Sezercik

Sezercik

Son dakika Sezercik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezercik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezercik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezercik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezercik gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 sezercik haberi bulunmuştur. Tüm sezercik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma!
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma! Yeşilçam'ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, İnanoğlu’nun uyuşturucu kullanarak kendisini taciz ettiği ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
4.09.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık!
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık! Yeşilçam’da Sezercik adıyla tanınan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri Zeynep Yılmaz ve Mehtap Meral Baykasoğlu mahkemelik oldu.
21.01.2021 Magazin
Yeşilçam’ın 'Sezercik'ine eski avukatından 2 milyon liralık dava
Yeşilçam’ın 'Sezercik'ine eski avukatından 2 milyon liralık dava Yeşilçam’ın 'Sezercik’i olarak tanınan Sezer İnanoğlu aleyhine eski avukatı tarafından vekalet ücretini tahsil edemediği gerekçesiyle önce 2 milyon liralık icra takibi başlatıldı, itiraz üzerine takip durunca itirazın iptali davası açıldı. İnanoğlu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu ‘Sezer Filmcilik’ isimli şirkete ait olan kanalın ve filmlerinin lisans haklarına da haciz konuldu.
26.06.2020 Magazin
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında?
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? Yeşilçam Sineması’nda kötü karakter olarak tanıdığımız usta oyuncu Lale Belkıs, seneler geçmesine rağmen hala akıllarda. Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı olarak da birçok projeye imza atan Lale Belkıs’ın birçok 45'liği ve albümü bulunmakta. Peki Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? İşte detaylar…
13.01.2020 Gündem
Beykoz'daki iğrenç istismarda soruşturma tamamlandı
Beykoz'daki iğrenç istismarda soruşturma tamamlandı Beykoz'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla 2'si 18 yaşından küçük 9 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
15.11.2018 Yaşam
Hira, Sezercik modunda değil!
Hira, Sezercik modunda değil! DEMET Akalın Teve 2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı.
5.10.2018 Magazin
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir?
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir? Türk sinemasında canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle tanınan Şişko Nuri lakaplı sanatçı Sıtkı Sezgin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
18.08.2018 Magazin
'Şişko Nuri' Sıtkı Sezgin yoğun bakıma alındı
'Şişko Nuri' Sıtkı Sezgin yoğun bakıma alındı Bir süre önce sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan 'Şişko Nuri' lakabıyla bilinen Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sıtkı Sezgin anjiyo oldu. 69 yaşındaki Sezgin, anjiyonun ardından yoğun bakıma alındı
17.08.2018 Magazin
'Şişko Nuri'nin isyanı!
'Şişko Nuri'nin isyanı! Yeşilçam filmlerinde 'Şişko Nuri' karakteriyle izleyiciyle buluşan Sıtkı Sezgin, son zamanlarda yapılan dizileri eleştirerek, yapımcılara ateş püskürdü.
30.11.2017 Magazin
'Sezercik'e şok dava: Kocam beni öldürecek
'Sezercik'e şok dava: Kocam beni öldürecek Yeşilçam’ın Sezercik lakaplı oyuncusu Sezer İnanoğlu’nun boşanmak üzere olduğu eşi, savcılığa başvurdu. Zeynep İnanoğlu, “Eşim beni ölümle tehdit ediyor” dedi. Sezercik’e dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Sezercik'ten (Sezer İnanoğlu) çok kötü haber!
Sezercik'ten (Sezer İnanoğlu) çok kötü haber! Yeşilçam’ın çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu’ndan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan Sezer İnanoğlu'ya ne oldu? İşte Sezer İnanoğlu'nun sağlık durumuna dair son durum...
20.04.2017 Magazin
Sezer İnanoğlu kimdir?
Sezer İnanoğlu kimdir? Sezer İnanoğlu kimdir? Yeşilçam'ın çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu üçüncü eşinden boşanma kararı alınca gündeme düştü. Peki Sezer İnanoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...
27.05.2016 Magazin
Cipi çalan hırsız, sahibini öğrenince bırakıp kaçtı
Cipi çalan hırsız, sahibini öğrenince bırakıp kaçtı Yeşilçam'ın "Sezercik"i Sezer İnanoglu'nun 350 bin liralık cipi çalındı. Halen cezaevinde olan oyuncunun terapist eşi Zeynep İnanoğlu'nun kullandığı cipin kime ait olduğunu öğrenen hırsız, aracı park ettiği yerde bırakıp kayıplara karıştı.
2.05.2016 Magazin
Çalınan cipi bir gecede bulundu ama alamadı
Çalınan cipi bir gecede bulundu ama alamadı İstanbul’da düzenlenen bir polis operasyonunda evinde yapılan aramada Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, uyuşturucu madde çıkan, bir başka olayda polisle çatışmaya giren, 2015 yılında hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası nedeniyle yakalanıp cezaevine giren Sezer İnanoğlu’nun başı bu kez oto hırsızlarıyla derde girdi.
1.05.2016 Yaşam
Sezercik dava açıyor
Sezercik dava açıyor Bilecik Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan bir dönemin çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu (Sezercik), Asliye Hukuk Mahkemesinde ifade verdi...
26.03.2016 Yaşam
Sezer İnanoğlu üçüncü kez nikah masasında
Sezer İnanoğlu üçüncü kez nikah masasında Sezer İnanoğlu, üçüncü kez nikah masasına oturdu.
5.08.2015 Magazin
Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı
Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı Sezer İnanoğlu,mesaj atmaya devam edince Yılmaz,polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.Savcılık, İnanoğlu hakkında yakalama emri çıkardı.
25.04.2015 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızı gecelerde!
Yeşilçam'ın yıldızı gecelerde! Sezer İnanoğlu, uzun süre sonra gecelerde görüldü
22.10.2012 Magazin
Sezercik'e şok!
Sezercik'e şok! Türk sinemasının unutulmaz çocuk karakteri Sezercik’i canladıran Sezer İnanoğlu'na şok...
29.09.2021 Gündem
'Sezercik' de gözaltında!
'Sezercik' de gözaltında! İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
29.09.2021 Gündem
Bu sahneler unutulmaz
Bu sahneler unutulmaz İşte Kemal Sunal'dan Şener Şen'e, Nuri Alço'dan Sadri Alışık'a kadar Türk sinemasının akıllarda kalan filmleri ve sahnelerinden bazıları..
3.05.2008 Arşiv
Sezer İnanoğlu’nun  eşi tutuklandı
Sezer İnanoğlu’nun eşi tutuklandı Türk Sineması’nın bir dönem ünlü çocuk yıldızlarından Sezer İnanoğlu’nun (Sezercik) Ankara Etimesgut’ta ölümlü trafik kazasına karışan eşi Mehtap Meral İnanoğlu, teslim oldu...
4.09.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sezercik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezercik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.