Sevk

Sevk

Son dakika sevk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevk gelişmeleri de dahil olmak üzere 56.731 sevk haberi bulunmuştur. Tüm sevk haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildi
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildiKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangınTekirdağ'da otluk alanda başlayan ve geri dönüşüm tesisine sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındı
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındıKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kazı yapanlara suçüstü
Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kazı yapanlara suçüstüEskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.
26.07.2024Gündem
Mardin'de feci kaza! Otomobil demir bariyerlere çarptı: 6 yaralı
Mardin'de feci kaza! Otomobil demir bariyerlere çarptı: 6 yaralıMardin'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyere çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.
26.07.2024Gündem
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katletti
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katlettiAdana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan Murat Arlı'yı (61), 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü'nün (65) öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı.
26.07.2024Adana
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınları kontrol altına alındı
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınları kontrol altına alındıAdana’nın Feke ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan 2 orman yangını söndürüldü.
26.07.2024Adana
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın söndürüldü
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın söndürüldüAdana’nın Feke ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan 2 orman yangını söndürüldü.
25.07.2024Adana
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı varGaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.
25.07.2024Gaziantep
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdi
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdiAnkara'da TIR’a yüklenen iş makinesi, seyir halindeyken yola düştü. Yaklaşık 100 metre sürüklenen iş makinesi elektrik panosu ve park halindeki 2 araca çarparak zarar verdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
24.07.2024Gündem
Rize'de akılalmaz olay! Çay bahçesine yıldırım düştü: 1 ölü, 1 yaralı
Rize'de akılalmaz olay! Çay bahçesine yıldırım düştü: 1 ölü, 1 yaralıRize'de çay toplarken yıldırımın isabet ettiği 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 1'i yaralandı.
24.07.2024Gündem
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandı
İstanbul'da imamı okla yaralayan kişi yakalandıİstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Omzundan yaralanan imam hastaneye kaldırıldı. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da imamı okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi
24.07.2024Gündem
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.B. isimli şahıs saklandığı adreste yakalandı.
24.07.2024Gaziantep
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Ozolina'nın, bir TIR'ı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.07.2024Gündem
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü
İstanbul Zeytinburnu'nda sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölüZeytinburnu'nda otomobil park etme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadir Temiş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
23.07.2024Gündem
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!Bursa’da beyin ölümü gerçekleşen 57 yaşındaki kadın, organları ile 3 kişinin hayata tutunmasına ve 2 kişinin görmesine vesile oldu.
23.07.2024Gündem
Adana'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Adana'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorAdana'nın Feke ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.
23.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Sevk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.