Shanghai Shenhua

Shanghai Shenhua

Son dakika Shanghai Shenhua haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shanghai Shenhua ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shanghai Shenhua haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shanghai Shenhua

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shanghai shenhua gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 shanghai shenhua haberi bulunmuştur. Tüm shanghai shenhua haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş yapılacak transferlerle ilgili 3 futbolcuda anlaşma sağladı.
7.03.2023 Beşiktaş
Zaniolo'dan sonra Roma'dan bir yıldız daha geliyor
Zaniolo'dan sonra Roma'dan bir yıldız daha geliyor Kevin N'Koudou ile yollarını ayırmak için girişimlere başlayan Beşiktaş, hücum hattını El Shaarawy takviyesiyle güçlendirmek istiyor.
20.02.2023 Beşiktaş
Sözleşmesini feshedip Kartal olacak!
Sözleşmesini feshedip Kartal olacak! Shenhua ile sözleşmesini feshetmek üzere olan Guarin’e yeni kulüp arayan menajeri, Beşiktaş ile temasa geçti. Transferde son karar Abdullah Avcı’nın...
29.06.2019 Beşiktaş
Willian dudak uçuklatan teklifi reddetti
Willian dudak uçuklatan teklifi reddetti İngiltere Premier Lig’de Chelsea forması giyen Brezilyalı Willian, kendisine Shangai Shenhua’dan gelen servet değerindeki teklifi reddetti.
23.06.2019 Futbol
Göztepe'de Demba Ba geri dönüyor
Göztepe'de Demba Ba geri dönüyor Spor Toto Süper Lig'de kümede kalmayı son hafta başaran Göztepe yeni sezonun ilk bombasını patlattı.
29.05.2019 Göztepe
Demba Ba, imzayı attı!
Demba Ba, imzayı attı! Medipol Başakşehir, Çin ekibi Shanghai Shenhua'dan kadrosuna kattığı Demba Ba için imza töreni düzenledi. 3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda düzenlenen törene Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Demba Ba katıldı.
25.01.2019 Başakşehir
Fenerbahçe'ye Demba Ba teklifi!
Fenerbahçe'ye Demba Ba teklifi! Galatasaray'ın da radarında bulunan Demba Ba, menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerildi. Gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek isteyen sarı-lacivertli yönetim, Demba Ba ismini teknik direktör Ersun Yanal'a sundu.
21.01.2019 Fenerbahçe
Demba Ba'nın sabrı taşıyor!
Demba Ba'nın sabrı taşıyor! Demba Ba Galatasaray'dan haber bekliyor. Senegalli futbolcunun Galatasaray’ın kulübüyle görüşüp transferini bitirmesini beklediği öğrenildi.
14.01.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Alan ve Demba Ba harekatı!
Galatasaray'dan Alan ve Demba Ba harekatı! Galatasaray, forvet hattını Alan ve Demba Ba ile oluşturacak ancak bu oyuncular için servet harcayacak.
1.01.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Alan'a 3 milyon euro!
Galatasaray'dan Alan'a 3 milyon euro! Transferde gözünü Çin’e diken Galatasaray, Guangzhou’nun golcüsü Alan’ı 2.5 yıllığına istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp, yıllık 3 milyon euroyu gözden çıkardı. Brezilyalı golcü ise bonservisini almanın peşinde.
24.12.2018 Galatasaray
Galatasaray Demba Ba ile anlaştı!
Galatasaray Demba Ba ile anlaştı! Galatasaray, Beşiktaş’ın eski golcüsü Demba Ba ve kulübü Shanghai Shenhua ile el sıkıştı. Sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralanacak Senegalli golcüye 1.3 milyon euro verilecek.
19.12.2018 Galatasaray
Didier Drogba emekli oldu!
Didier Drogba emekli oldu! Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen dünyaca ünlü golcü Didier Drogba, sahibi olduğu ve aynı zamanda formasını giydiği Phoenix Rising'in Louisville City'ye 1-0 mağlup olduğu lig finali maçının ardından emekli oldu.
9.11.2018 Futbol
Demba Ba'ya yönelik ırkçı saldırıya 6 maç men!
Demba Ba'ya yönelik ırkçı saldırıya 6 maç men! Senegalli futbolcuya ırkçı sözler sarf ettiği iddia edilen Zang Li, 6 maç men cezasına çarptırıldı.
10.08.2018 Futbol
Beşiktaş'tan Demba Ba paylaşımı!
Beşiktaş'tan Demba Ba paylaşımı! Beşiktaş Kulübü, Çin Süper Ligi'nde ırkçılığa maruz kaldığını belirten eski futbolcuları Demba Ba'ya destek verdi.
5.08.2018 Beşiktaş
Demba Ba ırkçılık karşısında çılgına döndü
Demba Ba ırkçılık karşısında çılgına döndü Beşiktaş ve Göztepe'nin eski futbolcusu Demba Ba, takımı Shanghai Shenhua'nın deplasmanda Changchun Yatai ile oynadığı maçta çılgına döndü.
4.08.2018 Futbol
Galatasaray'da son dakika! Gomis depremi...
Galatasaray'da son dakika! Gomis depremi... Gomis’in menajeri Mendy, Çin’den oyuncusuna 7 milyon euro’luk maaş teklifi geldiğini söyledi, zam talebini yineledi. Baskıdan bunalan Galatasaray yönetimi ise “resmi teklifi getirin konuşalım, ücret artışı yapmayacağız” diyerek resti çekti.
18.06.2018 Galatasaray
Demba Ba resmen Shanghai Shenhua'da!
Demba Ba resmen Shanghai Shenhua'da! Eski takımı Shanghai Shenhua'yla anlaşmaya varan Demba Ba'nın transferi resmen duyuruldu.
14.06.2018 Futbol
Demba Ba transferi resmen tamamlandı!
Demba Ba transferi resmen tamamlandı! Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Senegalli golcü Demba Ba Shanghai Shenhua kulübüne resmen transfer oldu.
12.06.2018 Futbol
Gomis depremi! İki katını önerdiler...
Gomis depremi! İki katını önerdiler... Geçen sezon ligde attığı 29 golle Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmasında en büyük paylardan birine sahip olan Bafetimbi Gomis; Çin kulüplerinden, Galatasaray'dan aldığı maaşın iki katı teklif alınca yönetime mesaj gönderdi.
11.06.2018 Galatasaray
Beşiktaş'ta 5 aday golcü!
Beşiktaş'ta 5 aday golcü! Forvet hattını değiştirmeyi planlayan Beşiktaş göndereceği 3 ismin yerine 5 aday seçti. Yönetim, Trabzonspor’dan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz ve boşta olan Demba Ba’ya ek olarak; Andre-Pierre Gignac, Daniel Sturridge ve Christian Benteke’yi de listesinde tutuyor.
11.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş golcüleri elde tutamıyor
Beşiktaş golcüleri elde tutamıyor Beşiktaş’ta son 4 sezonda en skorer isimler Ba, Gomez ve Cenk transfer oldu. Kiralık golcüler Aboubakar ile Talisca da kulüplerine döndü.
4.06.2018 Beşiktaş
Younes gidiyor Yunus geliyor!
Younes gidiyor Yunus geliyor! Çin kulüplerinin ciddi şekilde ilgilendiği Belhanda’nın satılması halinde Galatasaray’ın planı hazır. Sarı-Kırmızılılar, Wolfsburg forması giyen Yunus’u kiralama formülüyle getirmek istiyor.
4.06.2018 Galatasaray
Ahmet Oğuz 1 milyon euroya Göztepe'de!
Ahmet Oğuz 1 milyon euroya Göztepe'de! Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun çalışmalarına başlayan Göztepe, Sabri'nin yerini doldurdu. Sarı-Kırmızılıların, Gençlerbirliği'nin sağ beki Ahmet Oğuz'u kadrosuna kattığı açıklandı.
1.06.2018 Göztepe
Demba Ba'dan 3 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı
Demba Ba'dan 3 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Demba Ba’nın, eski kulübü Shanghai Greenland Shenhua ile anlaştığı iddia edildi.
31.05.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Shanghai Shenhua ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shanghai shenhua haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.