Şifresiz Yayın

Şifresiz Yayın

Son dakika şifresiz yayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifresiz yayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifresiz yayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifresiz Yayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifresiz yayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 şifresiz yayın haberi bulunmuştur. Tüm şifresiz yayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
23.10.2021 İddaa
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
1.10.2021 İddaa
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelliyor
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelliyor Spor camiası ile ekranlardan müsabaka izlemeyi sevenlerin yakından takip ettiği "RTÜK Önemli Olaylar Listesi" yenileniyor.
5.09.2021 Gündem
Wi-fi'ye bağlanırken dikkat! 2 yıl hapis yatmayın
Wi-fi'ye bağlanırken dikkat! 2 yıl hapis yatmayın Başkasına ait wi-fi ağından izinsiz şifreli ya da şifresiz internet kullanmakla 2 yıla kadar ceza alınabileceğini söyleyen Avukat Çiler Nazife Koşar, vatandaşları bilinmeyen bu wi-fi kullanımı konusunda uyardı.
20.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Digiturk sözleşmeyi feshetti! Süper Lig...
Digiturk sözleşmeyi feshetti! Süper Lig... Türkiye Süper Lig maçlarının Azerbaycan’da açık kanaldan yayınlanması ve Türkiye’den de bu yayınların izlenebilmesi nedeniyle Azerbaycan’da Türkiye Süper Lig maçlarını yayımlayan CBC Sport, Digiturk’ün sözleşmeyi feshettiğini açıkladı.
19.10.2017 Süper Lig
Yılın maçı için şifresiz yayın müjdesi!
Yılın maçı için şifresiz yayın müjdesi! Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko (Kliçko) arasında yapılacak olan kemer maçı bugün oynanacak. Saat 21:00'de başlaması planlanan maç, Tivibuspor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yılın maçı için şifresiz yayın müjdesi!
Yılın maçı için şifresiz yayın müjdesi! Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko (Kliçko) arasında yapılacak olan kemer maçı bugün oynanacak. Saat 21:00'de başlaması planlanan maç, Tivibuspor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TRT'den büyük hamle
TRT'den büyük hamle TRT, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ni şifresiz olarak ekranlara getirmeyi hazırlanıyor
1.09.2014 Basketbol
RTÜK müjdeyi verdi!  İşte şifresiz yayınlar
RTÜK müjdeyi verdi! İşte şifresiz yayınlar Televizyon kanallarında şifresiz ve ücretsiz yayımlanacak programların listesi çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte o şifre!
İşte o şifre! EURO 2012 maçlarını uydudan şifresiz izleyebilmek için key numarası girilmesi gerekiyor
8.06.2012 Futbol
CINE5 Pazartesi günü şifresiz yayına geçiyor
CINE5 Pazartesi günü şifresiz yayına geçiyor TMSF, Türkiye'nin ilk şifreli kanalı CINE5'i 16 Ocak'tan itibaren şifresiz yayına geçirme kararı aldı. Kanal bir süre sonra Digiturk'ten de seyredilebilecek
11.01.2006 Ekonomi
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor!
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor! TV8,5 yayın akışı futbolseverlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Bazı maçları TV8,5 canlı yayınında şifresiz olarak ekrana geliyor. UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu bugün başlıyor. Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de bu akşam sahaya çıkıyor. Peki tv8,5 yayın akışında hangi maçlar var? İşte detaylar...
7.03.2024 Şampiy10
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı TV8,5 bu akşam Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatıyor. Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının bazıları da şifresiz olarak ekrana geliyor. 20 Şubat TV8,5 yayın akışında maç var mı? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi?
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi? TV8,5 canlı yayın akışı: Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden sarı kırmızlı temsilcimiz, play-off turunda Çekya temsilcisini ağırılıyor. RAMS Park'taki mücadele saat 20:45'te başlayacak. Avrupa Kupalarında maçlar genellikle Exxen platformunda yayınlanıyor. Ancak futbolseverler Galatasaray Sparta Prag maçının şifresiz izleme yollarını da araştırıyor. TV8,5 CANLI İZLE linki ile birlikte Galatasaray'ın maçını izlemek isteyenler için maçın yayın bilgileri, saati haberimizde.
15.02.2024 Magazin
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı?
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı? ZTK maç programı için yapılan aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçları bu hafta oynanıyor. ZTK 7 Şubat maç programı sorgulanıyor. Peki, 7 Şubat bugün hangi maçlar var, kimin maçı var, hangi kanalda, saat kaçta?
7.02.2024 Şampiy10
Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Kupa heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başladı. Sarı lacivertli futbolseverler ise maçın tam saatini ve yayıncı kuruluşunu öğrenmek için araştırma yapıyor. A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak maçın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri ve tüm detaylar merak konusu oldu. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
7.02.2024 Fenerbahçe
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
Galatasaray Kopenhag maçı: Canlı yayın kanalı, saati! Kopenhag Galatasaray şifresiz mi?
Galatasaray Kopenhag maçı: Canlı yayın kanalı, saati! Kopenhag Galatasaray şifresiz mi? Kopenhag Galatasaray maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag ve temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya geliyor. Her iki takımın da 5'er puanı var. Sarı kırmızılılar 3 puan alarak son 16'ya kalmak istiyor. Taraftarın da gündüz saatlerinden itibaren maçın yayın kanalı ve saatini araştırdığı görülüyor. Şifresiz Galatasaray maçını izlemek isteyenler de "Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi?" sorularına yanıt aramaya başladı.
12.12.2023 Futbol
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı?
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı? TV8,5 Galatasaray Bayern Münih canlı, şifresiz izle linki araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında sarı kırmızılı temsilcimiz Alman panzeri Bayern Münih ile karşılaşıyor. Exxen'den şifreli yayınlanacak maç son dakika değişikliği ile canlı yayınlanacak. Taraftarların meraklı araştırmaları hız kazandı. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı yayınlanacak? İşte detaylar...
24.10.2023 Futbol
Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda?
Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda? Milli maç canlı yayın kanalı, saati ve tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubunda mücadele eden Türkiye, beşinci maçında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler ise bu noktada ''Türkiye Ermenistan maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.
5.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şifresiz Yayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifresiz yayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.