Sığınma Talebi

Sığınma Talebi

Son dakika sığınma talebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sığınma talebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sığınma talebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sığınma Talebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sığınma talebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 sığınma talebi haberi bulunmuştur. Tüm sığınma talebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'den yasa dışı göçmenler açıklaması! Tarih belli oldu! Gönderiyorlar
İngiltere'den yasa dışı göçmenler açıklaması! Tarih belli oldu! Gönderiyorlar İngiltere, ülkeye yasa dışı yollarla giren düzensiz göçmen ve mültecileri 14 Haziran'da Ruanda'ya göndermeye başlayacağını duyurdu.
31.05.2022 Dünya
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
Ukrayna, Hablemitoğlu suikastının kilit ismi Bozkır'ın sığınma talebini reddetti
Ukrayna, Hablemitoğlu suikastının kilit ismi Bozkır'ın sığınma talebini reddetti FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ve Alman Vakıfları davalarının raporlarını hazırlayan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından olduğu değerlendirilen ve Ukrayna’da hakkında adli kontrol şartı bulunan kilit şüpheli Nuri Gökhan Bozkır'ın (46) Ukrayna Devlet Göç İdaresi'ne yaptığı sığınma başvurusunun reddedildiği öğrenildi.
30.05.2020 Dünya
Suudi Arabistan Büyükelçiliği genç kızı alıkoydu
Suudi Arabistan Büyükelçiliği genç kızı alıkoydu Suudi Arabistan vatandaşı Rahaf Muhammed al-Qunun, Suudi Arabistan Bangkok Büyükelçiliği yetkilileri tarafından Tayland'ın Bangkok Havalimanı'nda zorla alıkonuldu.
7.01.2019 Dünya
15 askerin şehit olduğu saldırının firari sanığı Almanya'da yakalandı
15 askerin şehit olduğu saldırının firari sanığı Almanya'da yakalandı Kayseri’de 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu 17 Aralık 2016’da düzenlenen canlı bomba saldırısı ile ilgili görülen davada firari sanığın Almanya’da yakalandığı öğrenildi. Saldırının 2 numaralı tutuklu sanığı da duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile katılmayacağına dair dilekçe vererek duruşmaya katılmadı.
27.12.2018 Gündem
Danimarka göçmenleri ıssız adada toplayacak
Danimarka göçmenleri ıssız adada toplayacak Danimarka mülteci ve göçmenleri 7 hektarlık ıssız Lindholm Adası'nda kurulacak "Geri Gönderme Merkezi"nde toplayacak.
1.12.2018 Dünya
Garcia Uruguay Büyükelçiliği'nden sığınma talep etti
Garcia Uruguay Büyükelçiliği'nden sığınma talep etti Peru'nun rüşvetle suçlanan ve ülkeden çıkışı yasaklanan eski Cumhurbaşkanı Alan Garcia, başkent Lima'daki Uruguay Büyükelçiliği'ne sığınma talebinde bulundu.
19.11.2018 Dünya
Yunan bakandan skandal karar! Teröristin iadesini durdurdu
Yunan bakandan skandal karar! Teröristin iadesini durdurdu Yunanistan Adalet Bakanı Stavros Kontonis'in, ülkede yakalanan ve Türkiye'nin "aranan teröristler listesi"nde yer alan Turgut Kaya'nın iadesine red kararı verdiği bildirildi.
4.08.2018 Gündem
Son dakika: Yunanistan'dan yeni karar! Gözaltında!
Son dakika: Yunanistan'dan yeni karar! Gözaltında! Atina İdari İstinaf Mahkemesi, sığınma talebi kabul edilerek serbest bırakılan bir darbeci askerin sığınma talebinin askıya alınması karar verdi. Serbest kalan darbeci asker, daha sonra yeniden idari gözaltına alındı.
8.01.2018 Dünya
Firari savcı Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı
Firari savcı Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı Zekeriya Öz'ün mesajlarında, Türkiye'deki terör saldırılarını "ilaç gibi görüp" çok memnun kaldığı, 15 Temmuz darbe girişiminden de bir yıl önceden haberdar olduğu görülüyor.
29.09.2021 Gündem
Arnavutluk'ta yakalanan Türk vatandaşlarından sığınma talebi
Arnavutluk'ta yakalanan Türk vatandaşlarından sığınma talebi FETÖ'nün Twitter'da propaganda aracı olarak kullandığı "Fuat Avni" hesabına istihbarat sağlayan trol ekibinden olduğu iddia edilen Aydoğmuş ve ailesi, Arnavutluk'tan siyasi sığınma talebinde bulundu
29.09.2021 Gündem
Almanya kaçak FETÖ'cülerin sığınma talebini kabul etti
Almanya kaçak FETÖ'cülerin sığınma talebini kabul etti Almanya, 15 Temmuz darbesinin ardından sığınma başvurusunda bulunan kaçak FETÖ'cü askerlerin bazılarına olumlu yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Sığınmacılar için çağrı bu kez Cezayir ve Fas'a
Sığınmacılar için çağrı bu kez Cezayir ve Fas'a İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Cezayir ve Fas'tan iki ülke sınırındaki Suriyeli sığınmacı sorununu çözmelerini istedi.
5.05.2017 Dünya
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia 15 Temmuz'un kilit isimlerinden Adil Öksüz'ün FETÖ hamisi bir ülkenin konsolosluk binasında saklandığı iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Alman medyasından bomba iddia geldi! 136 Türk..
Alman medyasından bomba iddia geldi! 136 Türk.. Yabancı haber ajanslarından edinilen bilgiye göre, 5 ay içinde 136 Türk diplomat sığınma talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Hollanda’dan FETÖ’cü subaylara 18 ay izin
Hollanda’dan FETÖ’cü subaylara 18 ay izin 15 Temmuz’da NATO’da görevli bir grup Türk subayın sığınma talebi yaptığı Hollanda, başvuruyu incelemek için subaylara 18 ay ülkede kalma izni verdi
17.06.2021 Dünya
Japonya'ya binden fazla sığınma talebi
Japonya'ya binden fazla sığınma talebi Japonya, 2016 yılında sığınma başvurusu yapanlar arasından yalnızca 28 kişiye bu hakkı tanıdı. Bu sayı, bir önceki yıldan yalnızca 1 fazla.
17.06.2021 Dünya
Almanya artık daha hızlı kapının önüne koyacak!
Almanya artık daha hızlı kapının önüne koyacak! Bir mülteci kararı da Almanya'dan. Sığınma talebi kabul edilmeyen mülteci ülkeden daha hızlı çıkarılacak. Federal ve eyaletler düzeyinde uzlaşma sağlandı.
17.06.2021 Dünya
"IŞİD'i Avrupalılar yarattı! Saldırılar şaşırtıcı olmamalı"
"IŞİD'i Avrupalılar yarattı! Saldırılar şaşırtıcı olmamalı" Avrupa ülkelerinin her geçen gün yeni bir terör saldırısına maruz kalmasını değerlendiren İran kökenli ABD’li uzman Alexander Azaadgan, IŞİD’in Batı’da düzenlediği saldırıların Avrupalılar için ‘şaşırtıcı’ olmaması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
NATO'daki Türk askeri personelden sığınma talebi
NATO'daki Türk askeri personelden sığınma talebi NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, darbe girişiminin ardından bazı Türk askeri personelin sığınma talebinde bulunduğunu açıkladı
29.09.2021 Gündem
Malezya'daki FETÖ üyesi 3 teröristi teslim aldık
Malezya'daki FETÖ üyesi 3 teröristi teslim aldık Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malezya'daki FETÖ üyesi 3 teröristin dün gece teslim alındığını söyledi. Çavuşoğlu, dün Körfez İşbirliği Konseyi'nun FETÖ'yü terör listesine aldığını da söyledi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'daki sığınmacı sayısı geriledi
Almanya'daki sığınmacı sayısı geriledi Almanya'ya 2016 içerisinde gelen sığınmacı sayısı bir önceki yıla göre önemli ölçüde geriledi.
17.06.2021 Dünya
Türk hakim Yunanistan'a kaçtı
Türk hakim Yunanistan'a kaçtı Göçmenleri taşıyan botla Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçen hakimin, sığınma talebinde bulunduğu kaydedildi
29.09.2021 Gündem
Bulgaristan, firari FETÖ'cü Abdullah Büyük'ü Türkiye'ye iade etti
Bulgaristan, firari FETÖ'cü Abdullah Büyük'ü Türkiye'ye iade etti Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, firari FETÖ'cü Abdullah Büyük'ün Bulgaristan'a siyasi sığınma talebinin Bulgar makamlarca reddedildiğini ve iade kararı verildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye iade edin!
Türkiye’ye iade edin! Kumpas davalarının savcıları Zekeriya Öz ve Fikret Seçen Almanya’ya, Celal Kara ise Hollanda’ya kaçtı. Mehmet Yüzgeç kayıp. Bakan Çavuşoğlu iade edilmelerini istedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sığınma Talebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sığınma talebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.