kendi elleriyle kahve ikram etti.
7.03.2018 Magazin
'O kadar çok evlenme teklifi geliyor ki...'
'O kadar çok evlenme teklifi geliyor ki...' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be' programının konuğu haber spikeri Simge Fıstıkoğlu oldu.
31.10.2017 Magazin
Buket Aydın görevini devretti! İşte yeni işi...
Buket Aydın görevini devretti! İşte yeni işi... NTV Ana Haber Bülteni bugünden itibaren ekranların beğenilen sunucusuna emanet edildi.
2.10.2017 Televizyon
Kendimi ciddiye almıyorum
Kendimi ciddiye almıyorum Simge Fıstıkoğlu eskiye göre ekranda daha doğal olduğunu söylüyor. H erkesin kendini çok ciddiye aldığını söyleyen sunucu “İşinizi ciddiye alın” diyor.
30.06.2017 Arşiv
‘Partili cumhurbaşkanı olmaz’
‘Partili cumhurbaşkanı olmaz’ Kılıçdaroğlu, “2019’da aday olacak mısınız?” sorusuna, “Bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı olmamalı” dedi, ekledi: Cumhurbaşkanı tarafsız ve demokrat olmalı, 80 milyonu kucaklamalı...
29.09.2021 Gündem
Sevenlerine kötü haber!
Sevenlerine kötü haber! NTV spikerlerinden Simge Fıstıkoğlu, bir süre ekranlarda olamayacağını açıkladı. Başarılı spiker Simge Fıstıkoğlu'nun ekranlardan uzak kalma sebebi ise belli oldu
16.03.2017 Televizyon
Beren Saat'in transparan elbisesi çok konuşuldu
Beren Saat'in transparan elbisesi çok konuşuldu "GQ Türkiye Men of the Year" ödül törenine katılan Beren Saat'in zümrüt yeşili elbisesi, geceye damga vurdu! İşte Beran Saat'in göz alıcı elbisesi...
16.02.2017 Magazin
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı Son Verdim Kalbimin İşine” ile başlayan, “Naciye”, “Leyla”, “Alladı Pulladı” ve “Şiirimin Dili” gibi unutulmaz şarkılara imza atan sanatçı, müzikal yolculuğunu, unutulmaz şarkılarının hikayelerini paylaştı...
14.09.2016 Magazin
Nilüfer: Bağıra çağıra ağladım
Nilüfer: Bağıra çağıra ağladım Pop müziğin efsane isimlerinden Nilüfer, Nisan 2015'te hayatını kaybeden Kayahan'la küs kaldığı döneme dair çarpıcı açıklamalar yaparken, Teşvikiye Camii'ndeki cenazede yaşadıklarını anlattı.
13.09.2016 Magazin
Simge Fıstıkoğlu: Başka vatanımız yok
Simge Fıstıkoğlu: Başka vatanımız yok Sunucu Simge Fıstıkoğlu, CHP'nin Taksim'de gerçekleştirdiği 'demokrasi mitingi'ne katıldı.
29.09.2021 Gündem
Simge Fıstıkoğlu: Galiba ben erkeğim
Simge Fıstıkoğlu: Galiba ben erkeğim Sunucu Simge Fıstıkoğlu konuk olduğu programda, "Her şeye, ben de erkek gibi bakarım. Galiba ben erkeğim" diyerek herkesi şaşkına uğrattı.
7.06.2016 Magazin
Galiba ben erkeğim!
Galiba ben erkeğim! Simge Fıstıkoğlu, Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan ‘Hadi Be’nin konuğu oldu...
6.06.2016 Magazin
Sosyal medyanın 'en'leri
Sosyal medyanın 'en'leri Günümüzün en sık buluşma noktası olan sosyal medya platformları gündemi belirlemede de ön sıralarda yer alıyor...
26.04.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Simge Fıstıkoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge fıstıkoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.