Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. MGM'den yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
17.01.2024 Gündem
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Orhan Şen tarih vererek İstanbul için kritik uyarıyı yaptı
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Orhan Şen tarih vererek İstanbul için kritik uyarıyı yaptı Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Geçen hafta sağanak yağışlar etkili olmuştu ve barajlarda bir nebze de olsa yükselme görülmüştü. Bu hafta ise güneşli bir hava hakimdi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, pazartesi gününe dikkat çekti ve İstanbul'da sıcaklıkların 5-6 derece birden düşeceğini söyledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise haftalık hava durumu tahminini yayınladı.
5.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Tek tek saydı, 6 derece düşecek!
Meteoroloji'den kritik uyarı! Tek tek saydı, 6 derece düşecek! Meteoroloji tarafından yeni bir uyarı yayımlandı. Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te hava sıcaklıklarının, mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına düşeceği tahmin ediliyor.
31.08.2021 Gündem