Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 81 ile talimat verildi, artık MHRS...
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 81 ile talimat verildi, artık MHRS... Bakanlık harekete geçti. Yeni karar 81 il müdürlüğüne yazı ile bildirildi. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelgede değişikliğin detayları açıklandı. Sağlık Bakanlığı, Merkezi Hekim Randevu Sisteminin (MHRS), hasta memnuniyeti öncelenerek etkin bir şekilde kullanılması için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca imzalı genelge yayımladı.
9.12.2021 Gündem
Emekli olamaz, aylık alamazsınız! Ücretsiz tedavi olamazsınız, ailenize para ödenmez! Sakın bunu yapmayın...
Emekli olamaz, aylık alamazsınız! Ücretsiz tedavi olamazsınız, ailenize para ödenmez! Sakın bunu yapmayın... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Sakın bunu yapmayın. Hayatınızdan çalmayın. ‘300 lira – 500 lira fazla ver, sigortamı yapma’ demeyin. Sigortasız çalışırsanız emekli olamazsınız, siz ve aileniz aylık alamaz, ücretsiz tedavi olamazsınız. Birçok kişi, tabiri caiz ise yaş kemale erdiğinde SGK’nın kapısını aşındırıyor. Ancak 300 – 500 günle emekli olmayı bir kenara bırakalım eşine dul, çocuklarına yetim aylığı bile bırakamayacağını öğrendiğinde iş işten çoktan geçmiş oluyor.
SGK harekete geçti! Flaş karar, artık...
SGK harekete geçti! Flaş karar, artık... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. SGK harekete geçti. Artık çalışanların istirahat raporu almak için tekrardan doktora müracaat etmesine gerek kalmayacak. İstirahat raporları SGK tarafından otomatik olarak işleme alınabilecek. Böylelikle COVID-19 riski nedeniyle izolasyonda olan çalışanlar hastaneye gitmelerine gerek kalmaksızın iş göremezlik ödeneği alacak.
7.10.2020 Ekonomi
Acil serviste para istenirse...
Acil serviste para istenirse... Acil serviste sosyal güvenlik kapsamında olmasa bile ilave ücret alınması yasak olmasına karşın bazı hastanelerde acil durumun sona erdiğine dair baştan taahhütname imzalatılıp ücret alınması şikayetleri artırdı.
19.02.2014 Yaşam