Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den

Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den

Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş yapılacak transferlerle ilgili 3 futbolcuda anlaşma sağladı.

Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ara transfer ve tescil döneminde hareketli bir süreç geçiren siyah-beyazlılarda kurmaylar gelecek sezon için de hamlelerine başladı.

Beşiktaş'ın bu doğrultusunda transferinde geri sayıma geçtiği 3 oyuncu belli oldu. Siyah-beyazlıların sözleşmesi sona erecek 3 futbolcu için herhangi bir transfer bedeli ödemeyi planlamadığı vurgulandı.

TAKIMA 5 TAKVİYE YAPILDI

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ara transfer ve tescil döneminde hareket eden Beşiktaş'ta kadroya 5 takviye birden yapıldı. Wout Weghorst'un ayrılığının ardından forvet pozisyonu için oluşan boşluk Vincent Aboubakar ile dolduruldu.

Siyah-beyazlılarda orta saha kurgusuna Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic dahil edildi. Süper Lig devi sağ bek pozisyonu için Kayserispor'dan Onur Bulut'u kadrosuna kattı. Stoper tandemindeki isimlerden memnun olmayan Beşiktaş, Omar Colley ile anlaşma sağladı.

Deprem faciasının ardından Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'nın on numarası Alexandru Maxim sezon sonuna kadar kiralandı.

Haberin Devamı

SEZON SONU İÇİN ÇILGIN PLAN: EL SHARAAWY

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta kurmaylar sezon sonu için 2'si forvet olmak üzere 3 ismi şimdiden belirledi. Serie A devi Roma'yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mısır asıllı İtalyan sol forvet Stephan El Sharaawy, Beşiktaş'ın ilk hedefi olacak.

30 yaşındaki golcüyü devre arasında kadrosuna katmak için Roma'ya son olarak 2 milyon euro bonservis bedeli teklif eden ancak Serie A temsilcisini ikna edemeyen Beşiktaş, yıldız ismi lig bitiminde renklerine bağlamak istiyor.

Genoa altyapısında futbola başlayan Stephan El Shaarawy daha sonra Padova, Milan, Monaco, Roma ve Shanghai Shenhua formaları giydi. Tecrübeli futbolcu için şu ana kadar 52 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödendi. Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İtalyan oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

SÖZLEŞMESİ ŞİMDİDEN HAZIR

Beşiktaş kurmaylarının; Stephan El Sharaawy'ye seneliği 2 milyon 500 bin eurodan 2 artı 1 yıllık anlaşma teklif edeceği vurgulandı. Roma’dan da aynı ücreti kazanan deneyimli oyuncunun, Roma’dan kendisiyle ilgili vereceği kararı beklediği ve sonrasında gelecek önerileri değerlendirmeye alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların lig bitmeden başarılı oyuncuyla ön anlaşma imzalayıp işini yaza bırakmadan deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmayı amaçladığı ifade edildi.

İKİNCİ BOMBA: MIHA ZAJC

Beşiktaş'ın ikinci büyük bombası ise Miha Zajc! Fenerbahçe’nin Slovenyalı merkez orta sahasını kadrosuna kazandırmayı planlayan Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kulübüyle sözleşmesini tamamlamasını bekleyecek.

Sarı-lacivertlilerin yeni sözleşme teklifine bu zamana kadar olumlu yanıt vermeyen başarılı futbolcuya düzenli ilk 11’de oynama önerisinde bulunacak olan Beşiktaş, İtalyan kulüpleri ve Trabzonspor’un da radarında bulunan yetenekli oyuncuya 1 milyon 800 bin eurodan 4 senelik teklifte bulunacağı kaydedildi.

BORINI İÇİN GERİ SAYIM

Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla ortaya koyduğu etkili performansla göz kamaştıran Fabio Borini, Beşiktaş’ın radarına girmişti... İtalyan sol forvet için Karagümrük’le yaptığı pazarlıklardan bir türlü sonuç alamayan siyah-beyazlılar, deneyimli futbolcuyu sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erince bedelsiz olarak almayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de forma giydiği 21 maçta 13 gol ve 9 assitle oynayarak oldukça etkin bir form ortaya koyan Borini, devre arasında siyah-beyazlı formayı giymek istemiş ancak kulüplerin anlaşamaması sebebiyle hayalleri suya düşmüştü. Başarılı oyuncu şimdi sezon sonunu bekliyor.

Bologna altyapısında yetişen Fabio Borini daha sonra Chelsea, Swansea City, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan ve Hellas Verona formaları giydi. Tecrübeli futbolcu, 2020-2021 sezonu devre arasında bonservis bedeli olmadan Fatih Karagümrük'e imza attı.

Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler Biri Fenerbahçeden