Sezer Öztürk

Sezer Öztürk

Son dakika Sezer Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezer Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezer Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezer Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezer öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 sezer öztürk haberi bulunmuştur. Tüm sezer öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR’a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
12.05.2022 Gündem
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Cinayetten yargılanıyordu! Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu
Cinayetten yargılanıyordu! Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu Cinayetten yargılanan eski Futbolcu Sezer Öztürk, "tahrik altında kasten öldürme", "tahrik altında yaralama" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından toplamda 14 yıl 7 Ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.05.2022 Gündem
Eski futbolcu Sezer Öztürk’e 5 ayrı suçtan hapis talebi
Eski futbolcu Sezer Öztürk’e 5 ayrı suçtan hapis talebi Trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere silahla ateş açarak 1 kişinin ölümüne neden olan ve tutuklanan eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında 5 ayrı suçtan 32 yıl 9 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İddianamede, Sezer Öztürk’ün kaçan maktulün arkasından koşarak ve hedef gözeterek tabanca ile 6 el ateş ettiği belirtildi.
16.12.2021 Gündem
Sezer Öztürk hakkında 32 yıl 9 ay hapis talebi
Sezer Öztürk hakkında 32 yıl 9 ay hapis talebi Trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere silahla ateş açarak 1 kişinin ölümüne neden olan ve tutuklanan eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında 5 ayrı suçtan 32 yıl 9 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
16.12.2021 Vatan TV
Ünlü futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı! Acılı aile konuştu
Ünlü futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı! Acılı aile konuştu Trafikte dehşet saçan eski futbolcu Sezer Öztürk’ün tutuklanmasının ardından, silahla vurularak hayatını kaybeden talihsiz gencin acılı ailesi konuştu. Acılı kuzen Muhammet Genç, “Devletimizden, adaletin yerini bulmasını bekliyoruz. Kimler suçluysa cezasını çekmesini istiyoruz. Halil İbrahim’den geriye iki tane yetimi kaldı.” dedi.
30.11.2021 Yaşam
Cinayetten aranan eski futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı
Cinayetten aranan eski futbolcu Sezer Öztürk tutuklandı Trafikte yol verme tartışması yüzünden tartıştığı kişilere silahla ateş ederek 1 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen eski futbolcu Sezer Öztürk, Artvin'den Gürcistan'a gitmek için bindiği kamyonetin arkasında yakalandı. Öztürk, sorgusunun ardından Kasten öldürme" suçundan tutuklandı. 
27.11.2021 Gündem
Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı!
Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında eski futbolcu Sezer Öztürk'ün trafikte dehşet saçtı!
28.09.2021 Televizyon
Manisaspor'un 6 puanı daha silindi!
Manisaspor'un 6 puanı daha silindi! TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezon başında eski futbolcularından Iwanski'ye olan borcu yüzünden 6, Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemediği için de 3 puanı silinince düşme hattına demir atan Manisaspor'a bir şok daha geldi. FIFA, Portekiz kulübü Benfica'ya 2010 yılında transfer ettiği Aziza Makukula'nın bonservisinden kaynaklı borcunu ödeyemeyen siyah-beyazlıların 6 puanını daha sildi.
11.01.2019 Futbol
Ataşehir'de şüpheli ölüm: Kaza mı, intihar mı?
Ataşehir'de şüpheli ölüm: Kaza mı, intihar mı? Ataşehir'de oturduğu binanın 3'üncü katından düşen Sezer Öztürk (23) hayatını kaybetti. Öztürk'ün kazara mı düştüğü, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.
11.08.2018 Yaşam
Bir şehir haykırıyor: Eskişehir yok olmasın!
Bir şehir haykırıyor: Eskişehir yok olmasın! Maddi açıdan tarihinin en zorlu günlerinden birini geçiren Eskişehirspor için bugün yapılacak kongrede aday çıkmaması halinde kayyum süreci başlayacak. Tarihi başarılarla dolu kulüp sahip çıkacak başkanını bekliyor!
29.11.2017 TFF 1.Lig
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
Toraman'a 5 milyon liralık boşanma davası
Toraman'a 5 milyon liralık boşanma davası Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Toraman'dan 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle mahkemeye başvurarak 6 ay süreyle kendisine ve evine yaklaşmama kararı aldıran eşi avukat Eylem Yıldız Toraman, boşanma dava açtı...
8.03.2016 Magazin
'Yokmuşum gibi davranıldı'
'Yokmuşum gibi davranıldı' Beşiktaş’ta sözleşmesi feshedilen isimlerden Gökhan Süzen, sessizliğini bozdu.
12.10.2015 Beşiktaş
1.9 milyon euro kasada kaldı!
1.9 milyon euro kasada kaldı! Sezer Öztürk ve Süzen Süzen KAP’a bildirildi.
8.10.2015 Beşiktaş
Beşiktaş ayrılıkları KAP'a bildirdi
Beşiktaş ayrılıkları KAP'a bildirdi Beşiktaş iki futbolcusuyla yollarını resmen ayırdı.
8.10.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ta iki ayrılık birden!
Beşiktaş'ta iki ayrılık birden! Beşiktaş, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak feshetti.
6.10.2015 Beşiktaş
Sezer Öztürk ortalığı karıştırdı
Sezer Öztürk ortalığı karıştırdı Sezer Öztürk, sosyal medya üzerinden Fenerbahce formalı fotoğrafını paylaştı.
14.09.2015 Beşiktaş
Borçları Demba Ba ödedi
Borçları Demba Ba ödedi Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'dan gelen 13 milyon Euro ile futbolcu ve çalışan borçlarının tamamını ödedi. İcralık davalar da kapatıldı.
2.08.2015 Beşiktaş
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta iki isim daha gönderildi
Beşiktaş'ta iki isim daha gönderildi Beşiktaş yönetimi, İbrahim Toraman'ın ardından, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'e de kamp kadrosunda olmayacaklarını tebliğ etti.
22.06.2015 Beşiktaş
Yeniden başlasın!
Yeniden başlasın! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tüm futbolcuları kampta görüp kararını verecek.
15.06.2015 Beşiktaş
Yedi futbolcuya teklif var!
Yedi futbolcuya teklif var! Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, birçok futbolcu için ciddi teklifler aldıklarını açıkladı.
15.06.2015 Beşiktaş
Önder Özen'le golcü takası!
Önder Özen'le golcü takası! Siyah beyazlı takımda yeni sezon önce planlamalar yapılıyor...
1.06.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sezer Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezer öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.