Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı Tüm Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atılmıştı. Pınar Gültekin'in babası kendisine davayı geri çekmesini söyleyen vekili canlı yayında açıklayacağını söylemişti. Sıddık Gültekin o ismi canlı yayında açıkladı. Gültekin, "CHP'li Süleyman Girgin bana "davadan vazgeç" dedi.
31.12.2020 Gündem
Pınar Gültekin'in babasından şok iddia! Katilin barında çalışan Ceren...
Pınar Gültekin'in babasından şok iddia! Katilin barında çalışan Ceren... Vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, "Arkadaşı olduğu söylenen Ceren'den şüpheleniyoruz. Kızımın kaybolmadan önce bir AVM'de yemek yerken görüntüleri ortaya çıktı. Burada Ceren yanına gelerek, onunla tehdit eder gibi bir konuşma yapıyor. Sonra da kızım, o adamın arabasına biniyor. Ceren ortaya çıksın ve bütün bildiklerini anlatsın." dedi.
1.08.2020 Gündem
Pınar Gültekin’in babasından acı dolu sözler!
Pınar Gültekin’in babasından acı dolu sözler! Kanal D ekranında sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programına Pınar Gültekin'in Sıddık Gültekin bağlandı
22.07.2020 Televizyon