Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

08 Haziran Cuma gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle olacak. Yarışma programını seyrederken sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir TV keyfine hazır olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

Sabah saat 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Haber bülteninden tüm gündem gelişmelerini tek tek inceleyebilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ardından 10:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Dram ağırlıklı sahneleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan diziyi sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı mükemmel bir yemek programı ile karşılaşacaksınız. Gün ortasında başlayan yemek programını keyif içinde izleyerek sofralarınıza birbirinden lezzetli tatlar ekleyebilirsiniz. 13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. FOX ekranlarının fenomen dizisi ile heyecanlı ve aksiyon dolu bir gün sizleri bekliyor.

16:15’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen renkli dizi ile gün ortanıza heyecan kazandırabilirsiniz. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlıyor. Haber bülteninden gündem başlıklarına dair tüm gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Yarışma programından genel kültür açısından pek çok soru ile karşılaşabileceksiniz.

Haberin Devamı

22:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. Hemen ardından 00:45’de “Aşk Yeniden” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. 02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Programdan dini anlamda merak ettiğiniz pek çok gelişmeyi öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Gece kuşağının devamında dizilerin tekrar bölümleri yayına başlayacak. 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrarı yayında oluyor. Dram ağırlıklı olan dizi, tekrar bölümüyle bile tüm hayranlarını ekranları karşısına topluyor.