Şifresiz

Şifresiz

Son dakika şifresiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifresiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifresiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifresiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifresiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 şifresiz haberi bulunmuştur. Tüm şifresiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından en heyecanlısı bu akşam oynanıyor. 3-3'lük ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek olan taraflardan kazanan ekip adını yarı finale yazdıracak. UCL tarihinin belki de en önemli maçlarından biri olacak Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi yayınlanacak?
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'u evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Taraftarın da bu heyecanlı mücadeleyi şifresiz takip edebilmesi için ünlü televizyoncu ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı'dan haber geldi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi?
17.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
Fenerin Avrupa maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi (TV8,5)  UEFA Konferans Ligi son 16 rövanş maçı
Fenerin Avrupa maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi (TV8,5) UEFA Konferans Ligi son 16 rövanş maçı Fenerbahçe'nin Avrupa maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe - Union Saint Gilloise karşı karşıya geliyor. İlk maçı Belçika'da 3-0 kazanan temsilcimizde Çağlar Söyüncü, Kruniç ve King forma giyemeyecek. Karabağlı hakem Nikola Dabanovic'in yöneteceği Fenerin maçı şifresiz mi yayınlanacak? Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta?
14.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor!
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor! TV8,5 yayın akışı futbolseverlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Bazı maçları TV8,5 canlı yayınında şifresiz olarak ekrana geliyor. UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu bugün başlıyor. Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de bu akşam sahaya çıkıyor. Peki tv8,5 yayın akışında hangi maçlar var? İşte detaylar...
7.03.2024 Şampiy10
Real Madrid Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Leipzig maçı  şifresiz mi?
Real Madrid Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Leipzig maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmaları başladı. İlk maçı Brahim Diaz'ın golüyle 1-0 kazanan İspanyol ekip tur için sahada olacak. Peki; Real Madrid Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?
6.03.2024 Futbol
Sparta Prag Galatasaray rövanş maçı hangi kanalda? Sparta Prag Galatasaray ne zaman, saat kaçta?
Sparta Prag Galatasaray rövanş maçı hangi kanalda? Sparta Prag Galatasaray ne zaman, saat kaçta? Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Okan Buruk ve öğrencileri, son 16 turu play-off ilk maçında Sparta Prag’ı evinde 3-2 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray’ın Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasını oynayacağı tarih futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sparta Prag Galatasaray rövanş maçı ne zaman, şifresiz mi?
20.02.2024 Galatasaray
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı TV8,5 bu akşam Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatıyor. Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının bazıları da şifresiz olarak ekrana geliyor. 20 Şubat TV8,5 yayın akışında maç var mı? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi?
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi? TV8,5 canlı yayın akışı: Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden sarı kırmızlı temsilcimiz, play-off turunda Çekya temsilcisini ağırılıyor. RAMS Park'taki mücadele saat 20:45'te başlayacak. Avrupa Kupalarında maçlar genellikle Exxen platformunda yayınlanıyor. Ancak futbolseverler Galatasaray Sparta Prag maçının şifresiz izleme yollarını da araştırıyor. TV8,5 CANLI İZLE linki ile birlikte Galatasaray'ın maçını izlemek isteyenler için maçın yayın bilgileri, saati haberimizde.
15.02.2024 Magazin
Galatasaray Sparta Prag maçı hangi kanalda? Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi?
Galatasaray Sparta Prag maçı hangi kanalda? Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi? UEFA Avrupa Ligi play-off turunda geri sayım başladı. Galatasaray Sparta Prag maçının kanalı, saati şimdiden merak konusu oldu. Çekya temsilcisiyle daha önce 4 kez karşılaşan sarı kırmızılı temsilcimiz 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Peki Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz mi, hangi kanalda?
13.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Alanyaspor hangi kanalda? FB Alanya maçı saat kaçta, şifresiz mi?
Fenerbahçe Alanyaspor hangi kanalda? FB Alanya maçı saat kaçta, şifresiz mi? Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında liderlik koltuğu Galatasaray'a kaptırmak istemeyen Fenerbahçe Alanyaspor engelini aşmak için sahaya çıkıyor. Sarı lacivertliler galip gelmesi durumunda lider olacak. Peki, sporseverler tarafından merakla beklenen Fenerbahçe-Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
11.02.2024 Fenerbahçe
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı?
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı? ZTK maç programı için yapılan aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçları bu hafta oynanıyor. ZTK 7 Şubat maç programı sorgulanıyor. Peki, 7 Şubat bugün hangi maçlar var, kimin maçı var, hangi kanalda, saat kaçta?
7.02.2024 Şampiy10
Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Kupa heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başladı. Sarı lacivertli futbolseverler ise maçın tam saatini ve yayıncı kuruluşunu öğrenmek için araştırma yapıyor. A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak maçın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri ve tüm detaylar merak konusu oldu. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
7.02.2024 Fenerbahçe
Messi - Ronaldo düellosu! Inter Miami Al Nassr maçı hangi kanalda? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi?
Messi - Ronaldo düellosu! Inter Miami Al Nassr maçı hangi kanalda? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi? Al Nassr Inter Miami maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. İki efsane Ronaldo ve Messi'nin tekrar karşı karşıya geleceği maç Suudi Arabistan'da 29 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Riyad Sezon Kupası'nda oynanacak. Messi'nin takımı Inter Miami ile Ronaldo'nun takımı Al Nassr, dostluk maçında karşılaşacak. Peki Al Nassr Inter Miami maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al Nassr Inter Miami şifresiz mi yayınlanacak?
31.01.2024 Futbol
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon TRT'de ve Tabii platformunda yayınlanacak. Türk takımlarının maçları şifresiz olarak yayınlanacak.
25.01.2024 Diğer Sporlar
UCL kura çekimi hangi kanalda? UEFA kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? tv8,5 canlı izle!
UCL kura çekimi hangi kanalda? UEFA kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? tv8,5 canlı izle! Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Play-off'taki rakibi belli oluyor. Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna Avrupa'da devam edecek olan sarı kırmızılıların rakipleri arasında Karabağ, Touluse, Rennes gibi devler yer alıyor. Peki UEFA kura çekimi hangi kanalda? İşte tv8,5 canlı izleme linki...
18.12.2023 Futbol
Galatasaray Kopenhag maçı: Canlı yayın kanalı, saati! Kopenhag Galatasaray şifresiz mi?
Galatasaray Kopenhag maçı: Canlı yayın kanalı, saati! Kopenhag Galatasaray şifresiz mi? Kopenhag Galatasaray maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag ve temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya geliyor. Her iki takımın da 5'er puanı var. Sarı kırmızılılar 3 puan alarak son 16'ya kalmak istiyor. Taraftarın da gündüz saatlerinden itibaren maçın yayın kanalı ve saatini araştırdığı görülüyor. Şifresiz Galatasaray maçını izlemek isteyenler de "Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi?" sorularına yanıt aramaya başladı.
12.12.2023 Futbol
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı?
TV8,5 Galatasaray Bayern Münih şifresiz, canlı izle! Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı? TV8,5 Galatasaray Bayern Münih canlı, şifresiz izle linki araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında sarı kırmızılı temsilcimiz Alman panzeri Bayern Münih ile karşılaşıyor. Exxen'den şifreli yayınlanacak maç son dakika değişikliği ile canlı yayınlanacak. Taraftarların meraklı araştırmaları hız kazandı. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'da mı yayınlanacak? İşte detaylar...
24.10.2023 Futbol
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun.
20.10.2023 Ekonomi
Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor?
Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor? Milli maç hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. EURO 2024 D grubu liderlik mücadelesinde A Milli Futbol Takımımız Hırvatistan karşılaşmasına çıkıyor. Hırvatistan ile çıktığı müsabakalarda sadece bir galibiyeti bulunan Türkiye, 6 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. 12 Ekim 2023 Perşembe akşamı oynanacak karşılaşmayı kazanıp gruptaki liderliğini garantilemek için çıkacak olan her iki takımda da hedef mutlak galibiyet. Peki Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
12.10.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Şifresiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifresiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.