Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

25 Mart Pazar gününe ait yayın akışı, sabah 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına geçiyor. Habere dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri anlık olarak bu sabah bülteninden izleyerek öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında olacak. Polisiye kareleri ile öne çıkan dizinin yeni bölümünü izleyerek pazar akşamınızı daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

Sabah saat 08:30’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan politikaya kadar akla gelebilecek pek çok konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz. 11:15’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü yayına akışına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu tekrar bölümü sakın kaçırmayın. 13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil olacak. Tarihten genel kültüre, yaşamdan sağlığa, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği bu programda ele alınacak. Farklı konukların katılımı ile hoş sohbet havasında geçen programı hafta sonu seyrederek güzel bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek yayın akışına devam edebilirsiniz. Her karesi hareketli ve keyifli geçen diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayın akışına dahil olacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar tüm güncel gelişmeleri ayrıntıları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü ekranlarınıza geçiyor. Her karesinde birbirinden farklı olaylara değinen dizi, sevenlerine nefes kesen anlar yaşatacak. Pazar akşamınızı daha heyecanlı ve hareketli hale getirmek isterseniz bu diziyi sakın kaçırmayın.

Gece kuşağında da sevilen dizilerin ve renkli TV programlarının tekrarları karşınıza çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek sürükleyici anlar geçirebilirsiniz. 00:15’de “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. 02:15’de “Yakın Tehdit” adlı sinema filminin tekrarı başlıyor. 03:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından ise 05:15’de “No:309” adlı dizinin tekrarı ekranları yayına geçiyor.