Sezer Sezin

Sezer Sezin

Son dakika Sezer Sezin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezer Sezin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezer Sezin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezer Sezin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezer sezin gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 sezer sezin haberi bulunmuştur. Tüm sezer sezin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçimde Şoför Nebahat ruhu var
İçimde Şoför Nebahat ruhu var TV ve gösteri dünyasında yıllarca emek veren, geçtiğimiz yıl tiyatrosunu açan Çiğdem Tunç sahnede “Şoför Nebahat” karakterini canlandırıyor.
7.12.2017 Arşiv
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğu tarafından bu yıl Kosova'da ilki gerçekleştirilen 'Prizren Türk Filmleri Festivali', Balkanların en eski açık hava sinemalarından Lumbardhi Sinemasındaki Gala Gecesiyle başladı.
9.09.2017 Dünya
Dostları, 'Şoför Nebahat'ı son yolculuğunda yalnız bıraktı
Dostları, 'Şoför Nebahat'ı son yolculuğunda yalnız bıraktı Türk sinemasına 'Şoför Nebahat' rolüyle damga vuran ünlü oyuncu Sezer Sezin için düzenlenen cenaze töreninde salon boş kaldı.
23.07.2017 Magazin
'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık
'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık Şoför Nebahat karakteri ile tanınan Türk sinemasının ünlü oyuncu Sezer Sezin için düzenlenen uğurlama törenine çok az sayıda kişi katıldı.
22.07.2017 Magazin
Sezer Sezin kimdir?
Sezer Sezin kimdir? Sezer Sezin hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın usta sanatçılarından biri olan Sezer Sezin "Şoför Nebahat" karakteriyle tanınıyordu. Gündemde oldukça merak edilen Sezer Sezin'in hayatını sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
Şoför Nebahat olarak bilinen Sezer Sezin hayatını kaybetti
Şoför Nebahat olarak bilinen Sezer Sezin hayatını kaybetti Harun Kolçak'ın ani ölümünün ardından Yeşilçam'dan da bir acı haber geldi. Türk sineması büyük bir oyuncusunu “Şoför Nebahat” karakteriyle ünlenen Sezer Sezin'i kaybetti.
20.07.2017 Magazin
Nezih Tuncay hayatını kaybetti!
Nezih Tuncay hayatını kaybetti! Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu Nezih Tuncay hayatını kaybetti. Peki ünlü sanatçı Nezih Tuncay kimdir? İşte Nezih Tuncay hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...
29.06.2016 Magazin
Usta oyuncu Nezih Tuncay'dan kötü haber
Usta oyuncu Nezih Tuncay'dan kötü haber Ünlü oyuncu Nezih Tuncay hastaneye kaldırıldı...
28.06.2016 Magazin
Yeşilçam’ın usta ismi hastaneye kaldırıldı!
Yeşilçam’ın usta ismi hastaneye kaldırıldı! Devekuşu Kabare’nin önemli oyuncularından 71 yaşındaki usta oyuncu Nezih Tuncay hastaneye kaldırıldı...
11.02.2016 Magazin
Şöför Nebahat yaşam savaşı veriyor
Şöför Nebahat yaşam savaşı veriyor Ünlü oyuncu Sezer Sezin yoğun bakıma kaldırıldı.
24.05.2014 Magazin
Türk sineması ona minnettar
Türk sineması ona minnettar Türk sinemasının ünlü yönetmeni Ömer Lütfi Akad 95 yaşında hayatını kaybetti
19.11.2011 Yaşam
Artık film değil!
Artık film değil! Yaklaşık 50 yıl önce sadece Yeşilçam filmlerinde görülüyordu şimdi ise...
26.12.2010 Yaşam
Cem Yılmaz'dan örnek adım
Cem Yılmaz'dan örnek adım Kendisini eleştirenlerin gecelerinde konuşacak!
28.01.2010 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın B:aşkenti Bakü'de düzenlenen 4'üncü İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazanan sporcuları tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Sezer Sezin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezer sezin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.