Şevkat Yerimdar Dizi

Şevkat Yerimdar Dizi

Son dakika Şevkat Yerimdar dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şevkat Yerimdar dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şevkat Yerimdar dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şevkat Yerimdar Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şevkat yerimdar dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 şevkat yerimdar dizi haberi bulunmuştur. Tüm şevkat yerimdar dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da!
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da! 'Şevkat Yerimdar' dizisi, ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Yeni bölümüde, makyaj uzmanı, ses sanatçısı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.
7.02.2018 Televizyon
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer!
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer! FOX'un sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
15.11.2017 Televizyon
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu!
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu! FOX TV'nin fenomen dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna bomba iki isim dahil oldu. İşte Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna katılan o iki isim...
16.08.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar izlenmeye devam ediyor!
Şevkat Yerimdar izlenmeye devam ediyor! 11 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de FOX'ta ekrana gelen "Şevkat Yerimdar" dizisi 1. sırada yer aldı.
12.08.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar rekor kırdı! Tam 8 kez...
Şevkat Yerimdar rekor kırdı! Tam 8 kez... Fox TV'nin bu yaz ekrana getirdiği dizisi bir hafta 8 kez yayınladı, Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu Şevkat Yerimdar'ı köşesine taşıdı.
25.06.2017 Televizyon
'Cuma akşamının izlenen komedisi olur'
'Cuma akşamının izlenen komedisi olur' Şevkat Yerimdar'ın ilk bölümü geçtiğimiz cuma günü Fox TV'de yayınlanmış ve büyük beğeni almıştı. Diziye övgüler gelmeye devam ediyor.
30.05.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı!
Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı! Şevkat Yerimdar 2013 yılında beyaz perde ekranlarından izleyicilerle buluşmuştu. 2016 yılı itibari ile Şevkat Yerimdar'ı diziye uyarlama çalışmaları başladı. Şevkat Yerimdar dizi formatında her hafta izleyici ile buluşacak. Yeni dizinin oyuncu kadrosuna ve senaryosuna dair merak edilenleri sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntıları işe birlikte izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kan Kardeşler” adlı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saat 20:00’da FOX ekranlarınızdaysanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını seyredebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe 14 Haziran Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabah bülteninden tüm gündem başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilme imkanı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı keyifli programın yeni bölümü yayına başlıyor. Renkli kesitler sunan eğlence programı ile güzel bir akşam keyfine şimdiden hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın!
14.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma 08 Haziran Cuma gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle olacak. Yarışma programını seyrederken sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir TV keyfine hazır olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlara dahil olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden tüm gündem gelişmelerini takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümüne geçilecek. Yeni bölümü ile tüm izleyenlerini bir kez daha ekranlara çeken dizi akşamınıza renklilik katacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanızh aberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar 03 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına gelecek. Bültenden siyaset, yaşam, ekonomi, emlak, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri inceleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenleri ekranları karşısına çeken dizi, mükemmel bir akşam geçirmenize yardımcı oluyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar 27 Mayıs Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geliyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini anlık olarak bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken dizi, mükemmel bir pazar akşamı geçirmenize yardımcı oluyor. Kanala ait yayın akışı hakkın da daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
27.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe 24 Mayıs Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Bültenden siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı renkli dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Mahalle yaşantısını anlatan dizide çoğu kez acıklı ve komedi dolu anları bir arada görebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
24.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba 23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Haber dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde doğru da 20:00’da “Liderler FOX’ta” adlı canlı yayın programı yayına başlayacak. Siyaset alanındaki tüm sıcak gelişmeleri anlık olarak bu canlı yayından takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
23.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar 13 Mayıs Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Hafta sonuna özel olarak yayına başlayan programdan sağlık, siyaset, politika, yaşam ve tarih gibi daha pek çok konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenleri ekranlar karşısına toplayan diziyi sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar 06 Mayıs Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı ana haber bülteni ile başlayacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu sabah bülteninden seyrederek güzel bir hafta sonu sabahına uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin mükemmel bir yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Polisiye kesitleri ile ekranlara heyecan katan diziyi izleyerek mükemmel bir pazar akşamına merhaba diyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe 03 Mayıs Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteniyle başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek bu bültenden izleyerek öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. FOX ekranlarının sevilen dizisi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını izleyebilirsiniz.
3.05.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar 22 Nisan Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile başlıyor. Hafta sonuna özel olarak ele alınan haber bülteninden sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve emlak gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri analiz edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınız karşısına çıkacak. Polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe 19 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte bu bültende ele alınıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü sizlerle olacak. Renkli kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe 12 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile yayına geçecek. Haber dünyasının en güncel gelişmelerini, ayrıntıları ile bu sabah bülteninden analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Hareketli kesitleri ile tüm sevenlerini ekranları karşısına çıkaran diziyi izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
12.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe 05 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve keyif dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar 25 Mart Pazar gününe ait yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına geçiyor. Habere dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri anlık olarak bu sabah bülteninden izleyerek öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında olacak. Polisiye kareleri ile öne çıkan dizinin yeni bölümünü izleyerek pazar akşamınızı daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.03.2018 Gündem
Şevkat Yerimdar dizisi bitti mi, devam edecek mi?
Şevkat Yerimdar dizisi bitti mi, devam edecek mi? Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Fox TV’nin yayından kaldırmaya karar verdiği konuşulan Şevkat Yerimdar dizisinin akıbetini sorguladı. İşte Ali Eyüboğlu'nun Şevkat Yerimdar ile ilgili yazdıkları...
20.03.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şevkat Yerimdar Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şevkat yerimdar dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.